İçeriğe Yönlendir

Dizel Avensis Nasıl?

Osman Bilgin

Recommended Posts

Osman Bilgin

Bugün araç sigortası yaptırdım, arabamı değiştirmek istiyorum dizel mondeo düşünüyorum dediğimde Sigortacım  dizel avensisi önerdi, gerek bu forumda gerek başka forumda araştırdım dizelinde fazla bir bilgiye sahip olamadım, benim bildiğim japonlar, (honda, corolla) 100-110 dan sonra çok ses alıyordu, avensisde de öyle bir izlenimim olmuş fakat sessiliğinden bahsediliyor. Sahibinden de incelediğimde Fiyat 10 bin kadar fazla, o para farkının karşılığını verebilir mi? bir de otomatiği yok galiba?  Sizce dizel avensis genel olarak nasıl? mk3 tdci mondeo genelde passatla kıyaslanır, avensisle kıyaslarsak sonuç nasıl olur? her iki arabayı kullananların tecrübe ve bilgilerinden faydalanmak isterim...

Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Şaka gibi bir araba daha doğrusu ne zaman ne göstereceği belli olmuyor demişti kullanıcı bir tanıdığım. Onu satıp 2.0 TDCİ 2009 Mondeo aldı :)

Yorum bağlantısı

Japonlar dizel teknolojisinde henuz yolun basinda sayilirlar. Mondeo tdci, sadece toyota degil bir cok motordan ustundur. Dayanikliligin sirlarindan biri transit gibi duclu bir aractan referansli motorudur. Sigortaciniza, dizel avensis gibi bilinmeyen ve cok az satilan modeli neye gore mondeo'dan ustun gordu diye sormak lazim. Bence mondeoyu tanimiyor belli ama avensisi nerden buldu test etti merak ettim dogrusu.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Japonlar dizel teknolojisinde henuz yolun basinda sayilirlar. Mondeo tdci, sadece toyota degil bir cok motordan ustundur. Dayanikliligin sirlarindan biri transit gibi duclu bir aractan referansli motorudur. Sigortaciniza, dizel avensis gibi bilinmeyen ve cok az satilan modeli neye gore mondeo'dan ustun gordu diye sormak lazim. Bence mondeoyu tanimiyor belli ama avensisi nerden buldu test etti merak ettim dogrusu.

Saygilarimla.

aslında ilk olarak dizeli işaret etmedi, ben; bana dizel lazım deyince O, e dizelini al dedi...

Yorum bağlantısı
Fatih Aydın

Arkadaşım geçen sene 33 bine aldı.

Yolculukta ettim kullandımda tek kelimeyle mükemmel.

Konforuda gidişinde çok iyi.

İç mekan çok geniş yayla gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Şaka gibi bir araba daha doğrusu ne zaman ne göstereceği belli olmuyor demişti kullanıcı bir tanıdığım. Onu satıp 2.0 TDCİ 2009 Mondeo aldı :)

iyiymiş:=)

Yorum bağlantısı

Arkadaşım geçen sene 33 bine aldı.

Yolculukta ettim kullandımda tek kelimeyle mükemmel.

Konforuda gidişinde çok iyi.

İç mekan çok geniş yayla gibi.

Dizel miydi Fatih Bey?

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Toyota Yetkili serviste bir usta . Motorunun parçalarının trde pek bulunmadığını ve çok pahalı olduğunu söylemişti. Bulaşmamak lazım.

Yorum bağlantısı
Fatih Aydın

Dizel miydi Fatih Bey?

Saygılarımla.

Evet Evren Bey.

2.0 d4d 148 hp.

2006 model.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...