Gökan Demir 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 (düzenlendi) fiesta mk5 kasa dizel için konuşuyorum, bu araçtaki akışmetrede (maf sensörü) iki adet sensör var, birisi hava sıcaklığını ölçer, diğeri hava yoğunluğunu ölçer, çok ince iki adet film şeklindedir, bu sensörleri yağsız kontakt spreyle temizlemek gerek, hatta uzaktan fıslayıp kuruyana kadar beklemek en iyisi, sakın sert bir cisimle temizlemeye kalkmayın sensörler çok ince anında kopuyor, çin malı akışmetreler var daha ucuza ama düzgün ölçüm yapmıyor ve çabuk bozuluyorlar, akışmetrenin orjinalini (orjinali siemens tir) peugeot parçacılarında daha ucuza (175 tl civarında) bulabilirsiniz. 29 Ağustos 2014 tarihinde Gökan Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Volkan Durmaz 22 Ekim 2014 Yazar Paylaş 22 Ekim 2014 100 tl karsiliginda ford parcasi satan internet sitesinden aldigim sensoru taktim veeee sorun bitti arkadaslar.demekki biryer 450 tl dedi diye hayata kusmiyeceksin arastiracaksin Yorum bağlantısı
Mehmet Şeker 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Bende dizelinkini 270 tl ye aldim alman malı ama Yorum bağlantısı
Ümit Volkan Durmaz 27 Ekim 2014 Yazar Paylaş 27 Ekim 2014 Buda simens marka ve dizel için Yorum bağlantısı
Recommended Posts