Hasan Armagan 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Mrb arkadaşlar bende aliexpress den aşağıdaki araç içi kamerayı aldım. 18 günde geldi. 5 gün gümrükte incelenmek için beklemeseydi 13 günde gelecekti. http://www.aliexpress.com/snapshot/6125457989.html Fotoğrafları ve ilk videoyu yüklüyorum. Şimdi benim için en büyük sorun montaj... 2005 cmax da çakmaklık, kontak kapalı olsa bile çalışmaya devam ediyor. o yüzden bize yine Ankara yolları gözüktü montaj için. Montaj konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. http://youtu.be/nh4YYdYP04A Youtube görüntünün kalitesini bozmuş ama izlerken Full HD seçilirse biraz daha net görüntü elde ediliyor. 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Hasan bey konunuz uygun başlık altına taşınmıştır. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Güle güle kullanın görüntü gerçekten kaliteli. GPS sensörü nasıl takılıyor? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Bazı kameralarda sabitleme aparatının uygunsuzluğundan dolayı, cırıltı sesi geliyor. Bundada aynı durum söz konusu. Kesinlikle gerçek 1080 full hd çekim yapmıyor. Hatta 720p hd görüntüsü bile yok. Youtubede hd yapmama rağmen. Güle güle kullanın Bu arada saat kulesi ve Caminin önünden geçtiniz yapımı nedir o eserlerin ? Yorum bağlantısı
Hasan Armagan 8 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2014 O cirildi sesi nedir Aynanın altında metal süs vardı. Sallandıkça ses yapmış. Hemen çıkartıyorum. Yorum bağlantısı
Hasan Armagan 8 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2014 Bazı kameralarda sabitleme aparatının uygunsuzluğundan dolayı, cırıltı sesi geliyor. Bundada aynı durum söz konusu. Kesinlikle gerçek 1080 full hd çekim yapmıyor. Hatta 720p hd görüntüsü bile yok. Youtubede hd yapmama rağmen. Güle güle kullanın Bu arada saat kulesi ve Caminin önünden geçtiniz yapımı nedir o eserlerin ? Cızıltı sesi aynanın altında takılı metal süsden geliyor. sallandıkça aynaya ve Kameraya çarpmış. Keşke imkan olsa da görüntüyü gerçek görüntü göstersem. akşam evde LG42LA640s tv de açtım. TV görüntüyü 1080 olarak tanımladı ve açtı. Görüntü mükemmeldi. * Saat kulesi 1908 yılında dönemin belediye başkanı olan Tevfikizade Ahmet Bey tarafından yaptırılmıştır. Saat kulesinin üzerinde Nores Jura ve L.D. Odobey Gadet yazısı bulunmaktadır. * Çapanoğlu ailesinin yaptırdığı ve sonradan genişletilen bir camiidir. Halk arasında Büyük Camii olarak bilinir. Yozgat çarşısı, Büyük Camii etrafında kuruludur. Güle güle kullanın görüntü gerçekten kaliteli. GPS sensörü nasıl takılıyor? GPS senserü takılan model biraz daha pahalı olduğu için bu modeli aldım. GPS sensörü takılmıyor. 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 19. Yüzyıl klasiklerinden, tanzimat'tan sonra, batılaşmanın başladığı zamanlar. Yanılmıyorsam içinde birde saat tamircisi vardı bu kulenin doğrumudur ? Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Sabah, güneşli bir gün, Türk halk müziği. Görüntü çok hoşuma gitti. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Görüntü kalitesi her ne kadar denilen değerlerle eş olmasa bile tatminkar edici bence, güle güle kullanın.... Yorum bağlantısı
Hasan Armagan 8 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2014 19. Yüzyıl klasiklerinden, tanzimat'tan sonra, batılaşmanın başladığı zamanlar. Yanılmıyorsam içinde birde saat tamircisi vardı bu kulenin doğrumudur ? O saat tamircisi hala duruyormuş' ben hep arabayla geçerken diğer arabalara dikkat ettigimden hiç görmedim Şu gelen cızırtılar da olmasa güzel çekim yapıyor Aynanın yanındaki metal süsü söktüm' cızıltı olmayan yeni video cektim. Yenisini yukleyecegim Montaj konusunu ne yapayim. ? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Çakmaklık sürekli açık değil. Aracı stop, kitleyip ayrıldıktan sonra yaklaşık 10-15 dakika daha elektrik geliyor, hatta yol bilgisayarı bile sönmüyor. Tam net süreyi bilmiyorum ama en az 10 dakika sonrası elektriği kesiyor.. Yorum bağlantısı
Hasan Armagan 8 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2014 (düzenlendi) http://youtu.be/oVvwJGM-raw Kameranın yanında aşağıdaki ürünü de aldım. Kamerayı aynaya taktım. http://www.aliexpress.com/snapshot/6125457992.html 8 Temmuz 2014 tarihinde Hasan Armagan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emrah Altun 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Hocam öndeki araç plakalarını okuyamıyorum ben. Ayarı da 1080p yapıyorum. Acaba TV'ye bağladığınızda da durum böyle mi? Yorum bağlantısı
Hasan Armagan 8 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2014 (düzenlendi) Beni de heveslendirdiniz şimdi alın alın bende bir başka forum sayfasında "Araç içi kamera Tavsiyesi GT680w - G1W - Mini 0801" başlığını inceleyince almaya karar verdim. Hocam öndeki araç plakalarını okuyamıyorum ben. Ayarı da 1080p yapıyorum. Acaba TV'ye bağladığınızda da durum böyle mi? TV de çok belli oluyordu. hatta hızlı giderken görüntüyü dondurunca da kenardaki araçların plakası okunuyordu. 8 Temmuz 2014 tarihinde Hasan Armagan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Kamera G1W konusu burada http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/252170-ucuz-kaliteli-ara%C3%A7-i%C3%A7i-kamera-novatek-96650-ar0330-d8/ 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts