İçeriğe Yönlendir

Bogaz Kelebegi Nasıl Temizlenir?

Emrah Eker

Recommended Posts

Emrah Eker

arkadaşlar merhaba konu başlıgı yalnış olabilir sürekli duydugum bir kelimede arada sırada temizlenmesi lazımmış bu bogaz kelebeginin neyle temizlicez ben birinde sprey lle temzilediklerini gördümde. neresinde bu kelebek. aracım focus 2001 ghia 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Balata spreyi ile temizleniyor. Hava filtresi ile motorun birleştiği ve gaz halatının takıldığı yer.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Balata spreyi ile ama daha sonradan cihaza bağlanıp kalibre edilmelidir.

VW gurubunda olduğunu biliyorum. Ford'da böyle birşey olduğunu duymadım.

Yorum bağlantısı
Emrah Eker

teşekkürler cok hızlı cevap geldi ben işimi grantiye alayım diyorumda resim olursa iyi olur hali hazırda varsa yalnış yeri spreylemeyim balata temizleyici sprey tavsiyesi varmı yoksa her marka olabiliyormu teşekkürler şimdiden

Yorum bağlantısı

Balata spreyini boğaz kelebeği aracın üzerindeyken sıkmıyorsunuz yalnız. Beze sıkın ve silin. Eğer iki bağlantı yerini de söküp dışarı alırsanız direk sıkarak temizleyebilirisniz. 

Yorum bağlantısı

VW gurubunda olduğunu biliyorum. Ford'da böyle birşey olduğunu duymadım.

Fordlar da da var abi. Ben temizlettim Pc ye bağlayıp kalibrasyon yapıldı.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Fordlar da da var abi. Ben temizlettim Pc ye bağlayıp kalibrasyon yapıldı.

Biz hiç yaptırmadık bugüne kadar.

Bir baktırayım bende o zaman

Yorum bağlantısı
Ünal Doğar
(düzenlendi)

Focus araçta kalibre olayı diye bir şey yok sizi kandırmışlar veya başka işlem yapmışlardır.

tarihinde Ünal Doğar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Balata spreyi ile ama daha sonradan cihaza bağlanıp kalibre edilmelidir.

Fordda kalibrasyon yoktur. O vw e özgü bişey.

Focus araçta kalibre olayı diye bir şey yok sizi kandırmışlar veya başka işlem yapmışlardır.

Bence de kandırmışlar.
Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım

Eski aracım vw Bora'ydı boğaz kelebeğini hava borusunu çıkartıp, üzerindeyken balata spreyiyle temizliyolardı bakımdan bakıma. O zamanlarki ustam elektrik soketini çıkarmadığın sürece kalibrasyona gerek yok derdi. Hiç bir sorun da yaşamadım. Ama bezle silinecekse dikkat edilmeli içersineki kanatçık milimlerle çalışan birşey, zarar verilebilir.

Yorum bağlantısı

Fordda kalibrasyon yoktur. O vw e özgü bişey.

Bence de kandırmışlar.

AZim oto da yaptırmıştım bilmiyorum kandırdılar mı extra bi ücret vs bişi vermedim abi bilmiyorum detayını.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Işin garibi bu işte. Yapscakları hiç bişey yok. En fazla hata kodu var mı diye bakmışlardır.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Fişi sökmeden yapılırsa işlem bir sorun olmaz. Soket çekili yapılırsa araç arıza kodu yazabilir. Bunun silinmesi gerekir o kadar.. Kalibrasyon diye birşey yoktur.

Yorum bağlantısı
Hakan Berber

Bu aralar benimde basima geldi arac 2000 devirbe basliyor ve stop diyor yeniden calistirdigimda da 2000 devirin ustune cikiyor bagiriyor simdide direksiyonu cevirdigimde garip garip ses gelmeye basladi ben. Bu sorunlari nasil cozebilirim adam akilli usta yok kaldigim i ilcede

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...