Misafir 2 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2014 Böyle bir şey mi?Bilahire paylaşımım olacak ilk resimler buraya denk geldi. 3 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 2 Ağustos 2014 Paylaş 2 Ağustos 2014 Ne çok değişken var bu işlerde hakikaten kafa yorucu.. Severek yapan içinde bir o kadar güzeldir.. Abi burda benim anladığım tek mercekte en iyinin olmadığı.. Eline sağlık hakikaten açıklayıcı bilgiler... 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 2 Ağustos 2014 Paylaş 2 Ağustos 2014 ellerine sağlık Oktay güzel çalışma olmuş yine. pejo 3008 lere baktınmı hiç? hangi tip mercek gider, arıza lambası yakmayan. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2014 Abi arıza ışığı Balast ile alakalı.Orijinal balast olur ise arıza ışığı için başka yöntemler uygulanır.ben 2 farklı yöntem hangisi uyum sağlar ise onu yapıyorum Daha önce yaptığım Citroen picasso araçta basit roleli yöntem sıkıntı yapmadı 3008 dede aynı mantık olduğunu düşünüyorum ve sıkıntı çıkarmaz diyebilirim.Mercek olarak İntemo tavsiye ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Ağustos 2014 Paylaş 2 Ağustos 2014 Ellerine emeğine sağlık Oktay ustam, bulunmaz nimet olmuş bu bilgiler..... 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 3 Ağustos 2014 Paylaş 3 Ağustos 2014 ellerine sağlık Oktay güzel çalışma olmuş yine. pejo 3008 lere baktınmı hiç? hangi tip mercek gider, arıza lambası yakmayan.Lokman abi senin araçta yağmur sensörü varmı? Pejo larda yağmur ve far sensörü var ise Xenon yapınca silecek motoru yanıyordu? Neden diye sormayın naylon 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2014 (düzenlendi) Citroen picasso'da yok yok vitesi bilem yok yahu ve halen zevk ile kullanıyor.Çünki tesisat montajı önemli.Düzgün yapılınca Naylonda olsa tenekede olsa bir şey olmaz. 3 Ağustos 2014 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 3 Ağustos 2014 Paylaş 3 Ağustos 2014 Citroen picasso'da yok yok vitesi bilem yok yahu ve halen zevk ile kullanıyor.Çünki tesisat montajı önemli.Düzgün yapılınca Naylonda olsa tenekede olsa bir şey olmaz. Doğrudur abi benim 407 için öyle demişlerdi. Naylon kısmı latife 2 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2014 Söylenen doğru olabilir ben her ne kadar mantığını ve bu araçların tesisatının ve kullanılan parçaların birbiri üzerinden akımının geçirilmesinin yanlış olarak ta olsa mühendislerin hatası olamayacağını düşünsemde far kontrollü araçlarda çin malı xenon balastlarındaki arıza ışığı hatası verdirmeyen elektronik devre ile far çalışınca çekilen akım sonrası gerekli olan 5,6 amperlik amperlik akımın çok üzerine çıkılıyor olmasından dolayı ve bu tesisata bu hatayı verdiğine göre silecek motoru üzerinden ve kontrol devresinden geçiyorsa oradaki akım kontrolünü saglayan parça veya bobin aşırı yükten dolayı sıkıntı yapıyor yada ciddi manada bir tesadüfi klasik fabrikasyon hata sonucu yanıyor olmalı. Naylon veya naylonun teneke versiyonu zaten yürekten katılıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Ağustos 2014 Paylaş 3 Ağustos 2014 Lokman abi senin araçta yağmur sensörü varmı? Pejo larda yağmur ve far sensörü var ise Xenon yapınca silecek motoru yanıyordu? Neden diye sormayın naylon Yok abim, bundan kurtardık galiba Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2014 Yazar Paylaş 10 Kasım 2014 2006 üretimi ve BMW için üretilmiş amblemi olan Valeo D1s serisi bi-xenon mercek.Yapısı itibari ile D2s takılamıyor.Ampul tutucu kısmı dipten sabit gibi ama çok incelemedim.Seat orijinal mercekli farlarda,Passat orijinal mercekli farlarda ve büyük ihtimal başka modellerdede mutlaka kullanılıyor denilebilir. Kısa hüzme çizgisi. Uzun hüzmye geçince perde eğimi çok degil ama gayet güzel uzunları var diyebiliriz. Visteon marka olarak düğşündüğüm oldukça küçük boyutta Mondeo Mk4 araçlarda kullanılıyor,başka modelde kullanılıyor mu bilmiyorum ama boyut olarak Hella'dan 1cm civarında daha küçük ve enlemesinede bi-xenon motoru olmasa oldukça dar bir mercek. Kyoto diye örnek olarak elime geçen ama birbirinden farklı dış sabitleme kasaları olan ve iç yapısı hemen hemen aynı olan D2s serisi bi-xenon mercekler. Odak noktası ciddi sorunlu olan model.İçini dağıtıp temizledim ama odak noktası çizgisi yok gibi bişi.Şimdilik sebebini anlamadım. Elimde bulunan ve yerlerine montajı yapılmadan önce aklıma bir an gelen versiyon çeşitlemesi resmi çekmek geldi ve fırsatı kaçırmadım.Elimde montaj için geçmiş olan eski ve yeni nesillerin yan yana resimleri. Resimleri orijinal boyutta yüklemek istedim.Umarım sıkıntı olmaz. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Kasım 2014 Yazar Paylaş 11 Kasım 2014 Şimdi çogu yollarda işini yapıyor. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Kasım 2014 Yazar Paylaş 11 Kasım 2014 Mondeo farında kullanılan Visteon markası artık netlik kazanan bi-xenon mercek Focus F2 kasa orijinal mercekli farındada kullanılmış.Tahmin ettiğim gibi yeni Hella bi-xenon mercekten kısa ama motor işi fena bozuyor.Duvar çizgisi vasat diyebilirim.Çizgiyi sagdan trafiğe ayıran parça diye biliyorum ama düz çizgiye çok yakın hale getiriyor ve uzun hüzmede fena halde karartma yapıp aynen gölgesi çıkıyor.Bilahire resimleyeceğim. Perde ovalimsi olarak dizayn edilmiş.Artısı var ama odaklamayı hiç begenemedim. Kısa hüzme. Uzun hüzme.Önde görülen parça fena halde gölge yapıyor ışık çok bozuluyor. Buda çizgiyi düze yakın hale getiren parça ile görünüm. Hella mercek ile yanyana. 1 Yorum bağlantısı
Akif Eren 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Oktay abi bu kadar merceği gördükten sonra insan yerinde duramıyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts