İçeriğe Yönlendir

Dosya Aramaya Son!

Ahmet Uğur Özdemir

Recommended Posts

Ahmet Uğur Özdemir

Merhaba arkadaşlar şuan bilgisayar bölümüne biraz göz attığımda bazı sorunlarla karşılaştım ve elimden geldiği kadar size yardımcı olmak için bu programıda sizle tanıştırmaya karar verdim.

Bildiğiniz gibi adını bildiğimiz ama nereye koyduğumuzu bilmediğimiz birçok dosya olabilir.

Örneğin Ahmet adlı bir klasorde 3500 tane dosya var ve siz içine fordclubtr diye bir word dosyası attınız içinde birşeyler yazıyor ve siz arıyorsunuz.

Windows hala arama sistemini geliştirememiş ve dosyaları bulması eminim uzun sürecektir. Ve hatta o dosyada olmaya bile bilir. Aradiğiniz dosya şimdi programımıza geçelim

Search Everything kurduğunuz zaman sağ tarafta saatin yanında ufak bir arama logosu bizi bekliyor ve bilgisayarımızdaki dosyaları bu program indexliyor.

Üsteki arama butonuna tıkladığınız anda istediğiniz isimdeki tüm klasörleri metin belgelerini ve müzikleri anında gösteriyor.

Tamamen ücretsiz bir yazılımdır. 

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana arkadaşlar iyi forumlar.

Buradan Ücretsiz İndirebilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Uğur Özdemir

Avafind kullandım uzun süre... Bu  tür programlar gayet işe yarıyor ve yardımcı oluyor. Teşekkürler...

Evet abi ben bilgisayar programcılığıyla falan uğraştığımdan arşive dosya attimda ararken sıkıntı yaşıyordum uzun süredir bu programı kullanıyorum

Yorum bağlantısı
Ahmet Uğur Özdemir

Teşekkürler.

Nedemek elimizden geldiği kadar bir kaç  program tanıtmayı daha düşünüyorum. :) inşallah zamanla birkaç paylaşım yapacağım

Yorum bağlantısı
Talip Eren

İndirdim,güzel.Hızlı arama yapıyor.Bir de dosyalara ne isim verdiğimizi bulacak bir program var mı acaba :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Uğur Özdemir

İndirdim,güzel.Hızlı arama yapıyor.Bir de dosyalara ne isim verdiğimizi bulacak bir program var mı acaba :)

O yok ama aradığınız dosya uzantısını .mp3 derseniz mesela .mp3 uzantısındaki dosyaları gösterir :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Yıllardır kullanırım, yararlı bir yazılım. Hard diskleri indekslediği (Türkçesi ne bunun?) için yazarken bulur, yazdıktan sonra değil. Hızlıdır. Güncellemesi yeni çıktı. Harddisk takıp çıkaranlar için Whereisit programını öneririm. Harddisk takılı değilken de arama yapabilirsiniz.

Onun için süper bir bilgisayar var; Allah kafatasının içine koymuş. :p (Ben de unutuyom bazen, kimse duymasın ama.) :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Ünal2

Yıllardır kullanırım, yararlı bir yazılım. Hard diskleri indekslediği (Türkçesi ne bunun?) :crazy:

Sayın hocam dilimizde genellikle "listelemek" anlamında kullanılıyor ancak siz daha iyi bilirsiniz ama ingilizcede daha çok kitaplarda yer alan içindekiler gibi bir liste için kullanılıyor bildiğim kadarıyla.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Sayın hocam dilimizde genellikle "listelemek" anlamında kullanılıyor ancak siz daha iyi bilirsiniz ama ingilizcede daha çok kitaplarda yer alan içindekiler gibi bir liste için kullanılıyor bildiğim kadarıyla.

Yok "listelemek" tam olmuyor Emre'cim. ;) "Listesini çıkarmak, işaretlemek" gibi bir kelime bulmalıyız. Bak, "sabit diskleri listeliyor" deyince olmuyor işte; "dosya listesini çıkarıp, kaydediyor" demek lazım. Sabahın beşinde uzatamadım ya. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talip Eren

Yıllardır kullanırım, yararlı bir yazılım. Hard diskleri indekslediği (Türkçesi ne bunun?) için yazarken bulur, yazdıktan sonra değil. Hızlıdır. Güncellemesi yeni çıktı. Harddisk takıp çıkaranlar için Whereisit programını öneririm. Harddisk takılı değilken de arama yapabilirsiniz.

Onun için süper bir bilgisayar var; Allah kafatasının içine koymuş. :p (Ben de unutuyom bazen, kimse duymasın ama.) :crazy:

Aynen Murat hocam,sorun orada galiba,benim flash disk gitmiş :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...