İçeriğe Yönlendir

1 Km'de 0.68 Tl Tüketiyorum.


Oktay Demirağ

Recommended Posts

ismail Elvan

Bardağın birde boş tarafına bakacak olursak, kısacık hayatımızda durmadan çalışıyoruz, çalışmamızın karşılığını özel zevklerimizden alıyoruz, malum bu zevkimizin masrafları var, ödüyoruz bi şekilde, kısa olan hayatımızda mutlu olmaya çalışıyoruz.   Gayemiz masrafları minimize edip mutlu olmakta :)

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

2010 aralık atandım, mazot 3.14 liraymış, maaşımla 557 litre mazot alabiliyormusum. şimdi mazot 4.28 lira, 537 litre alabiliyorum...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Böyle bir hesaplama programının telefon için uygulaması varmı acaba.Hani böyle aldığımız yakıtı falan anlık harcamaları girsek bize maliyet gosterse gibisinden

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Bu kadar yazılanı okuduktan sonra tek bir şey söylüyorum  ZEVKİN VERESİYESİ OLMAZ..... :D

Yorum bağlantısı
Serdar Samancıoğlu

Bu kadar yazılanı okuduktan sonra tek bir şey söylüyorum  ZEVKİN VERESİYESİ OLMAZ..... :D< :D>

arabayı da mı getiriyoduk  :D

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Övgü Gürşen

bir süredir benzer bir hesap yapıyorum. o nedenle de aracımı değiştiriyorum. sıfır aldığım araba için 20 ayda cebimden çıkan para yakıt hariç 135bin lira. buna araç bedeli, sigortalar, vergiler, servis bedeli ve lastikler dahil. öyle yıkama, cilalama, rötuş filan eklemedim bile. elime geçecek olansa tahminen 95bin. yani 20 ayda 40bin= aylık 2000 TL bir para vermişim. bu arada merak edenler için, 20 ayda yaklaşık 21bin lira da yakıt verdim. hiç sevmediğim, dizel motor alsaydım da 14-15bin lira öderdim yine.

 

sonuç? evet ozan'ın dediği gibi ben de araç kiralamaya karar verdim açıkçası. en azından kaza korkum biter. lüks araçlarda kaza sonrası yaşanacak değer kaybı beni çok geriyor. en azından bundan kurtulurum.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...