İçeriğe Yönlendir

Led Stop

Mert Keçeci

Recommended Posts

Mert Keçeci

Focusumuza ufaktan birşeyler yapmaya başladık başlangıç olarak led stoplarımız umarım yakışmıştır.

25fq9t5.jpg

v49hjd.jpg

• Beğen 13
Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

allah iniş takımlarına zeval vermesin :D

En büyük sorunda orda başlıyo kardo durmuyor.  :D

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Vay güzel olmuş benimkide aynısının tıpkısının bir benzeri :) Hayırlı olsun..

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Mert ben bu aracı yeni görüyorum.konusu filan varmıydı ?

Bu arada ledli stoplar fena olmuş.güle güle kullan kardeşim [emoji6]

Yorum bağlantısı
Ahmet Oğuz ERKOÇAK

Parklarda nasıl yanıyor frene basınca nasıl yanıyor acaba?

Yorum bağlantısı
Mert Keçeci
(düzenlendi)

Mert ben bu aracı yeni görüyorum.konusu filan varmıydı ?

Bu arada ledli stoplar fena olmuş.güle güle kullan kardeşim [emoji6]

Birtek ön farları karartma yaptığımda konu açmıştım kardeşim bide bu başka konusuyok emketar 7yıldır bizde ama daha yeni yeni başlıyorum mıncırmaya. :) Sağolasın kardeşim.

Parklarda nasıl yanıyor frene basınca nasıl yanıyor acaba?

Arbayı görür görmez akşam parklar yanıkken fotolayacağım.Parktayken led kısık yanıyor frene basınca ışık şiddeti artıyor. tarihinde Mert Keçeci tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Birtek ön farları karartma yaptığımda konu açmıştım kardeşim bide bu başka konusuyok emketar 7yıldır bizde ama daha yeni yeni başlıyorum mıncırmaya. :) Sağolasın kardeşim.

Arbayı görür görmez akşam parklar yanıkken fotolayacağım.Parktayken led kısık yanıyor frene basınca ışık şiddeti artıyor.

2fdafd16965adbfef25c7a9587bb48e4.jpg

Frene bastığımızda böyle.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Tarık Ağarer

Focusumuza ufaktan birşeyler yapmaya başladık başlangıç olarak led stoplarımız umarım yakışmıştır.

25fq9t5.jpg

v49hjd.jpg

Selam Mert Karşıyakalı mısın? Ben K.yakalıyım şuan Istanbuldayim aynı araçtan var bu farları kendin mi yaptın yoksa satın almamı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Selam Mert Karşıyakalı mısın? Ben K.yakalıyım şuan Istanbuldayim aynı araçtan var bu farları kendin mi yaptın yoksa satın almamı

Bornovalayim abi ben stokları ikinci el aldım sıfırını bulamadığım için ve arızalıydı tamir edip montajladım abi.
Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Değişime son hizla devam ediyoruz.Form aracılığıyla Cengiz Koşak kardeşimden aldığım rodstar teybimizi önğüslüğe uyarladık sadece arka baglantı ve çerçevesi kaldı.

2a42818b0529c9031dff836e13118f61.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Hayirli olsun kardeşim güzel günlerde müzik dinle ve video izleemen ve kullanman dilegimle :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Hayirli olsun kardeşim güzel günlerde müzik dinle ve video izleemen ve kullanman dilegimle :)

Teşekkürler kardeşim.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...