İçeriğe Yönlendir

Tavan Lambası Düştü

kenan karga

Recommended Posts

kenan karga

merhabalar dün kapıyı kapatmamla tavan lambasının dusmesi bir oldu incelediğimde sol tarafın tırnagının kırık oldugunu gordum işin ilginc tarafı tırnak hiçbir yerde yok daha önce kırılmıs sanırım ama nasıl tutturmuşlar anlamadım çünkü yapıştırıcı izi de yok yedek parcacılara gittim bulamadım malum bulundugum yer kücük bir yer internete baktım en ucuzu 80 tl biraz pahalı geldi bana acıkcası bir tavan lambası için, daha uygun nerede bulabilirim veya bulup gönderebilecek olan var mı benimle iletişime geçebilir mi acaba

Yorum bağlantısı

Geçici bir şekilde kağıt vs sıkıştırarak tutturulmuş olabilir. Güzelce, görünmeyecek şekilde kağıt sıkıştırırsanız işlem hallolacaktır.  ;)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Birşeyle sıkıştırmayı deneyin..Mesela kenarından akvaryum hortumu keserek geçirebilirsiniz..Sadece bir fikir..

Yorum bağlantısı

Birşeyle sıkıştırmayı deneyin..Mesela kenarından akvaryum hortumu keserek geçirebilirsiniz..Sadece bir fikir..

Kağıt olmaz mı? İlla atraksiyonlu birşey mi sıkıştırmak lazım? Nerden bulcan akvaryum hortumu?  :p

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Kağıt olmaz mı? İlla atraksiyonlu birşey mi sıkıştırmak lazım? Nerden bulcan akvaryum hortumu?  :p

Olur elbet ama hortum daha iyi tutacaktır.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Hortum bulamazsak fortum olurmu? Yada gaste kaadı?  :biggrin:

Olur ama fortumun başı kıbleye gelmeli yoksa sıkıntı :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Tunçer KAYA

Benimki de aynı şekilde kırıldı ve düştü tırnağa sigara izmarit inin pamuğu ve Japon Yapıştırıcısı yardımı ile eskisinden sağlam oldu.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...