Metin Akbal 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Enistemin Cordoba bende bir miktardır. Şunu anladım biz yeni araba falan sürmüyoruz bir oyuncağın içinde figürüz Yeminle daha çok keyif alıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Park sensörü düzgün olsun yeter bana Yahut camlar eskisi gibi büyük olsun her yeri görelim 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Arabayı kullanmak, park etmek en zevklisi değğl mi. Benim kafa mı ayrı çalışıyor. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Benim arabada da var ama 2-3 defa hanıma göstermek ve nasıl çalıştığına bakmak dışında kullanmadık. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce tam otonom tam kontrol tam arabasızlık tahminimiden önce gelecek sanırım, demekki son aracımı kullanıyorum Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: tam otonom tam kontrol tam arabasızlık tahminimiden önce gelecek sanırım, demekki son aracımı kullanıyorum 1 milyon sene kullanırsın abi onu. Yarısı naylon zaten 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: 1 milyon sene kullanırsın abi onu. Yarısı naylon zaten naylonlukta senin meganın yanında hikaye ama evet dayanır, pilliler gibi kitlenip kalmaz yada uçuırumdan atmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts