İçeriğe Yönlendir

Klima Açıkken Rolantide Stop Etme!

Emre sağlam35

Recommended Posts

Emre sağlam35

Herkese merhabalar aranıza yeni katıldım 2012 1.25 my fiesta aracım daha 6 binde ancak klimayı açtıgımda rolnti dalgalanıyo ve stop ediyo aracım aynı zamanda sogukta uflemiyo acaba gazımı bitti yardımlarınız için teşekkürler şimdiden

Yorum bağlantısı
Emre sağlam35

Evet aracım rolatideyken klimayı açtıgımda stop ediyo yani aracım dururken bunu araç sıcakkende denedim sogukkende sonuç aynı sizce neden yapar

Yolda 90 km hızla giderken bile boşa attığımda araç stop ediyo ama klima kapalıyken dururkendehareket halindeykende sıkıntı yok

Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Evet aracım rolatideyken klimayı açtıgımda stop ediyo yani aracım dururken bunu araç sıcakkende denedim sogukkende sonuç aynı sizce neden yapar

Yolda 90 km hızla giderken bile boşa attığımda araç stop ediyo ama klima kapalıyken dururkendehareket halindeykende sıkıntı yok

Sorun boğaz kelebeğinde sanırım.Rolanti valfide olabilir.Ustaellere gitmekte fayda var.Sabri usta çözer bu durumu.  :yes:  :good1:

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/174471-izmir-ustaeller-servis/

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Garantiden rölanti valfi değişirler sorun kalmaz da e stop edip hem de soğuk uflememesi çok garip

Yorum bağlantısı
Emre sağlam35

Evet ve sadece klima açıkken oluyor bu durum ustaellere gidicem olmazsa

Yorum bağlantısı

Stop etme ile klimanın soğuk üflemesi arasında bir bağ varsa, sanki klima (kompresör) çalışamadığı için olması gerekenden daha çok güç çekip, aracı stop ettiriyor. Kasnakta, kayışlarda ya da kompresör zanlı benim gözümde.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Aynı sorun bende de var. 4.000 km de lpg attırdım 1.25 trend.

Rolantide calisirken klima acinca stop ediyor yada stop edecegini anladigim da gaza basip devrini arttiriyorum normale dönüyor.

Bu nasıl iş anlamadım

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...