İçeriğe Yönlendir

Fiat Siena

Ayhan Asil

Recommended Posts

13.250 çok değil mi abi?

Bel altı temizlik boyası lafı ile direkt ilanı kapadım :)

Serpme boyadan iyidir :)

Yorum bağlantısı

Babamda 1,2 Station u vardı. Palio Weekend. Çok yakıyor diye Lpg taktırdı. Yakıtta aman aman bir azalma olmadı. Sonra klima problemi baş gösterdi. Tek tük arıza çıkartmaya başladı ve sattı. Çok memnun kalmadı yani.

Yorum bağlantısı
Ensari Tekel

Bu araç için çok istemişler sanırım. Hl modeli el ye oranla iyidir, yakıt tüketimi bakımlı bir şahinden belki 1-2 lt az olacaktır. Klima-hidrolik direksiyonu avantajdır. Parçaları servisi diğer markalara oranla nispeten ucuzdur. Sessiz bir arabadır fakat yolda giderken şahinde ki kadar güvende hissetmezsiniz.  :) O yüzden bu fiyata daha iyi araçlar karşınıza çıkacaktır diye düşünüyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Fikrim yok Albea daha iyi olmaz mıydı Ayhan Bey.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Ellerinize dillerinize sağlık.. Görüyorum ki; yorumların çoğu olumsuz yönde...

13.250 çok değil mi abi?

Serpme boyadan iyidir :)

Palio'nun sedanı, çok değil bir kaç yıl önce 9-10 bin liraya yüzüne bakmıyorlardı. Klima olması avantaj bu araçlarda, arkadaşım palio kullandı LPG de çok yakıyor demişti. Hayırlısı olsun, bu paralara alınabilecek sedanlardan elbet...

Bunlarda taksi çıkması çok dikkatli olmak lazım :)

Babamda 1,2 Station u vardı. Palio Weekend. Çok yakıyor diye Lpg taktırdı. Yakıtta aman aman bir azalma olmadı. Sonra klima problemi baş gösterdi. Tek tük arıza çıkartmaya başladı ve sattı. Çok memnun kalmadı yani.

Bu araç için çok istemişler sanırım. Hl modeli el ye oranla iyidir, yakıt tüketimi bakımlı bir şahinden belki 1-2 lt az olacaktır. Klima-hidrolik direksiyonu avantajdır. Parçaları servisi diğer markalara oranla nispeten ucuzdur. Sessiz bir arabadır fakat yolda giderken şahinde ki kadar güvende hissetmezsiniz.  :) O yüzden bu fiyata daha iyi araçlar karşınıza çıkacaktır diye düşünüyorum. 

Fikrim yok Albea daha iyi olmaz mıydı Ayhan Bey.

Yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkürler ederim, dikkate alacağım...

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Bel altı neresi allah aşkına. Tavan direkler hariç alt kısım mı yoksa kapıların ortasındaki lastik kuşak altımı (Bence ikincisi.) kimi öyle diyor kimi böyle. Merakımdan soruyorum :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Bel altı neresi allah aşkına. Tavan direkler hariç alt kısım mı yoksa kapıların ortasındaki lastik kuşak altımı (Bence ikincisi.) kimi öyle diyor kimi böyle. Merakımdan soruyorum :)

Bel altı tavan hariç komple boyalı oluyor. Birde etek altı var oda kapı çıtalarının altı boyalı oluyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Tavan direkler hariç, kapılar komple dahil.  ;) O senin dediğin etek altı.  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu

fiyatları epey yükselmiş önceden daha uygundu bir ara bakmıştık bunlara frenleri ile alakalı sıkıntı yaşıyorlardı genelde bir de söylenen gibi lgp de olsa yakıtları oldukça fazlaymış

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Babamla konuştumda, teyp araç stop halinde iken alev almış.  :D Fark etmeseler araba yanacakmış.. 

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Babamla konuştumda, teyp araç stop halinde iken alev almış.  :D Fark etmeseler araba yanacakmış.. 

:D  :D

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Tavan direkler hariç, kapılar komple dahil.  ;) O senin dediğin etek altı.  ;)  :D

Bel altı tavan hariç komple boyalı oluyor. Birde etek altı var oda kapı çıtalarının altı boyalı oluyor.

:good1:

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Ayhan klima önemli değilse benim arabayı vereyim sana.

Aslına bakarsan klima; sıcaklığın 40 C derecelere çıktığı bir memleket olan Osmaniye'de çok lazım kardeşim ama; senin aracı da almayı içimden geçiriyorum aslında çünkü çok temiz olduğunu biliyorum...

Yorum bağlantısı
Sinan Kozan

ayhan abi o paralara neden mondeo 2 düşünmüyorsunuz? hem saglamlık hem konfor olarak bunlara on çeker yıl olarakta arada çok bir fark olmaz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ensari Tekel

ayhan abi o paralara neden mondeo 2 düşünmüyorsunuz? hem saglamlık hem konfor olarak bunlara on çeker yıl olarakta arada çok bir fark olmaz.

Aynen bende onu diyecektim. Yakın zamanda Ghia Mondeo mk2 aldım, ve bu fiyatın daha altında. Donanım olarak kıyaslanamaz bile.Yakıt deseniz neredeyse kafa kafaya.  İlgilenirseniz ilana bakın derim. Şu an aldığım araçla ikisi arasında kalmıştım. Sahibi 12 ye bırakacaktı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-mondeo-164065771/detay

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Aynen bende onu diyecektim. Yakın zamanda Ghia Mondeo mk2 aldım, ve bu fiyatın daha altında. Donanım olarak kıyaslanamaz bile.Yakıt deseniz neredeyse kafa kafaya.  İlgilenirseniz ilana bakın derim. Şu an aldığım araçla ikisi arasında kalmıştım. Sahibi 12 ye bırakacaktı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-mondeo-164065771/detay

fiyat olarak bilmiyorum ama kafadan yemiş bu araç uygun vermezse zor satılır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Klima gelecekse bu iş tamam gibi. :biggrin:

Geçen cuma arabaya bindik içerisi olmuş 56 derece. Klimasız olmaz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Haklısın Sinan... Mondi de bakmalıyız.

Klima gelecekse bu iş tamam gibi. :biggrin:

Geçen cuma arabaya bindik içerisi olmuş 56 derece. Klimasız olmaz.

Değilmi Fatih abim...

bence kaçırma abi. Klima takalım sorun yok..! :)

Tamam Mesut sen bi klima getirirsen olur
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Mondeo temiz olursa tadından yenmez. Hiç değilse adam gibi arabaya binmiş olur. O fiyatlara Corolla da bakabilirsiniz Ayhan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Mondeo temiz olursa tadından yenmez. Hiç değilse adam gibi arabaya binmiş olur. O fiyatlara Corolla da bakabilirsiniz Ayhan.

abi günlerdir bakıyoruz ama bulamıyoruz..
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...