İçeriğe Yönlendir

Sizce Skoda Fabia?

Aydın Sert

Recommended Posts

Aydın Sert
(düzenlendi)

Merhabalar değerli forum üyeleri.

Bu aralar bu aracı araştırmaktayım, fena halde kafama takılmış durumda. Sanırım 4 motor seçeneği var. 1.2- 1.4- 1.6 ve 1.9  Ben genel olarak dizellerine bakıyorum. Özellikle içi krem döşeme olanlar :wub:  Bu araç ile deneyimi olan ya da hakkında bilgisi olan var mıdır? Hangi modelini ve hangi motor seçeneğini tavsiye edersiniz?

Mesela;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-19000-aracin-sifirdan-tek-farki-km-sidir-167439303/detay gibi.

tarihinde Aydın Sert tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar

Benimde almak istediğim araçlardan biri ama motor olarak kimse pek tavsiye etmedi o yüzden vazgeçtim. Çok yakar az kaçar dediler. Tabi TDI için bu geçerli değil. Ama TDI olanların da fiyatları fena şekilde yükseliyor. Çok ikilemde kalmıştım ve vazgeçip Fiesta almıştım.

Yorum bağlantısı

bir kaç ay kullanmışlığım var. güzel hoş arabadır. konforludur. ama bir ford değildir bence...

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Merhaba, babamda 2008 1.2 Classic benzinli sedan modeli var. Sıfır almıştı, zaten çok az kullandığı için neredeyse hiç sorun yaşamadı. Araç şuan 20 bin km.de. Hatırladığım tek sorun ön otomatik camlar ile ilgili bir sorundu onu da serviste halletmişlerdi. Genel olarak sağlam bir araçtır. Motoru zaten WW ve Audi ile aynı fabrikadan çıkıyor. Dizelleri hakkında malesef pek bilgim yok.

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Bir hocamız eski primera aracını verip bundan almıştı. Sonra içine sığamadığından ve virajda çok savrulduğundan bahsetmişti. Sonra viraj dönerken devrileceğinden korkup ikinci el vectra almıştı :)

Yorum bağlantısı
İnanç AKTI

Segmentinin en iyi araçlarından biridir. Tavsiye ederim kesinlikle. Marka imajıda baya yükseldi.

Yorum bağlantısı

Bu aracın şeklini şemalini seviyorsanız yarı station olan scout ya da daha ucuz alternatifi olan roomster'da olabilir. Umut Fiesta'ya değişmem demiş, fiesta yerine seçilcekse çok da gerek olmayabilir değişime.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Ensari Tekel

1,2 sini bir ara kullanmıştım. 1,2 olmasına rağmen 1,6 hatta bazı 2,0 lar kadar yakıyor araç. Dizelleri bilmiyorum ama

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

1,2 sini bir ara kullanmıştım. 1,2 olmasına rağmen 1,6 hatta bazı 2,0 lar kadar yakıyor araç. Dizelleri bilmiyorum ama

1,2lerin cok yaktigini duymus ve okumustum ,forumda da konusulmustu bir ara
Yorum bağlantısı
Taner Erbay
(düzenlendi)

mükemmel bir araba. satarsam bende alıcam

tarihinde Taner Erbay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
(düzenlendi)

Bir de bu aralar gözüme takılan bu araçlar var, bunlar nasıldır? Modeline ve donanımına göre fiyatı çok uygun gibime geldi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-stilo-bakimli-2004-lpg-li-174457148/detay

Kerem (Minaz) güzel bir sunumunu yapmıştı, konuyu görünce cevap verir ama 2 kapılı olanlar ancak meraklısına gider.

Saygılarımla.

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Bir de bu aralar gözüme takılan bu araçlar var, bunlar nasıldır? Modeline ve donanımına göre fiyatı çok uygun gibime geldi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-stilo-bakimli-2004-lpg-li-174457148/detay

2-2,5 yıl boyunca 2 farklı Stilo kullandım. 4 kapı anahtarsız çalıştırma, sky windowlu ful+ful olanını ve 2 kapılı olanını. Cam tavan arızası kroniktir, masraflıdır, ön takım tıkırdar, tam elektrikli direksiyon şansa kadere arıza yapabilir, çok az da olsa elektronik hata alabilirsin. Ama dışında 10 üzerinden 10 bir araç. Aşırı memnuniyet sebebi ile 2 defa aynı araçtan aldım. Lpg ye tam uyum, gırtlak özellikli (Dynamic model, dijital klimalı ve CC li olanına bak, seninki düşük özellikli) Araçtan ne motor ne yol sesi gelmez. Kullanılan malzeme bence çok kaliteli. Temizini bulmak şans işi. Piyasada fazla yok. İStanbul da olmak, arıza problem durumunda avantaj yaratır senin için. Bilmek istediğin başka konularda yardımcı olurum.  ;)

Aşağıdaki linkte benim araçlar var.  :wub:

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/248739-trakyalı-c-max/?p=2136628

Yine aşağıda birkaç konusu var. Düşünüyorsan incelemende fayda var.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/255671-fiat-punto-evo-deneyimleri/?p=2296573

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/243223-fiat-stilo-al%C4%B1nas%C4%B1-m%C4%B1d%C4%B1r-neden-ucuz/

Kerem (Minaz) güzel bir sunumunu yapmıştı, konuyu görünce cevap verir ama 2 kapılı olanlar ancak meraklısına gider.

Saygılarımla.

:D  :bravo:

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

:D  :bravo:

Kerem abi, engin tecrübelerin ve aktardığın bilgilerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hep aklımda olan bir araç. Evet ikinci eli zayıf olabilir, üretimi bitmiş olabilir fakat insanın aklını çelince alana kadar kafayı kurcalıyor. Donanımı olsun, görünümü olsun çok istediğim bir araç. Herkes alma satamazsın dese de söylediklerin biraz olsun içimi rahatlattı.Tekrar teşekkür ederim. :good1:

Yorum bağlantısı

Kerem abi, engin tecrübelerin ve aktardığın bilgilerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hep aklımda olan bir araç. Evet ikinci eli zayıf olabilir, üretimi bitmiş olabilir fakat insanın aklını çelince alana kadar kafayı kurcalıyor. Donanımı olsun, görünümü olsun çok istediğim bir araç. Herkes alma satamazsın dese de söylediklerin biraz olsun içimi rahatlattı.Tekrar teşekkür ederim. :good1:

Daha öncede demiştim. Kar amacı ile, al/sat olarak değilde, uzun süre kullanıp, 3-5 aşağıya rahat satabileceğin bir araç olacaktır.

Yorum bağlantısı
Fatih Kasa

1.2 htp motorunu kullanmıştım bir süre ucuza polo almak bencede.. 1.2 olmasına rağmen güçü yerinde sakin kullanımda ekonomik, sert kullanımda ise çok yakıyor.

Yorum bağlantısı
Necati Dur
(düzenlendi)

Arkadaşımda 1.2'si var. Sınıfının en geniş arabalarından. İlk aldığı günlerde çok sıkıştırdık. 3. viteste 120km/h'a kadar çıktık. 180'i gördük. Otobanda 140-150 ile virajlara girip çıktık. tamamen performanslı kullandık. ortalama 100km/8litre gösterdi. Yol tutuşu Polo kadar iyi değil ama fena da değil. 16 TDI çok fenadır. çok kaçar az yakar

tarihinde Necati Dur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...