İçeriğe Yönlendir

Accent Era 1.4 Select

Şükrü Abay

Recommended Posts

Tolga Erdem

Çok yakıyor diye duymuştum 1.4leri.Birde tüp taktıracaksın demektir bu.1.500 lirada onu sayarsak 26.500 sanki başka alternatiflere yönelmek daha mantıklı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

Çok para dizel VGT  tavsiye ederim. VGT motorlar 4 silindir diğerleri 3 silindir.Söylediğin rakamlara dizel vgt alınır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

Bende bakıyordum eralara  ev alma gibi bir fikir oluşunca şuan için vazgeçtim,eğer taksiciler kullanıyorsa az yakar cok kaçar bagajı tatminkardir güzel araçlar yalnız bir focus değil. O rakamlara seat cordoba da olur dizel ancak vgt olmayan eradaki gibi 3 silindir yalnız sorunsuz bir araç donanımlarıda gayet iyi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Eralarda dizel olup da 3 silindir olan yok. Admire kasalarda var o denilen. Kaldı ki 3 silindir cordoba da çok iyi bir seçenek. Traktör gibi çalışır derler ancak yolda giderken duymazsınız bile. Ben 1 ay kullandım Cordoba dizel ve tadına varamadan yatırım amaçlı satmak zorunda kaldım. Ancak az kmli cordoba bulmak zor. Ben 96 binde bulmuştum şansa. 

Dizel erayı 2,5 sene kullandık. Yakıtı az performansı mükemmeldir. Ancak yolda bütün eralar biraz leylektir. 2008 de ufak bir makyaj geçirdi. Bununla birlikte select pakete abs, dijital klima gibi özellikler standart hale geldi. Full paketi style pakettir. 1.4 lerin çok yaktığı göreceli. Bence 8,3 ş.içi 5,6 ş.dışı değer gayet normal bir değer. Ancak dediğim gibi uzun yolda güven vermez. İstanbul yolunda aynı virajlara 120 ile girerken korkuyordum ama 2004 corsa dizelle 140 la girebiliyordum hesabını siz yapın. 

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

gaz da su an 23 25 kuruş arası yakmakta 1.4 olduğundan biraz araç yüklü ise performans düşüklüğü oluyor bu güvenlik paket olandan rakamlar feci artmış

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

era alınırsa yay şart bence. lpg ile en ekonomik araçlardan biri olmalı ki ticaride en çok gördüğüm araç. her aracın dizelinde olduğu gibi geçmişi iyi incelenmeli. sümbül ve albeadan daha iyi bir araç bana göre. 2.eli hızlı zarar ettirmeyecek bir araç.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

gaz da su an 23 25 kuruş arası yakmakta 1.4 olduğundan biraz araç yüklü ise performans düşüklüğü oluyor bu güvenlik paket olandan rakamlar feci artmış

Gaz ayarını bir gözden geçir. Geçen biraz hesap yaptık enişte ile sonra vazgeçtik :)

Bunların piyasası çok arttı enişteme 2008 20,500 TL'ye aldık, aldığı adam şimdi 22500 TL veriyorum. Yolda önümüzü kesip 24-24500 teklif eden var şaka gibi. Dün gece bir akraba aramış ikna et enişteyi satsın 24e bana diyor.

Ben focusdan sonra hiç ısınamadım özellikle güvenlik olarak. Ama performans ölü değil 5 kişi ile bile nerdeyse rampada 1,6 focustan daha iyi diyebilirim.

Yakıt meselesine hiç girmiyorum...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...