İçeriğe Yönlendir

Arka Kapı Rüzgar Sesine Kesin Çözüm Bulundu (Diy Uygulamalı)

Hasan Yılmaz Konya

Recommended Posts

• 2 ay sonra...
Hakan Küçükkılıç

Dün çevre yoluna çıkıp biraz sürat yaparak denedim. eskiden özellikle 80 km yi geçtikten sonra çok fazla rüzgar sesi geliyordu. şu an en ufak bir rüzgar sesi yok. hatta tam denemek için eskiden yaptığım ek fitilleri ve fitil içindeki hortumları da çıkardım, kapı daha yumuşak kapanıyor en azından. rüzgar sesi için fitillerle uğraşmaya hiç gerek yok, sadece bu işlem tek başına sorunu çözüyor. ayrıca içeriye giren dış seste de azalma var. kesinlikle tavsiye ederim.

ancak başka bir sorunum var arka koltukları söktüğümden bagajdan gelen sesleri çok net duyuyorum. düz yolda bir ses  yok, ama bozuk yolda bagajdan metal çarpma sesi geliyor. eski Torosların bagaj kapağının kilide çarpması gibi :) sesin kaynağını bulamadım. galiba bir gönüllü bulup bagaja oturtmak lazım

bagajdaki sorunu tespit edebildiniz mi acaba?

Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya

buldum buldum. koltukların arasından aşağıdaki halı ve kaporta arasına bozuk para düşmüş :) 

ayrıca sol arkadan gelen tıkırtıyıda buldum, arka camın buz çözücü çizgilerinin kablo bağlantısından geliyor. sıcak makaron ile izole ettim hem sağlam oldu hem ses kesildi

Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

buldum buldum. koltukların arasından aşağıdaki halı ve kaporta arasına bozuk para düşmüş :)

ayrıca sol arkadan gelen tıkırtıyıda buldum, arka camın buz çözücü çizgilerinin kablo bağlantısından geliyor. sıcak makaron ile izole ettim hem sağlam oldu hem ses kesildi

Bozuk paranın sesini duyabildiğinize göre kulaklarınız bayağı bir hassasmış :)

Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya
(düzenlendi)

arka koltukları kaldırın kesinlikle altında bişeyler bulacaksınız. orası çok fazla pislik topluyor. demir para yol kötü olduğunda şaseye değip zırıltı yapıyor. birde ön koltukların yanından aşağıya düşüp ordanda koltuk altındaki hava kanıla düşen paralr var onlar ayrı bir dert. arabası her süpürmemde 5-6 tl buşurum yav

tarihinde Hasan Yılmaz Konya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

arka koltukları kaldırın kesinlikle altında bişeyler bulacaksınız. orası çok fazla pislik topluyor. demir para yol kötü olduğunda şaseye değip zırıltı yapıyor. birde ön koltukların yanından aşağıya düşüp ordanda koltuk altındaki hava kanıla düşen paralr var onlar ayrı bir dert. arabası her süpürmemde 5-6 tl buşurum yav

Geçen yalıtım yaparken ben de buldum bozuk para. Fakat onu bulduğum yer resmen diplerdi. Yani sağlı sollu alt trimi sökmüştüm anca bulabildim. Bir adet de el lambası çıktı anahtarlık şeklinde :D

Bu kapı plastiklerini kanırtarak mı çıkartacağız? Aklımda o var şu an...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...