Murat Okan 12 Ağustos 2014 Paylaş 12 Ağustos 2014 Ark lar aracımı yeni aldım.. Aracın üzerinde 195--45--16 DUNLOP SP SPORT LM 703 lastikler vardı. Bu araca göre bu lastiklerin artıları eksileri nelerdir? Yağmurda, kuru yolda,taşlı yolda ,uzun yolda vs nasıl etki gösterir? Yorum bağlantısı
Onur Bulut 12 Ağustos 2014 Paylaş 12 Ağustos 2014 Dunlop'un bahsettiğiniz modelinden memnun olan daha görmedim.Siz kullanıyorsunuz siz yorum yapmalısınız bence. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 12 Ağustos 2014 Paylaş 12 Ağustos 2014 aynı ölçüde kullandım bildiğin patates lastik 10 000 kilometre de sertleşti yol tutuşu sıfır kadar azdır 1 Yorum bağlantısı
Murat Okan 12 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2014 Dunlop'un bahsettiğiniz modelinden memnun olan daha görmedim.Siz kullanıyorsunuz siz yorum yapmalısınız bence. Ben 2 gündür kullanıyorum ve toplasanız 50 km kullanmadım . Çukurlarda jantı hissediyorum fakat bu eksi özellik olsada belki artıları vardır diye sormk istedim. aynı ölçüde kullandım bildiğin patates lastik 10 000 kilometre de sertleşti yol tutuşu sıfır kadar azdır Yol tutuşunun iyi olduğunu okudum.Napcaz çöpemi atalım lastikleri Yorum bağlantısı
Onur Bulut 12 Ağustos 2014 Paylaş 12 Ağustos 2014 Ben 2 gündür kullanıyorum ve toplasanız 50 km kullanmadım . Çukurlarda jantı hissediyorum fakat bu eksi özellik olsada belki artıları vardır diye sormk istedim. Çukurlara çok dikkat edin yanak ince oldugu icin lastigi yarabilirsiniz yada balon yaptırabilirsiniz.Artisi pek fazla yok yol tutuşundan başka Yorum bağlantısı
Murat Okan 12 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2014 Çukurlara çok dikkat edin yanak ince oldugu icin lastigi yarabilirsiniz yada balon yaptırabilirsiniz.Artisi pek fazla yok yol tutuşundan başka Belkide balon vardır onada bakmadım.Gittiği kdar kullanıcaz mecburen.. aynı ölçüde kullandım bildiğin patates lastik 10 000 kilometre de sertleşti yol tutuşu sıfır kadar azdır Hocam kaç ps basıyordunuz? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 Ben 2 gündür kullanıyorum ve toplasanız 50 km kullanmadım . Çukurlarda jantı hissediyorum fakat bu eksi özellik olsada belki artıları vardır diye sormk istedim. Yol tutuşunun iyi olduğunu okudum. Napcaz çöpemi atalım lastikleri gittiği yere kadar kullanın 32 basıyodum diye hatırlıyorum Yorum bağlantısı
Murat Okan 13 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2014 gittiği yere kadar kullanın 32 basıyodum diye hatırlıyorum Peki hocam bu araç için ideal lastik markası ve ölçüleride nedir acaba?Bugün yokuşta ıslak zeminde biraz pati çektikte Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 Peki hocam bu araç için ideal lastik markası ve ölçüleride nedir acaba? Bugün yokuşta ıslak zeminde biraz pati çektikte normaldır alışın derim bitene kadar kullanın bütce önemli şu an eram da 205 45 16 kullanıyorum petlas baya memnum Yorum bağlantısı
Onur Bulut 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 Peki hocam bu araç için ideal lastik markası ve ölçüleride nedir acaba? Bugün yokuşta ıslak zeminde biraz pati çektikte Petlas pt741 ideal lastik Yorum bağlantısı
Murat Okan 13 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2014 Petlas pt741 ideal lastik Dört mevsimmi ? Yorum bağlantısı
Onur Bulut 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 Dört mevsimmi ? Yazlık Konfor ne durumda şuan 45 yanak ile ? Bende aynı jant ve ebatlara geçiçemde merak ediyorum.Konfor kaybı çok fazlaymış.Lastikci durumu şöyle izah etti.Altı yüksek kalın ayakkabı giyince taşlı yolda yürürken taşları hissetmezsin ama altı ince düz bir ayakkabı giyince o taşların hepsini hissedersin durum bu dedi bayada mantıklı geldi Kullanan olarak yorumunuzu merak ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 görünüş çok güzel yol tutuş iyi ama konfor beklenmez bu ebattan bende de var herşeyi hissedersin çukurlara girince canından bi parça gider öyle sağlam vurur araç araç yüksek hızda güven verir uzun yolda imkan varsa 175 65 r14 takabilirsiniz yolların hali pek belli olmaz yağmurda ve karda taban genişliği arttıkça tutunma azalır Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 Kim demiş bu lastik tırt diye ben 2 yıldır aynı lastiği kullanıyorum bana mısın demedi. Kuru yolda iyi, ıslak yolda vasatın üstü yol tutuşa sahiptir. Yüksek hızlarda ses yapar. Hangi hava basınçlarını kullanmanız gerektiği arabanızın kapı eşiğindeki tabloda yazar. 45 yanak lastik görüntü olarak iyi olsa da sürüşü sertleştirir, yani bütün yol tepkilerini güzelce hissedersiniz. Bu yüzden bu tip lastik kullanan arkadaşlar arabalarını "basarlar" yani alçaltırlar. Tamamen size kalmış ama ben 50 yanak lastik tavsiye ederim. Sonuçta bu lastiği BMW fabrikasyon takıyor Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 Buyrun inceleyin: http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre-Size/16-Inch-Tyres/195-45-16-Tyres.htm Yorum bağlantısı
Murat Okan 13 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2014 Kim demiş bu lastik tırt diye ben 2 yıldır aynı lastiği kullanıyorum bana mısın demedi. Kuru yolda iyi, ıslak yolda vasatın üstü yol tutuşa sahiptir. Yüksek hızlarda ses yapar. Hangi hava basınçlarını kullanmanız gerektiği arabanızın kapı eşiğindeki tabloda yazar. 45 yanak lastik görüntü olarak iyi olsa da sürüşü sertleştirir, yani bütün yol tepkilerini güzelce hissedersiniz. Bu yüzden bu tip lastik kullanan arkadaşlar arabalarını "basarlar" yani alçaltırlar. Tamamen size kalmış ama ben 50 yanak lastik tavsiye ederim. Sonuçta bu lastiği BMW fabrikasyon takıyor 3 gündür kullanıyorum. Taş,çukur,tümsek vs durumlarda rahatsız edici. Sabah yokuş çıkarken ıslak zeminde kalkışta biraz zorlandık. yazın belki idare edilebilir ama kış' ın baya problemli olur gibime geliyor..Siz kışın kullandınızmı ? Kar ve yağmur koşullarında yokuşlarda sıkıntı oldumu? görünüş çok güzel yol tutuş iyi ama konfor beklenmez bu ebattan bende de var herşeyi hissedersin çukurlara girince canından bi parça gider öyle sağlam vurur araç araç yüksek hızda güven verir uzun yolda imkan varsa 175 65 r14 takabilirsiniz yolların hali pek belli olmaz yağmurda ve karda taban genişliği arttıkça tutunma azalırHocam gnlde ş.içi kullanıyorum ve bol yokuş mevcut. Bu açıdan kış koşulları endişelendiriyor.Yazlık Konfor ne durumda şuan 45 yanak ile ? Bende aynı jant ve ebatlara geçiçemde merak ediyorum.Konfor kaybı çok fazlaymış.Lastikci durumu şöyle izah etti.Altı yüksek kalın ayakkabı giyince taşlı yolda yürürken taşları hissetmezsin ama altı ince düz bir ayakkabı giyince o taşların hepsini hissedersin durum bu dedi bayada mantıklı geldi Kullanan olarak yorumunuzu merak ediyorum. ben aldığımda lastikler üzerindeydi ve 3-5 aylıkmış.isterseniz size satabilirim. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 3 gündür kullanıyorum. Taş,çukur,tümsek vs durumlarda rahatsız edici. Sabah yokuş çıkarken ıslak zeminde kalkışta biraz zorlandık. yazın belki idare edilebilir ama kış' ın baya problemli olur gibime geliyor.. Siz kışın kullandınızmı ? Kar ve yağmur koşullarında yokuşlarda sıkıntı oldumu? Hocam gnlde ş.içi kullanıyorum ve bol yokuş mevcut. Bu açıdan kış koşulları endişelendiriyor. ben aldığımda lastikler üzerindeydi ve 3-5 aylıkmış.isterseniz size satabilirim. Hocam bu lastik yaz lastiği, yani markası ne olursa olsun kışın kullanmanı tavsiye etmem. Yağmurda yol tutuş için bir sıkıntı yaşatmadı bana. Ama kış için sertleşecek ve yol tutuşu zayıflayacaktır. Sana tavsiyem kış için kış lastiği almandır. Kış lastikleri için bildiğim iyi markalar Nokian, Petlas, bunları araştır derim. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 Kış için 14" teneke jant alip uygun fiyata kışlık lastik kullanın yazlari da bunlari iyice kötü olana kadar kullanın. 45 yanak konfordan elbet ödün verecektir. Ben aynı ebatlarda pirelli pzero nero gt kullanıyorum maşallah çok memnunum. 3600 km uzun yol yaptım Güneydoğu turu yaptım resmen yollar da berbatti ama sıkıntısız geldim tek sorun konfor kaybı Yorum bağlantısı
Murat Okan 13 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2014 3 gündür kullanıyorum. Taş,çukur,tümsek vs durumlarda rahatsız edici. Sabah yokuş çıkarken ıslak zeminde kalkışta biraz zorlandık. yazın belki idare edilebilir ama kış' ın baya problemli olur gibime geliyor.. Siz kışın kullandınızmı ? Kar ve yağmur koşullarında yokuşlarda sıkıntı oldumu? Hocam gnlde ş.içi kullanıyorum ve bol yokuş mevcut. Bu açıdan kış koşulları endişelendiriyor. ben aldığımda lastikler üzerindeydi ve 3-5 aylıkmış.isterseniz size satabilirim. Ben tarihin hangisi olduğunu anlayamadım.. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 bunlardan hiç biri değil 4 haneli rakam yazar yuvarlak çerçeve içinde bu lastikler için olumsuz yorum çok ayrıca internette çok çabuk yapısı bozuluyo ve eski gibi görünüyo bmw falan da bu seriden asla kullanmadı Yorum bağlantısı
Murat Okan 13 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2014 peki şuan 195-45-16 mevcut. kış lastiği için hangi ölçüyü seçmeliyim.. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 peki şuan 195-45-16 mevcut. kış lastiği için hangi ölçüyü seçmeliyim.. 175/60/14 yanlış hatirlamiyosam. 65 de olabilir. Kapı eşiğinde yazar etikette Yorum bağlantısı
Murat Okan 13 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2014 175/60/14 yanlış hatirlamiyosam. 65 de olabilir. Kapı eşiğinde yazar etikette jantlarıdamı değişmek lazım diosunuz? Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 jantlarıdamı değişmek lazım diosunuz?Kış için 4 tane teneke jant alın ucuzdur zaten lastikleri takın ona kışın onlar yazın 16lari kullanın Yorum bağlantısı
Recommended Posts