Faruk Kaya 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Merhabalar, kullandığımız 2007 model Connect arabanın sağ arka kapak fitili attı ve bunun üzerine bir şekilde yapıştırırlar diyerek servise gittim ve gitmez olaydım 5 cm'lik bir yapıştırma için bütün fitiller değişecek dediler. Fiyatını sordum 250 tl olur işçilikle beraber dediler yapıştırmak için ne kullanabiliriz yardımcı olabilecek ve daha önce başına gelip de halledebilen abilerim veya arkadaşlarım var ise yardımlarını bekliyorum.Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar... Yorum bağlantısı
Bekir Mızrak 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Yapıştırma gerekmez sanırım fitilin kaportaya geçen kısmında kaporta sacını sıkı tutması için, içerisinde ince sac şerit olur. O kısmı pense ile deforme olmayacak şekilde biraz sık 2 cm aralıklarla muhtemelen sıkı oturacaktır. Eski arabalarda kapı fitilleri böyleydi şuan fordlarda farklımı bilemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Bende de sağ sürgü kapının üstündeki kapı fitilinin arkaya doğru olan kısmında uçtan kalkma vardı, silikon denedim fayda etmedi, derby denedim kapı açıldıkça kapandıkça o da çıktı, şu plakaların altına yapıştırdıkları ısıyla aktifleşen şerit silikonlardan yaptık o da fayda etmedi en son cinnet geçirirken aktivatörlü japonlardan denedik maşallah kaç ay oldu tık yok hala yerinde o lastik Tavsiye ederim. Kaportaya ya da lastiğe bir zararı yok.. 1 Yorum bağlantısı
Faruk Kaya 15 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2014 Yapıştırma gerekmez sanırım fitilin kaportaya geçen kısmında kaporta sacını sıkı tutması için, içerisinde ince sac şerit olur. O kısmı pense ile deforme olmayacak şekilde biraz sık 2 cm aralıklarla muhtemelen sıkı oturacaktır. Eski arabalarda kapı fitilleri böyleydi şuan fordlarda farklımı bilemiyorum. Teşekkürler Bekir abi, sanırım Sarp Bey'in tavsiyesini uygulayacağım. Bende de sağ sürgü kapının üstündeki kapı fitilinin arkaya doğru olan kısmında uçtan kalkma vardı, silikon denedim fayda etmedi, derby denedim kapı açıldıkça kapandıkça o da çıktı, şu plakaların altına yapıştırdıkları ısıyla aktifleşen şerit silikonlardan yaptık o da fayda etmedi en son cinnet geçirirken aktivatörlü japonlardan denedik maşallah kaç ay oldu tık yok hala yerinde o lastik Tavsiye ederim. Kaportaya ya da lastiğe bir zararı yok.. Teşekkürler Sarp Bey, en yakın zamanda tavsiyenizi uygulayacağım 1 Yorum bağlantısı
Necati Ateş 16 Temmuz 2014 Paylaş 16 Temmuz 2014 250 tl çok masraf çıkarmışlar.İnternetten yağmur oluklu fitil diye araştır 30 tl civarı bi şey komple fitil zaten.Zaten yapışkanlı fitil kendinde yapabilirsin 1 Yorum bağlantısı
Faruk Kaya 17 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 17 Temmuz 2014 250 tl çok masraf çıkarmışlar.İnternetten yağmur oluklu fitil diye araştır 30 tl civarı bi şey komple fitil zaten.Zaten yapışkanlı fitil kendinde yapabilirsin Teşekkürler Necati abi halletim pattex 10 numara oldu kemik gibi tuttu değerli yardımlarınız için çok sağolun tekrardan... 2 Yorum bağlantısı
murat çelik 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Aracımın sol ön kapı lastiği yerinden çıkmış bulunmakta ama takamıyorum yani oturmuyor yerine yenisinini alıp takmayı düşünüyorum takması zormudur ? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Aracımın sol ön kapı lastiği yerinden çıkmış bulunmakta ama takamıyorum yani oturmuyor yerine yenisinini alıp takmayı düşünüyorum takması zormudur ? Konunuz birleştirilmiştir. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Recommended Posts