Mert Keçeci 10 Kasım 2014 Yazar Paylaş 10 Kasım 2014 Onur Yeşil yazdı: Teşekkürler,biraz soru yağmuru oldu ama kusura bakma. Sorun yok kardeşim inşallah yardımcı olabilmişimdir. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Bu gösterge çalışması İlğili konuya taşınsa daha çok işe yarar gibi.Burda led stop diye bakınca ne alaka denilebilir. Ellerine sağlık. Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 10 Kasım 2014 Yazar Paylaş 10 Kasım 2014 Oktay Toker yazdı: Bu gösterge çalışması İlğili konuya taşınsa daha çok işe yarar gibi.Burda led stop diye bakınca ne alaka denilebilir. Ellerine sağlık. Doğru söylüyorsun abi mod abilerimden rica edelim. Senin yardimlarinla dahada güzel olacak abi konustugumuz gibi malzemeler tamam sadece vakit ayirmam gerekiyor birazcik ondan sonra nasipse herşey dört dörtlük olacak. 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Km saat vs yeşiller değişmiyor denmişti . Yanlışım var ise düzeltin. Maşallah elinize sağlık geçen patlayan sinyal lambasına 5 Tl verdim , bunları görünce imreniyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 (düzenlendi) Km göstergesinde mecburen kazınacak gerisi isteiğin renk tonuna bağlı.Dijital saatte ise lcd arkasındaki yeşil tabaka beyaz olan benzeri ile değişecek.Dijital kalorifer göstergede durum sadece ledlere bağlı.Analog kalarifer bölümünde durum aynen öyle ama bazı versiyonda kırmızı fena güzel oluyor.Çok tatlı kırmızı oluyor. 10 Kasım 2014 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 14 Kasım 2014 Yazar Paylaş 14 Kasım 2014 Oktay abinin yardimiyla dirençle ışığın şiddetinide ayarlamış bulunuyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa KOŞAR 15 Kasım 2014 Paylaş 15 Kasım 2014 Mert eline emeğine sağlık güle güle kullan güzel iş çıkartmıssın. şimdi bende heves ettim bu işe sayende bir virüsde sen bulaştırdın şimdi bana gidip hemen leddir kablo bandı vs takımı toplayıp işe koyulucam. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2014 Paylaş 15 Kasım 2014 (düzenlendi) Mustafa KOŞAR yazdı: Mert eline emeğine sağlık güle güle kullan güzel iş çıkartmıssın. şimdi bende heves ettim bu işe sayende bir virüsde sen bulaştırdın şimdi bana gidip hemen leddir kablo bandı vs takımı toplayıp işe koyulucam. Fiesta kadranda Yeşil den başka şansın yok. Kadran 3 tabakadan oluşuyor ve yeşil tabaka maalesef şeffaf tabakanın üzerinde yapılmış kazıma şansı sıfır.Ayrıca meret fena halde naylon gibi hassas. Fakat ibre rengini değişebilirsin ama iyi bir işçilik lazım. 15 Kasım 2014 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 16 Kasım 2014 Yazar Paylaş 16 Kasım 2014 Mustafa KOŞAR yazdı: Mert eline emeğine sağlık güle güle kullan güzel iş çıkartmıssın. şimdi bende heves ettim bu işe sayende bir virüsde sen bulaştırdın şimdi bana gidip hemen leddir kablo bandı vs takımı toplayıp işe koyulucam. Teşekkür ederim kardeşim fiesta için okay abinin yazdıklarını okuduktan sonra aklıma ilk plasma panel geldi varsa fiestaya göre panel o şekilde değişim yapılabilir. Yorum bağlantısı
ÖZGÜR EFE 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 güzel duruyo gerçekten; ne kadar tutuyor peki bu güzellik Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 25 Kasım 2014 Yazar Paylaş 25 Kasım 2014 ÖZGÜR EFE yazdı: güzel duruyo gerçekten; ne kadar tutuyor peki bu güzellik Teşekkür ederim sanırım 150-200 civarında birşey tutu tam olarak hesaplamadım malzemeleri parça parça aldım şöyle yapayım bunu kullananirsam daha temiz bir işçilik çıkar diyerek buhale geldi. Yorum bağlantısı
BurakCan Hirece 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 güle güle kullanın hayırlı olsun abi Yorum bağlantısı
İbrahim göksu 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 Bu stopları İstanbul da uygun nerden alabilirim Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 İbrahim göksu yazdı: Bu stopları İstanbul da uygun nerden alabilirim İnternetten İstanbul adresli firmaları bularak sonuça daha çabuk ulaşırsınız. Yorum bağlantısı
Recommended Posts