İçeriğe Yönlendir

Sis Farı Takımının Uyumu

Erkan Gültekin1

Recommended Posts

Erkan Gültekin1

Bence uyar. Üstlerden vidalamışlar zaten bunları.

Bana değişik geldi acaba takıldığında nasıl durur diye merak ettim. Normalde Focus 2'lerde olan bir sis farı tipi bu yanılmıyorsam.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Bana değişik geldi acaba takıldığında nasıl durur diye merak ettim. Normalde Focus 2'lerde olan bir sis farı tipi bu yanılmıyorsam.

Sis farı olarak yuvarlaklardan hoşlanıyorsan güzel durur da ışığı yeterli midir ki? ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Orijinal  focus 1,5 bunlar değil tabi. Ama kapak şekline bakılırsa bunlar da uyum sağlar. Sadece zevk meselesi komple cam olan da bu da tercih edilebilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz

Focus 1'e bu sis farı takımı uyarmı anlamadım kafam karıştı biraz? 2002 - 2005 Arası diye belirtmişler? 2. El yazıyor gerçi ama merak ettim bu seride bu sisleri söküp birebir bunlar takılırmı diye.

Link

http://www.akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=3387#.

Ve Fotoğraflar

rYgBrP.jpg

Ldp7rV.jpg

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-2004-model-171772805/detay

ilandaki araçta var .

Bence şık durmuş.Ortadan gelen cizgiyi tamamlamış

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1
(düzenlendi)

Sis farı olarak yuvarlaklardan hoşlanıyorsan güzel durur da ışığı yeterli midir ki?  ;)

Yuvarlak daha güzel ışık yapıyor diyorlar :) Bakalım denemeden anlayamayacağız.. Biraz youtube turu yaptım hiç fena değil.

Orijinal  focus 1,5 bunlar değil tabi. Ama kapak şekline bakılırsa bunlar da uyum sağlar. Sadece zevk meselesi komple cam olan da bu da tercih edilebilir.

Aynen orjinal değiller bencede ama hoş duruyor sanki..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-2004-model-171772805/detay

ilandaki araçta var .

Bence şık durmuş.Ortadan gelen cizgiyi tamamlamış

Bu süper oldu işte şuan o gaza gelmiş oldum :)) Teşekkürler dediğin gibi çizgiyi tamamlamış resmen..

tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz

Yuvarlak daha güzel ışık yapıyor diyorlar :) Bakalım denemeden anlayamayacağız.. Biraz youtube turu yaptım hiç fena değil.

Aynen orjinal değiller bencede ama hoş duruyor sanki..

Bu süper oldu işte şuan o gaza gelmiş oldum :)) Teşekkürler dediğin gibi çizgiyi tamamlamış resmen..

Taktırdıktan sonraki fotoğrafları bekliyorum
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1
(düzenlendi)

Gayet güzel,ST170'lerin de bu şekilde sisleri. ;)

Tadından yenmez öyle diyeyim. Demek ki olursa benim araç bu resimdeki gibi 4 kapılı sı olacak [emoji106] 99.jpg

Focus-ST170-1.jpg

Ford-Focus-ST-170-und-Ford-Mondeo-ST-220

tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Aslında bursa da xenon far dan anlayan usta arkadaşım var ısrarda ediyor ama mercekli far olması lazım ilk etapta. Şimdilik böyle iyi :)) siparişi verdim bakalım umarım kendim montaj yapabilirim [emoji41]

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Öyle de olur. Ayrı anahtar da takılabilir.

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Aslında bursa da xenon far dan anlayan usta arkadaşım var ısrarda ediyor ama mercekli far olması lazım ilk etapta. Şimdilik böyle iyi :)) siparişi verdim bakalım umarım kendim montaj yapabilirim [emoji41]

Ben bu gün aldım orjinal hella bi-xenonları.O resimdeki ST170'in orjinal farları. ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Ben bu gün aldım orjinal hella bi-xenonları.O resimdeki ST170'in orjinal farları. ;)

Süper, tanıtımına eklediysen görelim şunları. Aracının maşallahı var zaten hele o sunroof yokmu sunroof :))
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Süper, tanıtımına eklediysen görelim şunları. Aracının maşallahı var zaten hele o sunroof yokmu sunroof :))

Montajını yapabilirsek Allah'ın izniyle,haftasonundan sonra paylaşıcam fotoğrafları. :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Montajını yapabilirsek Allah'ın izniyle,haftasonundan sonra paylaşıcam fotoğrafları. :)

Olur olur tez zamanda halledersin sen o işi bizede izlemek düşer şimdilik ;)

Bende sisleri sipariş ettim kargoda sorun çıkmış farklı bir şehirde kargodaki barkodları karıştırmış yurtiçi kargo 1 gün daha bekleyeceğiz bende hafta sonu uğraşısı çıktı şimdiden. Birde arabada diğer problem var işimiz iş :))

Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz

Sisler olursa ben de ilerleyen zamanlarda böyle bişey yapabilirim. ;)

Farların montaj aşamasını yaparken resim çekermisin bayramdan sonra banada lazım olucak :-)
Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Farların montaj aşamasını yaparken resim çekermisin bayramdan sonra banada lazım olucak :-)

Montaja bir vakit bulabilirsek...

Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz

Montaja bir vakit bulabilirsek...

Farların bir kaç resmini paylaşabilirmisin?
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

İnternette dolaşırken bulduğum bir sis farı

vardı uyarmı uymazmı diye http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/260119-sis-far%C4%B1-tak%C4%B1m%C4%B1-uyum/page-2#entry2423006konu açmıştım sonra baktıkki uyumlu ve hatta Onur Yeşil'den bilgi üzerine meğer ST170'lerde kullanılan sislerin tipindeymiş. Yapım aşamalarını bolca çektim.

4e4eneje.jpg

a9uvu5yz.jpg

y3yhy3u3.jpg

abutyzu6.jpg

eqysa9ag.jpg

vugepydy.jpg

emesyhaq.jpg

6abe4e4u.jpg

sy9upy2e.jpg

ha6ytena.jpg

e3a2ehyq.jpg

ubene4en.jpg

8abe2ydu.jpg

uty6ubeq.jpg

2ezere6e.jpg

u7eduha2.jpg

aha8are4.jpg

edymu6ej.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...