İçeriğe Yönlendir

Aracıma Fikir Almak İstiyorum

Erkan Tekin

Recommended Posts

Erkan Tekin

Konuyu hortlatiyorum sadece ön sağ ve sol camlar artı öndeki üçgen camlara film yaptıran oldu mu benim araç glx arkalar renkli önler düz cam görüntüyü beğenmiyorum aslında hazır film alıp kendim cekerdim ama onların da eni 50 cm connectin camlar 50 cm den geniş, kendisi yapan yada yaptıran oldu mu

benim ön cam hariç hepsi en koyusundan filmliydi :D 2 ay önce 189 tl ceza yedim :D

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Ben 50 lira verip dediğiniz gibi yolcu ve şöför kapılarının camlarını kaplattım 2 numara ile, arkalarla tam uyumlu oldu. Bence hazır alıp uğraşmayın, durumunuz varsa verin parasını yapsınlar. Açık bir yer de kalmaz hem. Filmciler onu ayarlıyorlar ve tek parçada yapıştırıyorlar öyle ekleme falan yapmayın garip durur :)

Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın
(düzenlendi)

İstenilene örnek bu olsa gerek?[emoji18]

b7b58e336e5245bbd2bad91d2ab57e39.jpg

2c28f99995c2fef46e0cd19867e072f1.jpg

b9dc526cac5bdbdfb8771c2d737aaad2.jpg

tarihinde Buğrahan Büyükaydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

ben 80 tl ye çizilmez çektirmiştim :D tanıdıktı :D içim gitti filmleri sökerken :D 2 hafta sonra tekrar cam fili olayına giriyorum 

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
İsmail Yokuş

Bütçene ve zevkine göre yapılabilcek çok şey var.

Fikir vermesi açısından bu benim aracım, cumartesi günü işim çıkmazsa arka taraf 4 cm alçaltılıcak.

kZBngD.jpg

REkoVR.jpg

Buda 2007-2014 arası geçirdiği evrim :)

pvzBoa.jpg

usta benimde aracım aynısı şu tampon olsun çamurluk üstü plastikler olsun onları kendinmi boyattın birde toplamda ne kadar para harcadın benim de aracım 2008 benim de düşündüğüm tamda senin aracın aynısı

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

usta benimde aracım aynısı şu tampon olsun çamurluk üstü plastikler olsun onları kendinmi boyattın birde toplamda ne kadar para harcadın benim de aracım 2008 benim de düşündüğüm tamda senin aracın aynısı

Boyacı tanıdık olduğu için uygun fiyatta yapıyor bana ön ve arka tamponu 100 tl boyatmıştım. şimdi ön,arka tampon, yan plastikleri ve bikaç ufak parçayı boyatıcam 300 tl onlar tutuyor

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Guest onur polat
(düzenlendi)

Teşekkür ederim. Allah kimseye kaza bela göstermesin.

Farlarda hella bi-xenon mercek vardı 3 yıla yakın kullandım. kendim yapmıştım. Sattım onları şuan orijinal farlarını kararttım kullanıyorum(6-7 aydır)

bende bi xenon düşünüyorum ama karasız kaldım tavsiye edermisin.

tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi
Lütfen alıntı yaparken,Fotoğrafları siliniz.
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

imkan varsa hiç düşünme yap derim.

Yorum bağlantısı
Misafir

Onur Bey;

Avatar olarak sadece kendi Fotoğraflarımızı paylaşıyoruz,lütfen bunun dışında Fotoğraf eklemeyiniz.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
  • 10 ay sonra...
Onur Can Polat

Onur Bey;

Avatar olarak sadece kendi Fotoğraflarımızı paylaşıyoruz,lütfen bunun dışında Fotoğraf eklemeyiniz.

Saygılarımla.

diğer hesabımdan yazmıştım şimdi görünce bayaa geriye gittim  :D  farlar a uğur bey baya ışıkoldu bana aynı merceği aynı şekil oturttum ampullerde osram xenarc d2s olunca muhteşem oldu  :biggrin:

uğur bey arkayı 0 basmıştım makasları üstten değilde alttan bağlamıştık araç baya oturdu ama çok kullanamadık karlık kırmaktan başka bir işe yaramamıştı aşırı değilde lastik üstündeki boşluğu almamız lazım ama makas var arkada bi çalışma varmı bu konuda yada biraz kendi başıma uğraşmalımıyım ?

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Mehmet Ozyurek

diğer hesabımdan yazmıştım şimdi görünce bayaa geriye gittim  :D

Diğer hesap ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...