Murat Işık 5 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2014 Orjin malzemeye geliyo abi iyi bi usta bulup baktıracam o role işi aklımda Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Röle işi sakat... Arabayı yakmadan değiştirin bence... 2 Yorum bağlantısı
Bekir Mızrak 7 Ağustos 2014 Paylaş 7 Ağustos 2014 Hayır ya tamamen kapatmıyor o cihaz. İlk çalışmada benzinle çalıştırıyorsun sonra lpg ye geçince o takılan cihaz devreye giriyor on saniye sonra benzin pompasının elektriğini kesiyor. Pompa boş yere çalışıp hortumlara basınç yapmamış oluyor. Her lpg ci takmıyor bunu çok pahalı değil ben önceki arabama 50 tl ye taktırmıştım. Yorum bağlantısı
Murat Işık 7 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2014 Mantıklı ama gerek yok bence zaten ben hortumu değiştirdim bugün bakalım tekrar patlar mı? Yorum bağlantısı
Hasan Yıldız1 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 Ayni sikinti bende de var.Benzin hortumudur kendisi.Sık sık patlamasinin sebebi yanlis hortum tercihiniz.benzin kauccuk malzemeleri curuten daha iyi tabirle tepkimeye giren bir kimyasaldir.Hortum secimi yaparken benzin icin uretilmis hortumlar tercih etmelisiniz. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
LEVENT KESECİLER 31 Ağustos 2016 Paylaş 31 Ağustos 2016 Aynı olay benimde başıma geldi. hortum patladı. Sanayide ek yaptılar.Servis otosana baktı. parça yok.yurtdışından 15-20 güne gelir dedi. Çıkma hortum bulabilirmiyiz.Sanayide yuvarlak metal parçalı(avans diyorlar galiba o parçaya) olan bulamadım.Metal parçadan sonra gelen hortum var ama komple metal parçalı yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts