Misafir 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Gunun fotografi olmus:) Mert ve makineyi kullanan diger herkese tesekkurler. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 (düzenlendi) Toplantıda emeği geçen Mükremin Bey ve Tolga kardeşimiz eteşekkürler... katılanlara da ayaklarına sağlık. Ben, damadım Onur ile beraber gelmiştim kendisi sizlere ve böyle bir sıcak ortama da hayran kaldı... resimleri yükledim ancak, çok büyük çıkıyorlar Mert' e gönderdim küçülterek, paylaşır bir tane örnek paylaşyım... 21 Temmuz 2014 tarihinde Hikmet Demirtaş tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Bilirim bilirim. 45 dakkalık yolu, 3 saatte gelememişti Gökhan lar.. Neyse önemli olan sonuç.. Yemeğe giden her yol mubahtır. İyi bir navigasyon icad et kendine. Düplü mönitörlü.. Sanki sende hiç hata yok Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Sanki sende hiç hata yok Hatasız kul olmaz. Hatamla sev beni.. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Hatasız kul olmaz. Hatamla sev beni.. Sevmesek tekrar gelmezdik zaten Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Sonunda geçebildim bilgisayar başına, Evsahipliği yapan Angara Ekibine , organizasyon ile uğraşan Tolgahan ve diğer tüm abi ve kardeşlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Yeni tanıştığım arkadaşlar da oldu, eskiler de gördük, aradaki tek fark diğerlerini yeni tanıyabildik, hepsi eş hepsi dost, Bizleri ağırladınız, misafir ettiniz, bir an olsun yalnız bırakmadınız, Allah eksikliğinizi göstermesin. Haklarınızı helal edin. Gördüğümüzde sevindiğimiz birlikte vakit geçirmekten keyif aldığımız eş dost ile kimi akrabadan öte insanlarla, bir kap yemek bahanesiyle bir araya gelip hasret giderdik. Biz sıramızı savdık sizleri de Ağustos'ta Adana'ya bekleriz. Hepinize tekrar teşekkür ederim. Allah keselerinize bereket versin. Sofranızı şenlendirsin. 12 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Sonunda geçebildim bilgisayar başına, Evsahipliği yapan Angara Ekibine , organizasyon ile uğraşan Tolgahan ve diğer tüm abi ve kardeşlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Yeni tanıştığım arkadaşlar da oldu, eskiler de gördük, aradaki tek fark diğerlerini yeni tanıyabildik, hepsi eş hepsi dost, Bizleri ağırladınız, misafir ettiniz, bir an olsun yalnız bırakmadınız, Allah eksikliğinizi göstermesin. Haklarınızı helal edin. Gördüğümüzde sevindiğimiz birlikte vakit geçirmekten keyif aldığımız eş dost ile kimi akrabadan öte insanlarla, bir kap yemek bahanesiyle bir araya gelip hasret giderdik. Biz sıramızı savdık sizleri de Ağustos'ta Adana'ya bekleriz. Hepinize tekrar teşekkür ederim. Allah keselerinize bereket versin. Sofranızı şenlendirsin. Ne yapicik adana da 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Ne yapicik adana da Şalgam içerik bici bici yerik... 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Şalgam içerik bici bici yerik... Daha hafta sonu kalmadı [emoji12] 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 neyse geldiğimi görenler oldu nasıl olsa Aydın araba bulabildiniz mi Angara oto pazarında ? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Aydın araba bulabildiniz mi Angara oto pazarında ? Oto pazarını buldular mı bakalım 5 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Aydın araba bulabildiniz mi Angara oto pazarında ? yok abi sabahi bekleyemedik geri donduk . eren girmis galiba fiyatlar ucmus falan diyordu. birazdan sungurluya gidecez . gece gozumuze kestirdigimiz bi reno 9 vardi onu alicaz Oto pazarını buldular mı bakalım Onun korkusuda var tabi 1 saat falan kizilayda gezdik yerdeki kartvizitleri gorunce sakata gelmeyelim dedik yola ciktik 2 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 (düzenlendi) Biraz küçülterek, özel resimleri paylaşayım.. Aydın' Bey' in Çorum' dan getirdiği sıcacık leblebiler... Tolga' nın veya Serkan' ın tavsiyesi ile yediğimiz sıcacık, tahinli börek Şahin' Bey in <Servet Bey' e Yapmış olduğu( kendisi masaj yaptığıını sanıyorken) kokulu şaka 21 Temmuz 2014 tarihinde Hikmet Demirtaş tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Emin Barış 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 (düzenlendi) Bence de harika bir organizasyondu. Sizlerle tanıştığım için çok mutlu oldum, sağolun ilginizi muhabbetinizi esirgemediniz benden Eeee, bir sonraki ne zaman Bu da ilk karşılaşma anı olarak kayıtlara geçmiş olsun 21 Temmuz 2014 tarihinde Emin Barış tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 (düzenlendi) Sen arayacaksın ben cevap vermeyeceğim, görülmüş duyulmuş şey olmasın... Sabri abim gibi sabahın birinde ararsan açmayabilirim ama baştan söyleyim.. Sabri abi hakkını helal etsin inşallah, cumartesi günü uyuduğum için cevapsız bıraktım telefonunu maalesef, sonradan konuştuk ama... 19 07 2014 Cumartesi günü Saat 10.30 Balgat Kehribar Kafede yerimi aldım bekliyorum gelen giden yok 13 bardak çay içtim garson işkilli işkilli bakıyor Sayın Serkan Toker'i aradım telefon çalıyor fakat açılmıyor Tolgahan Kardeşimi aradım telefon kapalı bekledim arayan soran yok bindim uçağa İzmir'e geri döndüm dahada Ankara'ya gelmem Bu toplantının tatlısı'da benden oldu Çok güzel İnsanlarla çok güzel bir toplantı olmuş. Organize eden ve katılan tüm ekibe 21 Temmuz 2014 tarihinde Sabri Güngör tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Bilal,tolgahan sayesinde onu da yapariz merak etme.ama onun icin golbasi programi yapmamiz lazimki tarifle konyada bulusalimTolgahan'a Konya'da buluşacağız deyip Gölbaşı'nda buluşmak lazım, anca öyle doğru tarif eder. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Yıllarca konuştuğum ama yüz yüze tanışamadığım, nadide insanlar ile tanıştım. Tek tek isim saymak istemiyorum.. Unuttuğum olursa ayıp etmiş olurum.. Ama şunu demek isterim, hiç bir isimde yanılmamışım.. Hepsi de pırlanta, seçilmiş, nadide.. Bilal gerçekte de hep böyle biliyor musunuz Organizasyon ve mekan çok güzeldi.. Servis çok güzeldi, yemekler çok güzeldi.. Hepsi de sevdiğim şeylerdi.. Biber kurusu mükemmel oluyormuş.. Tesisin konumu çok iyiydi.. Ulaşım sorunu yaşamadık. Gece 12 de çocuklar aradı ve sahura geleceğim demiştin, gelmiyor musun dediler.. Sözümü hatırladım ve sahura kalamadım. Eminim çok güzel şeyler kaçırdım.. Tekrarında da güzel şeyler olacağı kanısındayım, kısa süre içinde tekrar karşılaşmak ümidi ile, Başta Tolgahan olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarıma, sıcak kanlılıkları, hoş sohbetleri için çok teşekkür ediyorum... 11 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Bana tatlı diye pide yediren, havalı olsun diye de o pideye "Tahinli Pide" diyen Tolgahan'a sesleniyorum, baklava yemek için Antep'e, çay içmek için Rize'ye, çiğ börek yemek için Eskişehir'e gitmeye gerek yok, ancak kendimi tamamen senin yol tarifine bırakıp hindistan cevizi yemek için yola çıkmak istiyorum, gözümüzü nerede açarız çok merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Taner Ayık 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Bana tatlı diye pide yediren, havalı olsun diye de o pideye "Tahinli Pide" diyen Tolgahan'a sesleniyorum, baklava yemek için Antep'e, çay içmek için Rize'ye, çiğ börek yemek için Eskişehir'e gitmeye gerek yok, ancak kendimi tamamen senin yol tarifine bırakıp hindistan cevizi yemek için yola çıkmak istiyorum, gözümüzü nerede açarız çok merak ediyorum. [emoji3][emoji3]Harikasin bilal.cok guzel anlatmissim.adam israrla konum at diyoruz yok tarif edecem die ugrasiyor. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 İtiraf edeyim, tahinli pideyi ben çorba ile bekliyordum:) Hayalimde ramazan pidesinin değişik bir çeşidi olarak canlandırmışım. Baktım çorbanın yanında gelmedi, sepetteki pidelerle değiştirmişler demek menüyü dedim. Yemek sırasında da gelmeyince unuttum, ta ki garson tatlı siparşi alırken, sütlaç mı, güllaç mı, TAHİNLİ PİDE mi diye sorunca dank etti:) güzelmiş ama tadı. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Bizim buranın tahinlisi böyle ben de bundan sanmıştım.... 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Tahinli pideyi bilmeyenler için tarif edecek olursam, küp şekeri ıslayıp ekmeğin arasına koyun,hafif ısıtın tamamdır. Ancak şunu itiraf edeyim,güllaca tercih ederdim. 4 Yorum bağlantısı
Bulent Ozkan 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Bizim buranın tahinlisi böyle ben de bundan sanmıştım.... Sayın KORKMAZ, Naptınız efendim, bu resim konurmu buraya, Şimdi hanım gördü, Bor'un tahinli pidesi bu canım çekti, hadi git al diyor, Anlayacağın ya ben yiyeceğim yada tahinli pideyi alıp geleceğim, yaktınız beni efendim yaktınız 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts