Mustafa Kaya 19 Ağustos 2014 Paylaş 19 Ağustos 2014 Arkadaşlar saçma olacak belki de internetde de göremedim. Araç motor suyu ilk aldığım gibi duruyor. 2011 focus arabam. 13 bin km de. İlk aldığımda azcık su eksiltti bende üzerine normal su ekledim. O gün bu gün maşallah öylece duruyor. Bu antifirizin ömrü falan var mıdır bu motor suyunu belli aralıkla değiştirmek gerekirmi yoksa eksiltmezse 10 sene bile geçse o şekilde bırakılırmı ? Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 19 Ağustos 2014 Paylaş 19 Ağustos 2014 (düzenlendi) Bir sorun yok ise değiştirmeye gerek yok. Zaten eninde sonunda bir giün bir yerinden su kaçacaktır o zaman tamirattan sonra eksilen kısmını antifrizli su ile tamamlatırsınız. Eğer hiç sorun çıkmaz ise 4-5 senede bir antfriz ölçümü yaptırmakta fayda var. 19 Ağustos 2014 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Turgut Ünal 19 Ağustos 2014 Paylaş 19 Ağustos 2014 Değiştirin zaten çok pahalı bir şey değil.Ben her bakımda değiştiriyorum (özellikle belirtiyorum yoksa değişmiyorlar).Hatta son bakımda servis para bile almadı Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 Ağustos 2014 Paylaş 19 Ağustos 2014 Gerek yok. Fakat fren hidroliği daha önemli. Yorum bağlantısı
Anıl Karaca 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 Günaydın.. Dün gece yolda farkettiğim bir durum oldu, araç 1.viteste yığılarak 2000 devire geliyor sonra roket gibi atıyor, aynı şekilde 2. vitestede 2000 e kadar geliyor sonra kendini ileri, sonra sağa çekip yağa suyu görebildiğim yerleri kontrol ettim, antifriz baya bir eksikti, aracı yeni aldım 2 hafta olmadı daha.. daha tam bakımları yapmaya fırsat bulamadım şu ana kadar. Sabah aracı çalıştırdım motor arıza lambası yanıyordu, sağa çekip baktım antifriz en dipte azıcık kalmış, bi benzinlikten alıp tamamladım lamba söndü, araç normale döndü, bu antifriz motor arıza lambasını yakacak kadar önemli bir konu mu? yoksa farklı turbosal bir sorun olabilir mi? Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 Günaydın.. Dün gece yolda farkettiğim bir durum oldu, araç 1.viteste yığılarak 2000 devire geliyor sonra roket gibi atıyor, aynı şekilde 2. vitestede 2000 e kadar geliyor sonra kendini ileri, sonra sağa çekip yağa suyu görebildiğim yerleri kontrol ettim, antifriz baya bir eksikti, aracı yeni aldım 2 hafta olmadı daha.. daha tam bakımları yapmaya fırsat bulamadım şu ana kadar. Sabah aracı çalıştırdım motor arıza lambası yanıyordu, sağa çekip baktım antifriz en dipte azıcık kalmış, bi benzinlikten alıp tamamladım lamba söndü, araç normale döndü, bu antifriz motor arıza lambasını yakacak kadar önemli bir konu mu? yoksa farklı turbosal bir sorun olabilir mi? Antifiriz olup olmadığını araç algılayamaz, araç içinde kalan suyu algılar. Motor soğukken ölçüm yapın, sıcakken su yukarı çıktığı için anlaşılmaz ama motor soğukken (sabah ilk çalıştırma öncesi çok uygundur) su deposunu üzerine su ekleyerek kontrol edin. Ufak bir kaçak olup farkedilmeyebilir. Yorum bağlantısı
Anıl Karaca 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 akşam mesai bitimine kadar 8 saat araç yerinde olduğundan motor soğuk olacak bu kontrolü akşam yapacağım. Peki üstadım motor arız lambasının yanmasına neden olabilecek bir durum mu motor suyu eksikliği? Turboda sıkıntı olmasında ... Yorum bağlantısı
Ali Eren Alper 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 Arkadaşlar saçma olacak belki de internetde de göremedim. Araç motor suyu ilk aldığım gibi duruyor. 2011 focus arabam. 13 bin km de. İlk aldığımda azcık su eksiltti bende üzerine normal su ekledim. O gün bu gün maşallah öylece duruyor. Bu antifirizin ömrü falan var mıdır bu motor suyunu belli aralıkla değiştirmek gerekirmi yoksa eksiltmezse 10 sene bile geçse o şekilde bırakılırmı ? Benim bildiğim araçlarda korozyonu önlemek için artık su kullanılmıyor. Sadece kırmızı renkli antifriz konuluyor. Değişecekse de lifte alınıp 5 dakikada değişiyor çok da pahalı değil zaten. Yorum bağlantısı
Özcan Cepheci 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 Benim bildiğim ford orjinal antifriz 10 yıl 100.000 km değişmez.Eski aracımda 2006 fusion 120.000 km satana kadar hiç değişmedi herhangi bir tortu veya renk bozulması olmadı 100.000 km 'de sadece genleşme kabındaki kısmı üstten kapaktan boşaltılıp yenilendi. Bakımdan bakıma ölçümü yapıldı.Çalışan şeylerin ellenmesi taraftarı değilim. 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 yanlis hatirlamiyorsam etis servis planinda 10 yil 200000km de degistirilmesi gerektigi yaziyor Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 Motor suyu eksikse arıza lambası yakabilir tabi. Ama eksikliğin çok olması gerekir. Yakın zamanda başıma geldi, radyatörde ufak bir delikten ötürü motor suyu epey eksilmiş, motor arıza lambası yaktı, 6 litre kadar su aldı soğukken. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 Fordlarda böyle bir uyarı yok sanırım. Yorum bağlantısı
Mustafa Kaya 22 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2014 Bir sorun yok ise değiştirmeye gerek yok. Zaten eninde sonunda bir giün bir yerinden su kaçacaktır o zaman tamirattan sonra eksilen kısmını antifrizli su ile tamamlatırsınız. Eğer hiç sorun çıkmaz ise 4-5 senede bir antfriz ölçümü yaptırmakta fayda var. Ölçümü ilk defa duydum. Onu bir yaptırayım olmazsa 2011 ve 13 binde mi Maşallah Öyle benden başka binen yok :-) İş için arabaya ihtiyacım da yok ondan. Gerek yok. Fakat fren hidroliği daha önemli. Servis ekranda uyarı verene kadar sorun yok demişti bana. Ekranda uyarı verince değiştir uyarı verdiğinde bile sorunsuz bir müddet gider dedi. ;Yanlış mı doğru mu bilmem. Fren hidroliği eksilirmi normal yağ gibi değişiyormu ? Günaydın.. Dün gece yolda farkettiğim bir durum oldu, araç 1.viteste yığılarak 2000 devire geliyor sonra roket gibi atıyor, aynı şekilde 2. vitestede 2000 e kadar geliyor sonra kendini ileri, sonra sağa çekip yağa suyu görebildiğim yerleri kontrol ettim, antifriz baya bir eksikti, aracı yeni aldım 2 hafta olmadı daha.. daha tam bakımları yapmaya fırsat bulamadım şu ana kadar. Sabah aracı çalıştırdım motor arıza lambası yanıyordu, sağa çekip baktım antifriz en dipte azıcık kalmış, bi benzinlikten alıp tamamladım lamba söndü, araç normale döndü, bu antifriz motor arıza lambasını yakacak kadar önemli bir konu mu? yoksa farklı turbosal bir sorun olabilir mi? Bende normale döndü ise ondandır. Ama eksiltirse kaçak olabilir. Sonuçda hava sıcak motoru da o soğutuyor. Benim bildiğim araçlarda korozyonu önlemek için artık su kullanılmıyor. Sadece kırmızı renkli antifriz konuluyor. Değişecekse de lifte alınıp 5 dakikada değişiyor çok da pahalı değil zaten. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mustafa Kaya 22 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2014 Benim bildiğim ford orjinal antifriz 10 yıl 100.000 km değişmez.Eski aracımda 2006 fusion 120.000 km satana kadar hiç değişmedi herhangi bir tortu veya renk bozulması olmadı 100.000 km 'de sadece genleşme kabındaki kısmı üstten kapaktan boşaltılıp yenilendi. Bakımdan bakıma ölçümü yapıldı.Çalışan şeylerin ellenmesi taraftarı değilim. Ben çalışan şeylerin ellenmesinin hiç taraftarı değilim :-) Yanlız Arabalardan anlamıyorum bilgisayardan anlarım bende. Araç ilk aldığım gibi değil sanki çekişinde. Genel anlamda sıkıntı yok allaha şükür de böyle ilk aldığımda vitese taktığımda araba kendini öne atıyordu birden alıyordu şimdi o sanki biraz azaldı. Buna mekanik yorgunluk deniyormuş sanırım servisdeki adam 3 yıl sonra mekanik yorgunluk başlar yavaş yavaş demişti. Bende bu arabanın hızlanması atikliğinde bi nebze de olsa düşme hissettiğim için gittim motor yağını değiştirdim 10 gün önce. motor hava filtresini temizlemişler de ben onu değiştireceğim elim değmişken eğer değişmesi gerekiyorsa motor suyunuda değiştireyim dedim bu konuda ordan çıktı. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 Ben değişmesi taraftarıyım ama 13000 km bunun için erken. Sadecw kişisel yorumumdur bilmiyorum ama 40000-50000 km ya da 5 yılda bir tamemen boşalttırıp temizlemek en iyisi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 10 yıl arkadaşlar. Değişime gerek yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts