Emir Karadağ 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Bu fiyata 1999-2000 arası avensis alınıp tüp taktırılabilir. Hem konfor hem güvenlik üst seviyede olur.( O zamanın en güvenli arabalarından) Dünyada ilk diz hava yastığını kullandılar bu araçta... Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 banada 9 - 10 liraya idareten bi araba lazım siena albea düşünüyordum yorumlardan sonra fikrim değişmeye başladıı fakat acele değilse simdi araba alınmaz subat gibi fiyatlar yerin dibine giriyor 1 Yorum bağlantısı
Hasan Armagan 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 max dan once 7 sene siena 1.6 hl kullandim. Sakin bu arabaya bulasmayin. 1.6 16v olanlarin yedek parçası 1.2 lere gore cok daha pahalıdır. Yakıtı cok cok fazladir. 1.6 nin yakiti 1.2den iyidir ama yinede çok normalin cok üzerindedir. Siena club forumu var. Tek muhabbet yakitdir. Rolenti motoru arizasi kekebek arizasi klasiktir. Cozum bulunmaz. Devir gostergesi surekli gezer. Sanayide pek anlayan yoktur. Aracta beyin vardir. O yuzden sahinden anlayanlar bakamaz sanayide. Boyadi cok kotudur. Gunes yaniği butun sienalarda vardir. Arabayi yikamak istemezsiniz. Ohh be içimi döktüm. 4 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Ayhan sienaya yaklaşma diyorum virajlarda savurması aşırı derecede fazla.Bence şuna bir bak derim...http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-306-1.6-xr-sirali-lpg%2Cli-171220700/detay Bu aracı kasasını görmen amacıyla yükledim.Oldukça sağlam ve tadında bir arabadır.Kilometresi düşük bulursan almanı tavsiye ederim.... 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 On numara bir araç,2,5 yıl kullandım 1.4 EL olanını.Oldumu HL olsun diyecektim bu da öyle.bazen halen dursaydı dediğim çok olmuştur.Ondan aldığım tadı 2008 model albea da bulamadım.4 ay anca bindim.Tabi kontrol edilmeli... taxi çıkması olma ihtimali en başta olan riks mondeo falan denilmiş ama,sıkıntılı bir mondeo,arada bir siena parası da yer 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Çok kaçar çok yakar. 3 sene kullanmıştık. Arızası falan yoktu (sıfır almamızında etkisi olabilir) 2000yılında sıralı sistem olmadığından tek nokta LPG lerden taktırmıştık. Başlarda çok ekonomik olsada zamanla arıza çıkarmaya ve çok daha fazla yakmaya başlamıştı. 3 kere hava filtresinin kutusunu patlattığımı bilirim Bildiğiniz patlayıp paramparça oluyordu 2 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Palio Siena serilerinde alınabilecek en iyi motor 1.2 Mpi 75 olanlardır sorunsuz ve az yakar.2 sene kadar palio 1.2 el kullandım sadece bakım yaptırdım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts