Ayhan Asil 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-memurdan-2001-model-klimali-temiz-ve-bakimli-bir-arac-171793588/detay Kardeşime almak üzere düşünüyoruz. Arkadaşlar. Araç hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Bel altı temizlik boyası lafı ile direkt ilanı kapadım 3 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 13.250 çok değil mi abi? Bel altı temizlik boyası lafı ile direkt ilanı kapadım Serpme boyadan iyidir Yorum bağlantısı
Tahir İlter 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Bunlarda taksi çıkması çok dikkatli olmak lazım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Babamda 1,2 Station u vardı. Palio Weekend. Çok yakıyor diye Lpg taktırdı. Yakıtta aman aman bir azalma olmadı. Sonra klima problemi baş gösterdi. Tek tük arıza çıkartmaya başladı ve sattı. Çok memnun kalmadı yani. Yorum bağlantısı
Ensari Tekel 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Bu araç için çok istemişler sanırım. Hl modeli el ye oranla iyidir, yakıt tüketimi bakımlı bir şahinden belki 1-2 lt az olacaktır. Klima-hidrolik direksiyonu avantajdır. Parçaları servisi diğer markalara oranla nispeten ucuzdur. Sessiz bir arabadır fakat yolda giderken şahinde ki kadar güvende hissetmezsiniz. O yüzden bu fiyata daha iyi araçlar karşınıza çıkacaktır diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Fikrim yok Albea daha iyi olmaz mıydı Ayhan Bey. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 14 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2014 Ellerinize dillerinize sağlık.. Görüyorum ki; yorumların çoğu olumsuz yönde... Bel altı temizlik boyası lafı ile direkt ilanı kapadım 13.250 çok değil mi abi? Serpme boyadan iyidir Palio'nun sedanı, çok değil bir kaç yıl önce 9-10 bin liraya yüzüne bakmıyorlardı. Klima olması avantaj bu araçlarda, arkadaşım palio kullandı LPG de çok yakıyor demişti. Hayırlısı olsun, bu paralara alınabilecek sedanlardan elbet... Bunlarda taksi çıkması çok dikkatli olmak lazım Babamda 1,2 Station u vardı. Palio Weekend. Çok yakıyor diye Lpg taktırdı. Yakıtta aman aman bir azalma olmadı. Sonra klima problemi baş gösterdi. Tek tük arıza çıkartmaya başladı ve sattı. Çok memnun kalmadı yani. Bu araç için çok istemişler sanırım. Hl modeli el ye oranla iyidir, yakıt tüketimi bakımlı bir şahinden belki 1-2 lt az olacaktır. Klima-hidrolik direksiyonu avantajdır. Parçaları servisi diğer markalara oranla nispeten ucuzdur. Sessiz bir arabadır fakat yolda giderken şahinde ki kadar güvende hissetmezsiniz. O yüzden bu fiyata daha iyi araçlar karşınıza çıkacaktır diye düşünüyorum. Fikrim yok Albea daha iyi olmaz mıydı Ayhan Bey. Yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkürler ederim, dikkate alacağım... Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Bel altı temizlik boyası lafı ile direkt ilanı kapadım Bel altı neresi allah aşkına. Tavan direkler hariç alt kısım mı yoksa kapıların ortasındaki lastik kuşak altımı (Bence ikincisi.) kimi öyle diyor kimi böyle. Merakımdan soruyorum 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Bel altı neresi allah aşkına. Tavan direkler hariç alt kısım mı yoksa kapıların ortasındaki lastik kuşak altımı (Bence ikincisi.) kimi öyle diyor kimi böyle. Merakımdan soruyorum Bel altı tavan hariç komple boyalı oluyor. Birde etek altı var oda kapı çıtalarının altı boyalı oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Bel altı neresi allah aşkına. Tavan direkler hariç alt kısım mı yoksa kapıların ortasındaki lastik kuşak altımı (Bence ikincisi.) kimi öyle diyor kimi böyle. Merakımdan soruyorum Tavan direkler hariç, kapılar komple dahil. O senin dediğin etek altı. Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 fiyatları epey yükselmiş önceden daha uygundu bir ara bakmıştık bunlara frenleri ile alakalı sıkıntı yaşıyorlardı genelde bir de söylenen gibi lgp de olsa yakıtları oldukça fazlaymış 2 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Babamla konuştumda, teyp araç stop halinde iken alev almış. Fark etmeseler araba yanacakmış.. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 14 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2014 Babamla konuştumda, teyp araç stop halinde iken alev almış. Fark etmeseler araba yanacakmış.. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Tavan direkler hariç, kapılar komple dahil. O senin dediğin etek altı. Bel altı tavan hariç komple boyalı oluyor. Birde etek altı var oda kapı çıtalarının altı boyalı oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Ayhan klima önemli değilse benim arabayı vereyim sana. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 14 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2014 Ayhan klima önemli değilse benim arabayı vereyim sana. Aslına bakarsan klima; sıcaklığın 40 C derecelere çıktığı bir memleket olan Osmaniye'de çok lazım kardeşim ama; senin aracı da almayı içimden geçiriyorum aslında çünkü çok temiz olduğunu biliyorum... Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 ayhan abi o paralara neden mondeo 2 düşünmüyorsunuz? hem saglamlık hem konfor olarak bunlara on çeker yıl olarakta arada çok bir fark olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Ensari Tekel 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 ayhan abi o paralara neden mondeo 2 düşünmüyorsunuz? hem saglamlık hem konfor olarak bunlara on çeker yıl olarakta arada çok bir fark olmaz. Aynen bende onu diyecektim. Yakın zamanda Ghia Mondeo mk2 aldım, ve bu fiyatın daha altında. Donanım olarak kıyaslanamaz bile.Yakıt deseniz neredeyse kafa kafaya. İlgilenirseniz ilana bakın derim. Şu an aldığım araçla ikisi arasında kalmıştım. Sahibi 12 ye bırakacaktı. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-mondeo-164065771/detay 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Aynen bende onu diyecektim. Yakın zamanda Ghia Mondeo mk2 aldım, ve bu fiyatın daha altında. Donanım olarak kıyaslanamaz bile.Yakıt deseniz neredeyse kafa kafaya. İlgilenirseniz ilana bakın derim. Şu an aldığım araçla ikisi arasında kalmıştım. Sahibi 12 ye bırakacaktı. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-mondeo-164065771/detay fiyat olarak bilmiyorum ama kafadan yemiş bu araç uygun vermezse zor satılır 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Klima gelecekse bu iş tamam gibi. Geçen cuma arabaya bindik içerisi olmuş 56 derece. Klimasız olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 14 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2014 ayhan abi o paralara neden mondeo 2 düşünmüyorsunuz? hem saglamlık hem konfor olarak bunlara on çeker yıl olarakta arada çok bir fark olmaz.Haklısın Sinan... Mondi de bakmalıyız. Klima gelecekse bu iş tamam gibi. Geçen cuma arabaya bindik içerisi olmuş 56 derece. Klimasız olmaz. Değilmi Fatih abim...bence kaçırma abi. Klima takalım sorun yok..! Tamam Mesut sen bi klima getirirsen olur Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Mondeo temiz olursa tadından yenmez. Hiç değilse adam gibi arabaya binmiş olur. O fiyatlara Corolla da bakabilirsiniz Ayhan. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 14 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2014 Mondeo temiz olursa tadından yenmez. Hiç değilse adam gibi arabaya binmiş olur. O fiyatlara Corolla da bakabilirsiniz Ayhan.abi günlerdir bakıyoruz ama bulamıyoruz.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts