İçeriğe Yönlendir

Ruhun Gıdası (Trance / Dance / House / Elektronik)

Selçuk Keleş

Recommended Posts

Hakan Berk

Konuda daha önce ethnic techno/ethnic deep House konuşulmuş, ben de bir anda hatırladım pandemide mixlediğim setleri. Birkaçını ekliyorum, bence güzel bir tarz ama her zaman dinleyip/çalamıyorum maalesef. Belki YT'a atmak iyi olabilir bunları, daha kolay ulaşım olur. Bunu düşüneceğim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Hakan Berk

Şöyle bir kayıt aldım geçen gün yeni yıl için deneme yaparken, Tiesto bile eski Trance parçaları çalmaya başlamış tekrar, demek ki doğru yoldayım :biggrin: (o setin de full hali eklenince paylaşacağım ilginç bir setti Giza piramitlerinde)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Hakan Berk yazdı:

Şöyle bir kayıt aldım geçen gün yeni yıl için deneme yaparken, Tiesto bile eski Trance parçaları çalmaya başlamış tekrar, demek ki doğru yoldayım :biggrin: (o setin de full hali eklenince paylaşacağım ilginç bir setti Giza piramitlerinde)

ekranda dursun göreseli güzel arkadan da bas gelir yeni yıla girişte

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Hakan Berk
Hakan Berk yazdı:

(o setin de full hali eklenince paylaşacağım ilginç bir setti Giza piramitlerinde)

Gelmiş, 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Hakan Berk yazdı:

Gelmiş, 

dün gece kulaklıklarla gizada gezinmiştim 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Selçuk Keleş

Neden EDM dinliyoruz ? 

17723975170104766457870876778088.jpg.13b12392889ef55113e6517efcd6589d.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Berk
(düzenlendi)

O halde size şans eseri tarihi denk getirebildiğim etkinlikten (Armin van Buuren, A State of Trance (ASOT) 25. yıl etkinliği) bir kesit paylaşayım.  

Tiesto - Love Comes Again'i çaldığı video bu.

Bu da en EDM'de en sevdiğim duo lardan biri olan İran kökenli Deep Dish ile B2B setinden yine Deep Dish'in en sevdiğim parçası Say Hello'yu çaldıkları video

tarihinde Hakan Berk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Hakan Berk
  • Yeni Oluştur...