Çözüm Mehmet Ozyurek 28 Temmuz 2014 Çözüm Paylaş 28 Temmuz 2014 Ustalar da ilk defa görmüş, ufo görmüş gibi bakıyorlar. Ben usta olsam, bu şanzımanı bana gösteren Alper beye teşeklür eder, işçilik almazdım. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Temmuz 2014 Paylaş 28 Temmuz 2014 bant kırılmış, iyi ki böyle sürülmeye devam etmemiş Yorum bağlantısı
Alper Topkara 28 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2014 Vallahi usta inanin buradaki ustalar gibi bakıyorum, ne gözünü kırpmadan soktu hani vardiya bilmediğim şeyi soker iken parçaları sıralı koymak gerekir bunlarda o yok 30 sn içinde dağıttı tüm dişleri. Sadece durdular baş parmak işareti yaptılar senin is kolay der gibi. En fazla 23 - 24 yaşında gençler soktu. O bant denilen şey burda ne kadar acaba Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Temmuz 2014 Paylaş 28 Temmuz 2014 jatco parça fiyatı hiç duymadım talep yok 1 Yorum bağlantısı
Alper Topkara 28 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2014 Vallahi inanin buradaki ustalar gibi bakmiyorlar, gözünü kırpmadan soktu hani vardiya bilmediğim şeyi soker iken parçaları sıralı koymak gerekir bunlarda o yok 30 sn içinde dağıttı tüm dişleri. Sadece durdular baş parmak işareti yaptılar senin is kolay der gibi. En fazla 23 - 24 yaşında gençler soktu. O bant denilen şey burda ne kadar acaba Yorum bağlantısı
İsmail Doğan 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 Aynı Arıza bende de oldu . (( Daha yeni drieksiyon pompası değistirdim ön takım yaptırdım . Birde üstüne bu denk geldi . ankarada önerdiğiniz bir usta varmı ileri gidiyo araba bu şekilde ankaraya 150 km yol gitmekte sıkıntı olurmu ? normal bir sanzımancı yaparmı acaba ?? Yorum bağlantısı
Fatih Avcı 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 Merhaba arkadaşlar , benim evimin oldugu yer hafif dik bir rampa o rampadayken aracı r konumuna geririm ani gaz vermemde (arada olan birşey) araba hafif kendini ileri salıyor ve aniden geri tak diye sanzumanda ses oluyor. sizce sebebi nedir. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Merhaba arkadaşlar , benim evimin oldugu yer hafif dik bir rampa o rampadayken aracı r konumuna geririm ani gaz vermemde (arada olan birşey) araba hafif kendini ileri salıyor ve aniden geri tak diye sanzumanda ses oluyor. sizce sebebi nedir. Aracınız benzinli klasik otomatik sanırım. Dik rampalarda biraz öne salması normal, ancak acele ediyorsunuz galiba. R konumuna geldiğinizde kısa bir süre bekleyin ve şanzımanın R konumuna geçmesi gerçekleşsin. Buna rağmen oluyorsa beni aşar ustalar cevap verecektir. Sadece şunu sorabilirim; aracınızda rölantide titreme, ilk kalkışlarda, seyir halinde tekleme, silkeleme mevcut mu? Yorum bağlantısı
Fatih Avcı 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Arabam dizel otomati farkli bir sanziman konusunda yazdim sagolsun arkadaslar cevap verdiler cok sukur herhango bor titreme silkeleme mevcut degil. Yorum bağlantısı
Alper Topkara 17 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2014 (düzenlendi) Aynı Arıza bende de oldu . (( Daha yeni drieksiyon pompası değistirdim ön takım yaptırdım . Birde üstüne bu denk geldi . ankarada önerdiğiniz bir usta varmı ileri gidiyo araba bu şekilde ankaraya 150 km yol gitmekte sıkıntı olurmu ? normal bir sanzımancı yaparmı acaba ?? normal şanzımani yapan kişi cesaret edilirse yaptırın bence . Aç sin içini parçaları çıkarmaya başlasın kırılan yada aş inan parçayı bulup değiştirilecek . Umarım benim ki ile ayni parça dir. Yeri çok kolay çünkü . 17 Ağustos 2014 tarihinde Alper Topkara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alper Topkara 17 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2014 (düzenlendi) Aynı Arıza bende de oldu . (( Daha yeni drieksiyon pompası değistirdim ön takım yaptırdım . Birde üstüne bu denk geldi . ankarada önerdiğiniz bir usta varmı ileri gidiyo araba bu şekilde ankaraya 150 km yol gitmekte sıkıntı olurmu ? normal bir sanzımancı yaparmı acaba ??ben toplam 780 km gittim agrizadan sonra çok şükür bir şey olmadı . Ama olma riski yüksek mis şans kisaca si 17 Ağustos 2014 tarihinde Alper Topkara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İsmail Doğan 12 Eylül 2014 Paylaş 12 Eylül 2014 Tosyada normal bir tamirciye yaptırdım (otomatikçi değil) Ben yaparım dedi teslim ettim . tribün bakımı dahil herşey yapıldı ve aynı o yuvarlak halka şeklindeki parça değişti . Sanırım bu parça jatko'nun standart arızası olacak. 1250 tl ye yapıldı. Fiyat iyi değilmi ? Yorum bağlantısı
Alper Topkara 12 Eylül 2014 Yazar Paylaş 12 Eylül 2014 Tosyada normal bir tamirciye yaptırdım (otomatikçi değil) Ben yaparım dedi teslim ettim . tribün bakımı dahil herşey yapıldı ve aynı o yuvarlak halka şeklindeki parça değişti . Sanırım bu parça jatko'nun standart arızası olacak. 1250 tl ye yapıldı. Fiyat iyi değilmi ? harika bir fiyat filtre ve yag değiştirdimi peki parça kaça mal oldu merak ettim dogrusu Yorum bağlantısı
İsmail Doğan 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 parça, filtre, yağ, tribün bakımı, herşey dahil fiyat Yorum bağlantısı
Hakan Beyhatun 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Parça üretim hatasından dolayı kırılmış. Şanzımanın seri nolarına bakıp üretim serilerinden karşılaştırmak gerekir. Genelde bu tip parçalar yüksek teknoloji imalatı yapan firmalardan şartnameler ile alınır ve takılır. Bu seviyede kalite testlerinde görülmemiş bir üretim hatası metalin metalografik incelemesinde incelenebilir. Muhtemel nedenler imalat aşamasında ortaya çıkan safsızlıklardır. Yorum bağlantısı
Halil ibrahim Çabuk 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 On 18.07.2014 at 21:56, Alper Topkara yazdı: selamlar arkadaşlar 2006 tdci dizel otomatik şanzımanlı mondeo sahibiyim.. aracı 8 aydır kullanıyorum..bu gün şanzımanda bir sorun oluştu. geri gelirken ufak bir tak sesi geldi ve artık r konumunda aracım geri gelmiyor. bu konuda ne yapabilirim ..düz zeminde r ye alarak denedim sanki hafiften geri gelecekmiş gibi ama gelmiyor. diğer viteslerde ve manuelde direksiyondan kumandada dahi sorun yok.. trabzonda pek anlayan yok bir iki ilişi var fahiş bir fiyat teklif ediyorlar.. ne yapmam gerekir.. aynı sorun dün benim başıma geldi bende trabzondayım bildiğiniz yer var mı baktırabileceğim? Yorum bağlantısı
Recommended Posts