Cihan Beliceli 6 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2014 En sinir oldugum sey cumaryesi aradım servisi parca ellerinde yok siparisi verin pazartesiye hazir olsun dedim buraya gelmeden siparisi veremeyiz dediler. Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 8 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2014 Dün sabah aracı servise bıraktım akşam üstü aldım. Maliyet 315 TL fiyat çıktı indirimlerle 244 TL'ye servisten çıktım. Yorum bağlantısı
Özkan YAVUZARSLAN 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Benim de dün Pamukkale dönüşü üçüncü defa patladı turbo borusu. Yalnız sizin gösterdiğiniz yerden değilde çelik borunun bittiği alt kısımdaki lastik hortumdan patladı. İlk patladığında aşınmadan kaynaklanıyor dedik değiştirdik. Bir ay sonra Aydın otobanında 140 km sabit hızla seyir halindeyken büyük bir gürültüyle patladı ve son olarak dün Denizli'nin içerisinde dördüncü viteste motor 3500 devire geldiğinde büyük bir gürültüyle patladı. Çivril'e kadar yaklaşık 80 km mesafeyi patlak hortumla gittim (ortalama hız 50-60km). İzmir'den hortumu Çivril'e getirtip kendim taktım. Daha sonra da İzmir'e geldim. (Yaklaşık 280 km yol ortalama 115 km hız ile). Bir sorun olmadı. Neye göre patlıyor bu hortum anlamış değilim. Şu an üzerindeki dördüncü hortum. Kimisi turbo basıncı yüksek diyor ki daha ölçtüremedim. Kimisi basınç valfi arızalı diyor. Bu sorunla karşılaşan ve çözüm bulabilen arkadaşlardan bilgilerini rica ediyorum. Aracım 2008 Focus Collection. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Benim de dün Pamukkale dönüşü üçüncü defa patladı turbo borusu. Yalnız sizin gösterdiğiniz yerden değilde çelik borunun bittiği alt kısımdaki lastik hortumdan patladı. İlk patladığında aşınmadan kaynaklanıyor dedik değiştirdik. Bir ay sonra Aydın otobanında 140 km sabit hızla seyir halindeyken büyük bir gürültüyle patladı ve son olarak dün Denizli'nin içerisinde dördüncü viteste motor 3500 devire geldiğinde büyük bir gürültüyle patladı. Çivril'e kadar yaklaşık 80 km mesafeyi patlak hortumla gittim (ortalama hız 50-60km). İzmir'den hortumu Çivril'e getirtip kendim taktım. Daha sonra da İzmir'e geldim. (Yaklaşık 280 km yol ortalama 115 km hız ile). Bir sorun olmadı. Neye göre patlıyor bu hortum anlamış değilim. Şu an üzerindeki dördüncü hortum. Kimisi turbo basıncı yüksek diyor ki daha ölçtüremedim. Kimisi basınç valfi arızalı diyor. Bu sorunla karşılaşan ve çözüm bulabilen arkadaşlardan bilgilerini rica ediyorum. Aracım 2008 Focus Collection. Forum üyelerinden Turgay Enez'in hortum ile ilgili bir çalışması olmuştu.Konularını incelerseniz mutlaka bulursunuz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts