İçeriğe Yönlendir

Ford Ka Için Uygun Lpg


Onur Gülay

Recommended Posts

Onur Gülay

Arkadaşlar merhaba;

Konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ancak çok acil olarak bilgi almam gerektiği için direk buradan yazmaktayım. 98 model ford ka'ma lpg taktırmak istiyorum ancak kafam çok karıştı. Ankara içerisinde daha önce tüp taktıran arkadaşlarımın fikirlerine ihtiyaç duymaktayım. Servisten memnun olan arkadaşlarım; marka, model, bayii ve ücret gibi konularda fikirlerini paylaşabilirler mi? 1-2 gün içerisinde tüp taktırıp aracımı muayene ettirmem gerekiyor. Değerli yöneticilerim konu daha önceden varsa beni affedin.

 

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Telefondan yazdığım için ufak tefek imla hatalarımdan dolayı affınıza sığınıyorum. Herkese iyi günler dilerim.

Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

istanbulda ka cılar içinde akl kullananda var atiker ve brc de ama ankarada servisten memnuniyet konusu ankaralılar yorum yapabilir

ben olsam atiker taktırırım  arabanın fiyatı belli 2000 tl yerine 1000 tl vermek daha doğru

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Firuz Şahin

Merhaba Ostimde Üstün oto gaz var Atiker  Bölge bayisi git taktır  kesinlikle memnun kalacağın bir yer sonrarada keyifli keyifli bin arabana

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Onur Gülay

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. aracıma atiker multifast taktırmıştım, gerçekten çok memnun kaldım. Bir arkadaşımın aracımı kullanmak istemesi üzerine kendisine aracı verdim ve nasıl becerdi bilmiyorum 1.viteste kaldırıma çıkardı şasiye girince 7.000 tl'ye yaptırıp sattım. Ama lpg taktırmak isteyen arkadaşlarım olursa, hiç düşünmeden taktırsın! araba yakmıyor gaz alırken üstüne para verecekler sanıyordum ve çok büyük bir keyf ile türkiyenin bir çok yerine gittim. Ne çekişten düştü nede aracı yordu yalnızca bagaj hacmi gerçekten ciddi anlamda azaldı ve belli bir süre sonra sorun yarattı. Olsun yinede de değerdi. Tavsiyem atiker düşünürseniz yetkili servisinde taktırın, prince, landrenzo, brc gibi ürünlere dünya para vermeyin, atiker de gayet sorunsuz ve iyi bir performans ile çalışıyor. Aracın kapasitesi de belli zaten sonuçta nitro etkisi yaratmayacak.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...