İçeriğe Yönlendir

Kuga Motor Problemi


Bilal Gültekin

Recommended Posts

Bilal Gültekin

Merhabalar; benim 2011 model kuga aracım 58000 kmde. 3 4 ay önce antifiriz tankı kararmaya başladı hafiften pek önemsemedim teknik konulardan anlamadıgım icin. Bugun servise ampul degistirmeye gittigimde gösterdim tankı dahada kararmıştı. Bana bu aracı böyle sürmemin cok tehlikeli olucagını tanktaki su balcık haline gelebilir ve gelirse bana 20.000 tl masraf acacagını söylediler. Su tankına yag karıştıgını söylediler bunları ayıran parcada sıkıntı oldugunu soylediler (ismini unuttum parcanın). Sonuc itibariyle 1800 kusur lira masraf cıkarttılar bana su an icin. Ama aracın göstergesinde hicbir uyarı cıkmadı. Performanstada bir düşüş olmadı. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden tesekkurler. 

Yorum bağlantısı
Bilal Gültekin

Araba su anda serviste zaten bayram arefesinde hic iyi olmadi. Peki antifrizi yenilesek bayrami idareetmez mi ? Herhangi bi uyari vermemesi de garip degilmi ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Değil. Mekanik parçada uyari sistemi olmaz. Su yenilenmeyecek sadece. Parça değişecek akabinde temizleyici ile berrak su elde edene kadar sistem temizlenecek.b

Yorum bağlantısı
Bilal Gültekin

Son olarak fiyati nasil buldunuz ? Arastirmaya gerek varmi

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

geçmiş olsun, Çağların dediklerine kulak verin, çok daha büyük masrafla karşılaşabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Bilal Gültekin

Tesekkur ederim bende sorunsuz olsun isterim zaten bayramda zor olucak

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...