İçeriğe Yönlendir

Hediye Önerileri


Kaan Fakılı

Recommended Posts

Tahir İlter

Geçen sene bundan söylemiştim. Hanımdan çok bana yaradı.  ;)  :D

O yüzden mantıklı zaten :D 

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Ben 11 yıllık evliyim. Unuttuğumuz özel günlerde oldu günler öncesinden hatırladığımız hazırlık yaptığımız zamanlarda oldu. Önemli olan karşılıklı hoşgörülü davranmak. Çok defa da bu günü kutlayamadık sağlık olsun inşallah şu güne şöyle böyle yaparız dediğimiz de oldu. Bence hediyenin gerçekten büyüğü küçüğü yok. Hatta hediye olmasa bile olur.. Önemli olan o günü tüm içtenliğinle sözlü kutlamak.

 

Yemek falanda bir süre sonra sıradanlaşıyor. Farklı birşeyler yapmak daha hoş oluyor. Farklı olsun diye de bütçeyi sarsmamak lazım bu da çok önemli.Kadınlar kim ne derse desin romantizm severler.Ancak abartılı olanları da sevmezler. Yani herkesin ortasında yemek yerken masaya tutup 2 mum dikip yakmakta romantizim değil biraz salaklık olur :D Yapılacak şeyler iyi düşünülmeli. Ters tepebilir.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Çok geç kalmışsın yaa,ben 3-4 ay önceden hazırlıklara başlıyordum :) saat,canlı istiridye içinden çıkan inci kolye , güzel bir akşam yemeği,çiçek,sürpriz doğumgünü partisi (yemekli) yaptığım birkaç doğumgünü örnekleri ;)

Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı

Bunu hanımın görmesin murat abi kızabilir :)

 

neyse ki buralara uğramıyor  :D

Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı

Gümüş işlemeli el aynası,gül ve güzel bir mekanda bol çeşitli harika bir yemekle gün sorunsuz atlatıldı  :bravo:  :bravo:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...