İçeriğe Yönlendir

Fiesta 16 Inç Jant Bulamama Problemi

Mustafa Karabıyık

Recommended Posts

Mustafa Karabıyık

Herkese iyi forumlar,

4 ay önce 2011 ford fiesta trend 1.4 tdcı alarak aranıza katıldım. Bakımlar , temizlik , panjur , marşpiyel , ses sistemi derken

baya bir değişiklik yaptım. Aslında ilk yapmak istediğim janttı. Fakat bilenler bilir bizim araçların bijon aralığına , et değerine

uygun özellikle 16 inç jant bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bir durum. 17 olayına girmek hem yakıt hemde yolların durumu ortadayken pek mantıklı gelmiyor. Bende mevcut modelleri eleye eleye sonuçta 3 jant arasında kaldım ve bunlara

photoshop çalışması yaptım. Sizden seçimime yardımcı olmanızı rica ediyorum . Bunların dışında da tavsiyeniz olursa çok sevinirim. Ayrıca araçta görmek istediğiniz jant olursa zaman buldukça photoshop yapıp buraya eklerim.

2014_Ford_Fiesta_Hatchback_Exterior_007.

2014_Ford_Fiesta_Hatchback_Exterior_008.

F_ESTA.jpg

Yorum bağlantısı
Mustafa Karabıyık

Ofsetli janlar normallere göre 1 inc daha küçük gòrünüyor özellikle 3 numara ofsetli 17lerden daha büyük duruyor. Benim gönlüm 1 den yana ama 3unde buyuk gòrünmesi kafa karıştırıyor . Bunlar ve bunlaŕın dışında tavsiyeler ve gòrüşler bekliyorum

Yorum bağlantısı
Emre Yıldırım 2
(düzenlendi)

1.jant 17 cmax/mondeo jantı. bunun 16'sı var mı?

tarihinde Emre Yıldırım 2 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Karabıyık

1.jant 17 cmax/mondeo jantı. bunun 16'sı var mı?

Evet 4 x 108 16 inç versiyonu var

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mustafa Karabıyık

Cogunluk 1 demis ama son dakika karar degistirmezsem yarın sabahtan 3 numarayı taktıracağım. 2 yi direk eledim. 1 ise özellikle seyir halindeyken makyajlı kasa trendlerin jant kapaklarına benziyor. Ofsetli jantlardad alternatifler var ama nedense ısınamadım. Cok kollu duz jantlardada 16 da secenek yok. Pololara ozeniyorum sınırsız seçenek var. Bu yuzden 3 numara diyorum. Resimler cok yakında.

Yorum bağlantısı
Mustafa Karabıyık

Cogunluk 1 demis ama son dakika karar degistirmezsem yarın sabahtan 3 numarayı taktıracağım. 2 yi direk eledim. 1 ise özellikle seyir halindeyken makyajlı kasa trendlerin jant kapaklarına benziyor. Ofsetli jantlardad alternatifler var ama nedense ısınamadım. Cok kollu duz jantlardada 16 da secenek yok. Pololara ozeniyorum sınırsız seçenek var. Bu yuzden 3 numara diyorum. Resimler cok yakında.

Yorum bağlantısı
Mustafa Karabıyık

Evet işlemler tamam acele ile birkaç foto çektim. Yorumlarınız bekliyorum.

zJKi4iw.jpg?1

qM4Usa5.jpg?1

YiWdVot.jpg?1

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

gayet güzel durmuş ızgarayı falan değiştirmişsiniz ama o plakalar ve özellikle plakalıklar bağırıyor 

Yorum bağlantısı
Mustafa Karabıyık

gayet güzel durmuş ızgarayı falan değiştirmişsiniz ama o plakalar ve özellikle plakalıklar bağırıyor 

haklısınız plakalıklar felaket ,  sipariş verdim bugün elime geçti ama 1 adet sipariş etmişim yanlışlıkla :(  yakın zamanda değişecekler.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Değerlendirmiş arkadaş zaten :) collection hangi olsa daha orijinal dururmuş sanki ama 4 bijon yoktur sanirim. Güle güle kullanin

Yorum bağlantısı
Mustafa Karabıyık

İki hiç olmaz bir veya üçü siz değerlendirin derim

3 numara alındı ayhan bey , evet 2 numara hiç olmamıştı zaten , photoshopla bile begenmedim birde aynı jantın beyazını bir fiestada görünce tamamen vazgeçmiştim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Karabıyık

Değerlendirmiş arkadaş zaten :) collection hangi olsa daha orijinal dururmuş sanki ama 4 bijon yoktur sanirim. Güle güle kullanin

collection jantı hiç duymadım , hangi modelin acaba?

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

collection jantı hiç duymadım , hangi modelin acaba?

collection focusun jantları çok güzel ama 5 bijon fiestaya yok 

Yorum bağlantısı
Mustafa Karabıyık

Spacer ile bircok jantı uydurmak mümkün ama hemen hemen bir takım jant maliyeti iyi bir spacer. Maliyet sorun değilse tabiki yapılır. Bizim tercih biraz fiyat-performans orantısında oldu. Fenada olmadı sanki içime sindi kullandıkça.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...

Hocam ben de 2011 fiesta 1.4 trend aldım (aytozu gri) aracın üzerinde yazlık lastikler var, kışa doğru kışlık lastik alacam sizin 3 numaralı taktırdığınız jantlar da çok hoşuma gitti maliyeti nedir sıfır mı ikinci el mi aldınız? 2. el alsak sorun olur mu öğrenmek istedim saygılar

Yorum bağlantısı
Mustafa Karabıyık

Hocam ben de 2011 fiesta 1.4 trend aldım (aytozu gri) aracın üzerinde yazlık lastikler var, kışa doğru kışlık lastik alacam sizin 3 numaralı taktırdığınız jantlar da çok hoşuma gitti maliyeti nedir sıfır mı ikinci el mi aldınız? 2. el alsak sorun olur mu öğrenmek istedim saygılar

ben sıfır olarak aldım fiyatı öm. olarak atıyorum. 2. el jant kırık kaynak v.s. yoksa tabiki alınabilir ama lastik 2. el önermem.

Yorum bağlantısı
Murat Okan

ben sıfır olarak aldım fiyatı öm. olarak atıyorum. 2. el jant kırık kaynak v.s. yoksa tabiki alınabilir ama lastik 2. el önermem.

Peki lastik ölçüleri olarak hangisini seçtiniz?
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...