Ensari Tekel 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 Merhaba arkadaşlar, geçenlerde aklıma gelmişti, 98 yılında abimle beraber İzmirde gezerken ford standından broşürler almıştım.O zamandan beri bir sürü araba resmi ve broşürle beraber garajda kolilerde saklıyordum. Garaja indim biraz toz içerisinde olan dosyaları karıştırırken oda ne 98 yılına ait Mondeo kataloğunu buldum. O zamanlar dikkatimi çekmemişti ama şimdi ilk dikkatimi çeken Station Mondeo 'nun ve dizelin ülkemize getirilmemiş olması. Halbu ki ben de aksine en çok Avrupadaki gibi station Mondeoları seviyorum hele birde dizelse Neyse aşağıda fotoları paylaşıyorum umarım beğenirsiniz. 9 Yorum bağlantısı
Emre Yıldırım 2 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 Alasım geldi, yeni bir araba bakar gibi okudum broşürü. Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 çok güzel gerçekten..çok beğendim hocam Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 Son resmi iki kere atmışım silemedim... 4 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 21 Ağustos 2014 Paylaş 21 Ağustos 2014 Ellerinize sağlık. Paylaşımlar çok güzel. Yorum bağlantısı
Recommended Posts