Mehmet Ozyurek 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Çağlar Bayur yazdı: adam 220 ile frene basıp sağa direksiyon kırıyor yahu Eskidendi o ya. artık 150 yi geçmiyorum.. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Lastik aşınması ile ilgili çok güzel video . Alt yazıyı açıp izleyin bence. Pirelli nin çok daha fazla direksiyon çevirme istemesi dikkat çekici. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Çağlar Bayur yazdı: adam 220 ile frene basıp sağa direksiyon kırıyor yahu abs-esp ne diye var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Ali Cihangiroğlu yazdı: abs-esp ne diye var 80 km lerde kayma diye. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 28 Nisan Paylaş 28 Nisan uzun yıllardır kış yaz ayrı kullanan birisi olarak ilk fırsatta conti all seans 2 ye geçeceğim 4 mevsim olarak geçen hafta nisanda 1500 tl verip yazlıkları taktırdım (900 tl değişim 600 tl otel parası) kasımda yine kışlıklar takılacak zam gelmez ise 1 yılda 3000 tl lastik değişim parası ödüyorum 1 adet 205 55 16 4 mevsim conti lastik 3800 tl Her sene 3000 tl lastik değişim parası verecek kadar zengin değilim maalesef 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts