Mert Keçeci 13 Eylül 2014 Yazar Paylaş 13 Eylül 2014 Stopların park halinde yanarken ki hali. Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 15 Eylül 2014 Paylaş 15 Eylül 2014 (düzenlendi) plakalık aydınlatması çok sırıtmış mert renk budalası olmuş çıkart o mavileri beyaz led at 15 Eylül 2014 tarihinde Taner Gündüz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 16 Eylül 2014 Yazar Paylaş 16 Eylül 2014 plakalık aydınlatması çok sırıtmış mert renk budalası olmuş çıkart o mavileri beyaz led at Kardo zaten canlısı beyaz sadece ben fotoğraf makinasının acemisiyim. Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 27 Eylül 2014 Yazar Paylaş 27 Eylül 2014 Ve sonunda cengiz kardesimizden aldigim teybimizin montajınıda bugün itibariyle yapmış bulunmaktayız.Sevgili oto elektronikci ustalarimiz sağolsun bittek kablolama işlemi için 100tl fiyat çekince gözümü karartip montaji kendim geceklestirdim. Buyrun fotolar; Enson kablo demetlerimizide bez bant ile toparlayip montajladim ama orada foto çekmeyi unutmuşum.Buarada çerçeve yapim işleri başlamış bulunmakta. 2 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Maşallah. Çerçeve işini nasıl halledeceksiniz merak ettim,takipteyim. 2 Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 16 Ekim 2014 Yazar Paylaş 16 Ekim 2014 Maşallah. Çerçeve işini nasıl halledeceksiniz merak ettim,takipteyim. Bir fırsat bulsam onuda halledicem ama daha büyük bombalar var Onur. [emoji6] Abi Bornova'nın neresinden bu arada Merkez kardeşim. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Bir fırsat bulsam onuda halledicem ama daha büyük bombalar var Onur. [emoji6] Merkez kardeşim. Mustafa Kemal Anadolu Lisesi'nin oradayim bende 1 Yorum bağlantısı
Hami Erışık 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Ve sonunda cengiz kardesimizden aldigim teybimizin montajınıda bugün itibariyle yapmış bulunmaktayız.Sevgili oto elektronikci ustalarimiz sağolsun bittek kablolama işlemi için 100tl fiyat çekince gözümü karartip montaji kendim geceklestirdim. Buyrun fotolar; Enson kablo demetlerimizide bez bant ile toparlayip montajladim ama orada foto çekmeyi unutmuşum.Buarada çerçeve yapim işleri başlamış bulunmakta. Ve sonunda cengiz kardesimizden aldigim teybimizin montajınıda bugün itibariyle yapmış bulunmaktayız.Sevgili oto elektronikci ustalarimiz sağolsun bittek kablolama işlemi için 100tl fiyat çekince gözümü karartip montaji kendim geceklestirdim. Buyrun fotolar; Enson kablo demetlerimizide bez bant ile toparlayip montajladim ama orada foto çekmeyi unutmuşum.Buarada çerçeve yapim işleri başlamış bulunmakta. Hazir cercevesi satiliyorken niye yapmaya calisiyorsun. Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 16 Ekim 2014 Yazar Paylaş 16 Ekim 2014 Hazir cercevesi satiliyorken niye yapmaya calisiyorsun.Hazır olanı zaten cengiz kardeşim teyple beraber gönderdi anca büyük geliyor ve flaşör düğmesinin üzerini dahi kapatiyor bu nedenle iş başa düştü. Yorum bağlantısı
Hami Erışık 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Hazır olanı zaten cengiz kardeşim teyple beraber gönderdi anca büyük geliyor ve flaşör düğmesinin üzerini dahi kapatiyor bu nedenle iş başa düştü. mert o senin dedigin degil, bebnim dedigim farklı.buyrun; http://www.ebay.com/itm/Double-DIN-Ford-Focus-2000-2004-Car-Stereo-Dash-Install-Kit-With-Wiring-Harness-/221222159384?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3AFocus&hash=item3381de4418&vxp=mtr Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 17 Ekim 2014 Yazar Paylaş 17 Ekim 2014 Bunu ilk kez görüyorum teşekkürler bakalım benim yapacağım hoş durmazsa bundan sipariş veririm. Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 8 Kasım 2014 Yazar Paylaş 8 Kasım 2014 (düzenlendi) Ve sonunda iç aydinlatmaya el attım kendi çapımda birşeyler yapmaya çalıştım .Ufaktan fotolara basliyim fotoğraf kalitesi pek hoş olmadı montajdan sonra daha güzel fotoğraflarla paylaşacağım. 8 Kasım 2014 tarihinde Mert Keçeci tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 Oo karşimm güzel olmuş eline sağlık [emoji2] şu kendi çapında yapmaya çalıştığın işlerden bende istiyorum yakında ...ege mavisi ellerinden öper [emoji16][emoji16][emoji16] Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 8 Kasım 2014 Yazar Paylaş 8 Kasım 2014 Oo karşimm güzel olmuş eline sağlık [emoji2] şu kendi çapında yapmaya çalıştığın işlerden bende istiyorum yakında ...ege mavisi ellerinden öper [emoji16][emoji16][emoji16]Müsait olduğun zaman haberver yapalım kardeşim seve seve. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa KOŞAR 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 Stoplar harika.Plakalık lambaları teyp vs süper olmuş. son yaptığın çalışma örnek bir çalışma eline koluna sağlık.Ancak tüm işlemler bittikden sonra fotoğraf atarsan uzaktan çek ama koltuk başlığından vs 1 kaç foto çok merak ettim. araç içi görürünüm tam anlamıyla nasıl olacak. Görünüm süper ama merakım şu yüzden. Tam karanlık yolda. Uzun yol vs. led göz alırmı parlaklık açısından yorma vs.yanlış anlama son zamanlarda bende lede merak sardım. benzer bir çalışmada benden gelebilir. foto atarsan son hali detaylı çok sevinirim. Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 8 Kasım 2014 Yazar Paylaş 8 Kasım 2014 (düzenlendi) Stoplar harika.Plakalık lambaları teyp vs süper olmuş. son yaptığın çalışma örnek bir çalışma eline koluna sağlık. Ancak tüm işlemler bittikden sonra fotoğraf atarsan uzaktan çek ama koltuk başlığından vs 1 kaç foto çok merak ettim. araç içi görürünüm tam anlamıyla nasıl olacak. Görünüm süper ama merakım şu yüzden. Tam karanlık yolda. Uzun yol vs. led göz alırmı parlaklık açısından yorma vs. yanlış anlama son zamanlarda bende lede merak sardım. benzer bir çalışmada benden gelebilir. foto atarsan son hali detaylı çok sevinirim. Teşekkür ederim.Montajladiktan sonra fotoğrafları paylaşacağım far düğmesinde dimmer var ondan dolayı problem çıkacağını zannetmiyorum. 8 Kasım 2014 tarihinde Mert Keçeci tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 9 Kasım 2014 Yazar Paylaş 9 Kasım 2014 Gösterge panelinin ışık şiddeti biraz fazla oldu ama elbet onunda bir çözümünü bulacağız. 2 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Dijital klimanın ve saatin rengini nasıl değiştirdiniz?Detay alabilir miyiz? Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 10 Kasım 2014 Yazar Paylaş 10 Kasım 2014 Dijital klimanın ve saatin rengini nasıl değiştirdiniz?Detay alabilir miyiz?Kardeşim ilk olarak parça pincik ediyoruz klimayı ve saati sonra içerisindeki ledleri tek tek değiştirdim aşağıdaki fotoda göründüğü gibi kardeşim. Hangi renk led kullanirsak direk o renk oluyo ekran buralarda paneldeki gibi kazima vs. Bir işlem yok. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Bu ledin tipi adı falan var mı?Elektrikçiye gidip küçük kare led mi diycem? Bir de o ledleri ordan söküp yenilerini takmak zor mu? Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 10 Kasım 2014 Yazar Paylaş 10 Kasım 2014 Bu ledin tipi adı falan var mı?Elektrikçiye gidip küçük kare led mi diycem? Bir de o ledleri ordan söküp yenilerini takmak zor mu? Kardeşim ben elektronikçiye numuneyle gittim ve o şekilde aldım modeli hakkinda bisey diyemiyorum çünkü yanlış bilgi vermek istemiyorum. Tabiki herseyin riski var dikkatli ve yavaş yaparsan bir sorun çıkmaz ama aceleci ve iştir bitsin diye dalarasan karta zarar verebilirsin ve kendine büyük bir yara açabilirsin. Kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Teşekkürler,biraz soru yağmuru oldu ama kusura bakma. Yorum bağlantısı
Recommended Posts