İçeriğe Yönlendir

Arka Cam Arızası

Misafir

Recommended Posts

Arka camları kullanmadığım için bir türlü baktıramamıştım bu soruna. Bir elektrikçiye uğradım bugün arka camların düğmelerini değiştim ve sorun ortadan kalktı :) Halbuki ön camın çalışan düğmesini denememe rağmen çalışmamıştı. Neyse sorun ortadan kalktı. :) 

Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Murat Yılmaz2

Hocam, benim sağ arka cam hiç çalışmıyor, ne kapısından ne de şoför kapısından.

Dahası, anahtarla otomatik olarak kapatamıyorum da, o yüzden hep içerden kapalı tutuyorum.

Henüz bir elektrikçiye gitmedim. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum.

Yorum bağlantısı

Yuksek ihtimal kapidaki tekli cam acma bozuktur. 4lu cam dugmesiyle baglantili calisir. O yuzden o bozuk olunca 4lu dugmeden de calismaz. 10 liraya elektrikciden uygun olan dugmeyi alin takin sorun duzelir insallah.

Yorum bağlantısı
Selim Kılınç

Sağ ön kapı camım benim de çalışmıyor. İlk önce neyi test edip gözlemlemem lazım acaba

Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz

Sağ ön kapı camım benim de çalışmıyor. İlk önce neyi test edip gözlemlemem lazım acaba

Selim bey,

Yolcu tarafındaki düğme sağlamsa, 4 'lü cam düğmesini kontrol etmelisiniz..

Forumda konu hakkında detaylı bilgiler mevcut.

Yorum bağlantısı
Hasan Belen

merhaba   yeni konu açmak  istemedim.   ön sol   cam   tam  aşağı  inince   yukarı   çıkarken  düzgün  çıkmıyordu.   döşemeyi çıkardım  çamı tutan  kırmızı plastic parça kırılmış.

mk2 2001   mondeo         sanayi  sökmeden  en az 150 tl     dedi .   parça   fiyatları   benzer   modellerde   10 lira   civarı  ama   kendiminkini  bulamadım. benzer  sorunla  karşılaşan  varmı.   yada  yardımcı  olabilecek

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...