Misafir 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 Arka camları kullanmadığım için bir türlü baktıramamıştım bu soruna. Bir elektrikçiye uğradım bugün arka camların düğmelerini değiştim ve sorun ortadan kalktı Halbuki ön camın çalışan düğmesini denememe rağmen çalışmamıştı. Neyse sorun ortadan kalktı. Yorum bağlantısı
Murat Yılmaz2 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 Hocam, benim sağ arka cam hiç çalışmıyor, ne kapısından ne de şoför kapısından. Dahası, anahtarla otomatik olarak kapatamıyorum da, o yüzden hep içerden kapalı tutuyorum. Henüz bir elektrikçiye gitmedim. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Yuksek ihtimal kapidaki tekli cam acma bozuktur. 4lu cam dugmesiyle baglantili calisir. O yuzden o bozuk olunca 4lu dugmeden de calismaz. 10 liraya elektrikciden uygun olan dugmeyi alin takin sorun duzelir insallah. Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 22 Şubat 2016 Paylaş 22 Şubat 2016 Sağ ön kapı camım benim de çalışmıyor. İlk önce neyi test edip gözlemlemem lazım acaba Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Sağ ön kapı camım benim de çalışmıyor. İlk önce neyi test edip gözlemlemem lazım acaba Selim bey, Yolcu tarafındaki düğme sağlamsa, 4 'lü cam düğmesini kontrol etmelisiniz.. Forumda konu hakkında detaylı bilgiler mevcut. Yorum bağlantısı
Hasan Belen 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 merhaba yeni konu açmak istemedim. ön sol cam tam aşağı inince yukarı çıkarken düzgün çıkmıyordu. döşemeyi çıkardım çamı tutan kırmızı plastic parça kırılmış. mk2 2001 mondeo sanayi sökmeden en az 150 tl dedi . parça fiyatları benzer modellerde 10 lira civarı ama kendiminkini bulamadım. benzer sorunla karşılaşan varmı. yada yardımcı olabilecek Yorum bağlantısı
Recommended Posts