Erkan Tekin 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Merhaba. 2003 Connect kullanıcısıyım ve ufak tefek bişiler yapmak istiyorum ve siz değerli üyelerden fikir edinmek istedim.Sizce aracıma ucuz yollu neler yapabilirim ? Şerit, film vs. Yorum bağlantısı
Mehmet Türk 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Benim kendi aracıma yaptıracaklarımdan bahsedeyim.Ön tamponu boyatmak çok güzel bir görünüm sağlıyor.Bunu yaptırabilirsiniz.Emin olmamakla birlikte eğer Silver modellerinin tamponu uyum sağlıyorsa o tampondan taktıracağım.Ayrıca arkaya 3 numara ve önlere 1 numara film çektirip ara çıtaları siyah folyı ile kapatmKta güzel bir görünüm sağlıyor.Ön ve arka tampon koruma modüllerini de inceleyebilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 App plaka ile başlayabilirsiniz. Çerçevesiz güzel duracaktır. 2 Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 31 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2014 Benim kendi aracıma yaptıracaklarımdan bahsedeyim.Ön tamponu boyatmak çok güzel bir görünüm sağlıyor.Bunu yaptırabilirsiniz.Emin olmamakla birlikte eğer Silver modellerinin tamponu uyum sağlıyorsa o tampondan taktıracağım.Ayrıca arkaya 3 numara ve önlere 1 numara film çektirip ara çıtaları siyah folyı ile kapatmKta güzel bir görünüm sağlıyor.Ön ve arka tampon koruma modüllerini de inceleyebilirsiniz. Mehmet abi tavsiyelerin için teşekkür ederim. Tamponu boyatamam ama dediğiniz gibi film çektirip çıtaları siyah folyo ile kaplatmayı düşünüyorum. App plaka ile başlayabilirsiniz. Çerçevesiz güzel duracaktır. Emrah abi tavsiyen için teşekkür ederim. App plakayı araştırdım hoşuma gitti. Fiyatıda iyi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Bütçene ve zevkine göre yapılabilcek çok şey var.Fikir vermesi açısından bu benim aracım, cumartesi günü işim çıkmazsa arka taraf 4 cm alçaltılıcak. Buda 2007-2014 arası geçirdiği evrim 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Türk 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Rica ederim Erkan kardeşim. Spoileri sen mi taktırdın yoksa üstünde mi geldi? Bütçene ve zevkine göre yapılabilcek çok şey var. Fikir vermesi açısından bu benim aracım, cumartesi günü işim çıkmazsa arka taraf 4 cm alçaltılıcak. Buda 2007-2014 arası geçirdiği evrim Uğur kardeşim far ve stopları nerden temin edebiliriz? Gerçekten şahane bir görünüm olmuş.Abartısız ve alımlı. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Teşekkür ederim.Stoplar Sadece Türkiyede değil Dünyada bile tek, kendi özel yapımım. Bir eşini daha bulamazsın. Yaptırtabilirsin ama 1000 tl yakın isterler.Farları kendim yaptım. 100 tl cıvarında far karartma işi yapan yerler vardır. Bulunduğunuz yerde araştırın. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 31 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2014 Rica ederim Erkan kardeşim. Spoileri sen mi taktırdın yoksa üstünde mi geldi? Uğur kardeşim far ve stopları nerden temin edebiliriz? Gerçekten şahane bir görünüm olmuş.Abartısız ve alımlı. Mehmet abi aracımı fotoğraflarda göründüğü gibi aldık 1,5 sene oluyor bende ufak ufak başlamak istedim. Öğrenci parasıyla ne kadar olursa artık Bütçene ve zevkine göre yapılabilcek çok şey var. Fikir vermesi açısından bu benim aracım, cumartesi günü işim çıkmazsa arka taraf 4 cm alçaltılıcak. Buda 2007-2014 arası geçirdiği evrim Allah kaza bela vermesin abi. Çok mükemmel olmuş kıskandım. Yorum bağlantısı
Mehmet Türk 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Teşekkür ederim. Stoplar Sadece Türkiyede değil Dünyada bile tek, kendi özel yapımım. Bir eşini daha bulamazsın. Yaptırtabilirsin ama 1000 tl yakın isterler. Farları kendim yaptım. 100 tl cıvarında far karartma işi yapan yerler vardır. Bulunduğunuz yerde araştırın. Allah kaza bela vermesin gerçekten güzel olmuş Fardan kastım iç ampul.Angel gibi geldi bana.Yuvarlak olan kısım. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Allah kaza bela vermesin gerçekten güzel olmuş Fardan kastım iç ampul.Angel gibi geldi bana.Yuvarlak olan kısım. Teşekkür ederim. Allah kimseye kaza bela göstermesin. Farlarda hella bi-xenon mercek vardı 3 yıla yakın kullandım. kendim yapmıştım. Sattım onları şuan orijinal farlarını kararttım kullanıyorum(6-7 aydır) Yorum bağlantısı
Mehmet Türk 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Ayrı bir hava katmış gerçekten. Sanırım bende orjinalleri karartacağım.Tampon eki bulunabilir birşey mi? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Ayrı bir hava katmış gerçekten. Sanırım bende orjinalleri karartacağım.Tampon eki bulunabilir birşey mi? sahibinden.com'da var, aksesuarcılarda bulmak zor. Boyasız 90 boyalı 120 tl satılıyordu enson. Yorum bağlantısı
Mehmet Türk 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Fiyatıda gayet uygunmuş.Teşekkürler hocam bilgilendirme için.Son bir soru jantlar kaç inc? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Fiyatıda gayet uygunmuş.Teşekkürler hocam bilgilendirme için.Son bir soru jantlar kaç inc? 18 inç ve 225-40-18 lastik var üzerinde. Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 15 Eylül 2014 Yazar Paylaş 15 Eylül 2014 Cam filmi ile başladık bakalım biraz geç oldu ama 1 Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 15 Eylül 2014 Paylaş 15 Eylül 2014 Guzel olmus. Yalniz Turkiye'de on camlara film takmak serbest mi? Kiskandim valla. Burada trafikten men ediyolar. 1 Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 15 Eylül 2014 Paylaş 15 Eylül 2014 Bütçene ve zevkine göre yapılabilcek çok şey var. Fikir vermesi açısından bu benim aracım, cumartesi günü işim çıkmazsa arka taraf 4 cm alçaltılıcak. Buda 2007-2014 arası geçirdiği evrim Senin şu stop farların bir harika vallaha Uğur, çok ayrı bir hava katıyor aracına[emoji4] [emoji106] Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 15 Eylül 2014 Paylaş 15 Eylül 2014 (düzenlendi) Bence kapılardaki anahtarlıklara krom kapaklar alabilirsin, aynı şekilde aynalara da, krom egzoz kafalığı da hoş duracaktır, şahsen ben aracıma düşünüyorum[emoji4] son olarak da spoiler konusuna gelmek isterim, gittigidiyor da boyalı yada boyasız daha orjinal duran spoilerlar var, 120 tl civarındaydı yanılmiyorsam, onunla birlikte de güzel bir hava yakalayabilirsin bence, iyi günlerde, kazasiz belasiz kullanın inşallah[emoji4] 15 Eylül 2014 tarihinde Buğrahan Büyükaydın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Senin şu stop farların bir harika vallaha Uğur, çok ayrı bir hava katıyor aracına[emoji4] [emoji106] Teşekkür ederim. Hem görüntü olarak güzel(zevk meselesi) hemde çalışma şekli orjinallerine göre daha iyi. Sinyal stop park led olduğu için özellikle gündüz daha güzel belli oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 26 Eylül 2014 Yazar Paylaş 26 Eylül 2014 Guzel olmus. Yalniz Turkiye'de on camlara film takmak serbest mi? Kiskandim valla. Burada trafikten men ediyolar. ön camda yok sadece yan camlarda ve arka camda var film inş sıkıntı çıkmaz Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Muayeneden geçmekte problem değil ancak polis eğer isterse cam filmine ceza yazabiliyor, ayrıca aracı kapatabiliyor. Kullandığım araçların çoğunda filmden dolayı sıkıntı çekmedim, inşallah sen de çekmezsin kardeşim. Aracına tavsiye olarak ise şunları söyleyebilirim, aracın çamurluklar da dahil plastik aksam biraz solmuş görünüyor, ayrıca ön tampon ve arka bagaj altı plastiğin boyanmazsa olmayacak gibi, ilk önce ön tampon ve arka bagaj altı plastiği ile sonrasında diğer parçalar olacak şekilde bir boyacıdan fiyat alarak devam etmelisin, parlak veya mat siyaha boyanan aksamlar arabanın çehresini bir anda değiştirecektir. Akabinde maddi imkanlar dahilinde jantlara da bir güzellik düşünmeye başlarız.. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 7 Ekim 2014 Yazar Paylaş 7 Ekim 2014 Muayeneden geçmekte problem değil ancak polis eğer isterse cam filmine ceza yazabiliyor, ayrıca aracı kapatabiliyor. Kullandığım araçların çoğunda filmden dolayı sıkıntı çekmedim, inşallah sen de çekmezsin kardeşim. Aracına tavsiye olarak ise şunları söyleyebilirim, aracın çamurluklar da dahil plastik aksam biraz solmuş görünüyor, ayrıca ön tampon ve arka bagaj altı plastiğin boyanmazsa olmayacak gibi, ilk önce ön tampon ve arka bagaj altı plastiği ile sonrasında diğer parçalar olacak şekilde bir boyacıdan fiyat alarak devam etmelisin, parlak veya mat siyaha boyanan aksamlar arabanın çehresini bir anda değiştirecektir. Akabinde maddi imkanlar dahilinde jantlara da bir güzellik düşünmeye başlarız.. evet abi inş bende filmlerden dolayı sıkıntı çekmem.tamponlara gelirsek bende çok takıyorum onları soluklar ne yapsam düzeltemedim Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 7 Ekim 2014 Paylaş 7 Ekim 2014 Dün mesajı düzenleyemedim, uykum gelince de bakmadım açıkçası, mesajımda demek istediğim ön tampon kasa ile aynı renge, kalan plastik kısımlar ise parlak veya mat siyaha boyanmasıydı.. Soluk plastik kısımlar bizim araçlarda maalesef bir kısır döngü oluşturuyor, sürekli bir parlatıcı sürme ihtiyacın var yoksa gri renk kötü bir hal alıyor. Bizim araçlar biraz yeni diye çok göze batmıyor ama birkaç sene sonra bizimkiler de aynı hale gelecek. Bu sorun boyatma ile çözülebilir ama sağlam bir boyacı gerekebilir, plastik aksamlarda normal kaporta gibi tutunamıyor boya, bu yüzden bilen ve anlayan birine yaptırmak gerekir. Bence ön tamponu sor şimdilik, çok fazla bir şey tutmaz herhalde.. Sonra plastikleri düşünürüz sırayla.. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 8 Ekim 2014 Yazar Paylaş 8 Ekim 2014 Dün mesajı düzenleyemedim, uykum gelince de bakmadım açıkçası, mesajımda demek istediğim ön tampon kasa ile aynı renge, kalan plastik kısımlar ise parlak veya mat siyaha boyanmasıydı.. Soluk plastik kısımlar bizim araçlarda maalesef bir kısır döngü oluşturuyor, sürekli bir parlatıcı sürme ihtiyacın var yoksa gri renk kötü bir hal alıyor. Bizim araçlar biraz yeni diye çok göze batmıyor ama birkaç sene sonra bizimkiler de aynı hale gelecek. Bu sorun boyatma ile çözülebilir ama sağlam bir boyacı gerekebilir, plastik aksamlarda normal kaporta gibi tutunamıyor boya, bu yüzden bilen ve anlayan birine yaptırmak gerekir. Bence ön tamponu sor şimdilik, çok fazla bir şey tutmaz herhalde.. Sonra plastikleri düşünürüz sırayla.. araştırmalara başladım bakalım şimdi değil ama yaza doğru yaptırabilirim Yorum bağlantısı
Recommended Posts