İçeriğe Yönlendir

Sis Farı Takımının Uyumu

Erkan Gültekin1

Recommended Posts

Erkan Gültekin1

Aynen 8-10 liraya o tip çerçevelerden var onlardan yapıştıracağım müsait zamanda.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz

Aynen 8-10 liraya o tip çerçevelerden var onlardan yapıştıracağım müsait zamanda.

Bende st 170 farının montajını yaptıktan sonra düşünüyorum böyle bir sis farı uygulaması
Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Farların bir kaç resmini paylaşabilirmisin?

Çok fazla fotoğraf çekme imkanım olmadı...

Arabayı temizleyince daha profesyonel fotoğraflarla yeni konu açacağım.Şimdilik bu kadar;

a8e6epyd.jpg

a3a6uny5.jpg

avudu4eq.jpg

Montaj için şu linkteki şema işini görür,montajı çok basit...

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/174999-focus-1-e-makyajl%C4%B1-far/page-4#entry2302056

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Otomatik yükseklik ayarı taktın mı? [emoji2] sıra geldi far yıkama sistemine [emoji1]

Otomatik derken?Far anahtarının yanındaki orjinal far yükseklik ayar düğmesini aktif ettik,ordan ayarlayabiliryoruz. ;)

Far yıkama sistemi gereksiz,doğan slx fıskiyelerinden alıp tampona yapıştıracağım,tamamdır. :D

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Arabayı temizleyince daha profesyonel fotoğraflarla yeni konu açacağım.Şimdilik bu kadar;

a8e6epyd.jpg

a3a6uny5.jpg

avudu4eq.jpg

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/174999-focus-1-e-makyajl%C4%B1-far/page-4#entry2302056

a8e6epyd.jpg

a3a6uny5.jpg

avudu4eq.jpg

Güzel görünüyor bu şekilde bile havalı geniş tanıtımda daha net görürüz. Hayırlı olsun tekrardan. Bendeki sis farı kadar basit birşey değil bu :))

Otomatik yükseklik ayarı taktın mı?

Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz

Güzel görünüyor bu şekilde bile havalı geniş tanıtımda daha net görürüz. Hayırlı olsun tekrardan. Bendeki sis farı kadar basit birşey değil bu :))

Bende sorucaktım şu far yıkamayı yapan varmı bunu sonradan. Yoksa express ali amcada 6.5$ - 7$ satılıyor ams oraya ayrı motormu lazım yada sileceklerden bir hat çekilirse silecek Motoru buna yeterlimi acaba?

Abi baya maliyetli bir iş ben kısa bir araştırma yaptım mustafanın önceki yazılarına baktım maliyeti yüksek ama yapılırmı dersen foka24.Com da abi yapmış . Otomatik far yükseklik ayarı TÜV için gerekli arka lastiğin oraya bir sensör takılıyor diye biliyorum. Şu farlara kavuşayım gerekli araştırmaları yapıcam
Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Bende sorucaktım şu far yıkamayı yapan varmı bunu sonradan. Yoksa express ali amcada 6.5$ - 7$ satılıyor ams oraya ayrı motormu lazım yada sileceklerden bir hat çekilirse silecek Motoru buna yeterlimi acaba?

Eyvallah. ;)

Far yıkama uzun iş,ayrıca gerek var mı ki?Mustafa Tüfekçi kardeşimizin projelerinden biriydi bu vakti zamanında,ama yapmadı o da...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...