İçeriğe Yönlendir

D-Slr Tavsiye ( Nikon D80 Hk. )

Görkem Karakaş

Recommended Posts

Görkem Karakaş

Merhaba arkadaşlar
Artık canıma tak etti. Bi D-slr fotoğraf makinesi alıcağım. 2.El düşünüyorum. 900 TL Bütçe çok hoşuma giderse 1000 TL olsun :D
D80 hoşuma gidiyor ve galiba D80 olacak ama Video çekme özelliği yok.

Sizlerden isteğim ise D80 özelliklerinde, 3 aşağı 5 yukarı D80 bütcesinde öncelik Nikon Marka VİDEO ÇEKEBİLME ÖZELLİĞİ  olan bi DSLR fotoğraf makinesi tavsiyesi. Biliyorum D90 diyeceksiniz bende çok istiyorum. Ama Bütce :(

Önerilerini bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-nikon-d80-body-plus18-135-orijinal-lensi-pluscanta-plus4gb-sd-plussarj-aleti-168217093/detay Örnek İlan :) Vizör lastiği yok ama sorun olmayacağını düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Onur Demir

D80 dediginiz alet zaten 500tl lik makine max.

D90 sizin butcenize rahat bulunur. sahibinden.com daki ucuk ilanlara takilmayin arastirin elbet bizeyler cikar.

Benim onerim herzamanki gibi aynasizlardan yana olacaktir. hatta xa-1 fujifilm kitlensle birlikte 1000tl. x-trans sensor degil cmos ama yinede d90niymis vs. hepsinden iyidir.

Yorum bağlantısı

fuji bnim bildiğim foto. Mak için iyi bi makine değil

Onur ile Hakan öneriyorsa dikkate alın. Pentax tercih eden, detaylarda gizli ayrıntıları canikon rüzgarından sıyrılıp farkeden bilinçli kullanıcılardan tavsiye almak herkese kısmet olmaz.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı

fuji bnim bildiğim foto. Mak için iyi bi makine değil

Marka olarak nikon ve canondan baska yok saniyoruz maalesef ama ben de çoğu fotoğraf forumunda bile gormedigim tavsiyeleri ve kaliteleri bu forumdaki özellikle Hakan ve Onur abiden duydum. Bence de dikkate alın.

Fuji ilginc bir markadir ve cok enteresan makinelerinden beklentinin kat kat fazlasi performans alabilirsiniz

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

Onur ile Hakan öneriyorsa dikkate alın. Pentax tercih eden, detaylarda gizli ayrıntıları canikon rüzgarından sıyrılıp farkeden bilinçli kullanıcılardan tavsiye almak herkese kısmet olmaz.

Saygılarımla.

pentax bulabilirsem pentax alırım k-10 ya da k100 super için takipdeyim.
Yorum bağlantısı
Onur Demir

pentax severim, canon kullanicisiydim, sony nexi unutamadim, nikonu yapmacik buldum vs. vs.

k100 180-200tl lik k10d ise 350-500tl bandinda gun isiginda cok iyi sonuclari olan koleksiyonluk ve 2ci makine olarak tercik edilecek makinelerdir.

fuji dediginiz gibi cok iyi bir marka degil, hele hele xt-1 makine ve 52mm f1.2 hic iyi bir ikili degiller :)

Kusura bakmayinda tavsiye istiyorsaniz kafanizdaki kalipyargilardan kurtulmaniz lazim. yoksa biz burada bosa yaziyor oluruz.

Bugun 1000tl butce olsa;

yeni basliyorsam eger xa-1 ve kitlens alirim.

eger kendime alacaksam;

Nex3 veya nex f3 alir uzerine, fd 135mm f2.8, fd 50mm f1.4 , fd 28mm f2.8 set duzerim hala elimde para kalir :)

Manuele alisik olmayan zorlanir tabiki fd lerle :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...