Tuncay Arslan 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Hazır konu tekrar gündeme gelmişken benim de bir sorum olacak. Poineer deh 1650uub diye hatırlıyorum teybim var, bugün 5000 rds teybi söktüğümde soketlerin uymadığını gördüm. Soketleri netten mi sipariş ediyoruz yoksa sanayiden bulabilir miyiz? Yorum bağlantısı
önder deli 21 Temmuz 2015 Paylaş 21 Temmuz 2015 elinizde kullanmadığınız teybiniz mevcut ve kablosu yok öyle mi? eğer öyle ise elektronik malzeme satan toptancılar var. teybinizi yanınıza alarak gidin ve gösterin eminim uyan bir kablo çıkacaktır. Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 21 Temmuz 2015 Paylaş 21 Temmuz 2015 Evet teybim var, teybin soketi de var ama teypdeki soket arabanın tesisatındaki sokete uyumlu değil. Herkes teybi taktırdığı yerden mi temin etti soketleri ya da internetten mi sipariş etti, onun için sordum. Yorum bağlantısı
önder deli 21 Temmuz 2015 Paylaş 21 Temmuz 2015 teybin eski soketini kesmeden soketin 10cm üstünden kabloları sıyırıp pioneer'ınızın soketini bağlayıp bantlamalısınız. elektronik bilgisi gerektirir. çünkü orjinal tesisatta kablolar bilinen renklerde değil. zira daha 5000 rds dönüştürücü görmedim. pioneer'ı ilk satın aldığınızda soketin bir tarafı iso diğer tarafı teybe gider. iso bilindik araçlar için bir dönem standarttı herhalde. ama artık yeni teypler koca koca soketler kullanıyor. birde parçacılarda 1.8 dın teyp çerçevesi mevcut 15-20 tl onuda aldınız mı tadından yenmez. Yorum bağlantısı
Recommended Posts