Ali Cihangiroğlu 11 Eylül 2014 Paylaş 11 Eylül 2014 Bu kasa olacak, konfor sıfır diyen arkadaşlar, bu araç sert süspansiyonlu, tabiki biraz sert olacak, konfor derken neyi kastediyorsunuz o da önemli tabiii, yol sesi diyorsanız birkaç yüzlra harcamayla acaip konforlu oluyor benden söylemesi, tabii D sınıfı araç konforu diyorsanız o yok doğal olarak, konfordankasıt nedir, donanımmı mesela? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Eylül 2014 Paylaş 11 Eylül 2014 34e sandero var, klimalı+ espli. Belki 32e falan verir. Bunlara göre fazla değil mi fiyat. Yorum bağlantısı
Erol Okcu 11 Eylül 2014 Yazar Paylaş 11 Eylül 2014 Bu kasa olacak, konfor sıfır diyen arkadaşlar, bu araç sert süspansiyonlu, tabiki biraz sert olacak, konfor derken neyi kastediyorsunuz o da önemli tabiii, yol sesi diyorsanız birkaç yüzlra harcamayla acaip konforlu oluyor benden söylemesi, tabii D sınıfı araç konforu diyorsanız o yok doğal olarak, konfordankasıt nedir, donanımmı mesela? bu araç da sanırım 1,4 tdci modeli olsa hayır denmez ama ben daha cok alacak olacagım aracın hakkında yorum beklıyorum alınmalımı konfor dan beklentım yok ıcınde yatacak degılım zaten ayagımı yerden kessin fazla zahmet vermesin yeterli Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Eylül 2014 Paylaş 11 Eylül 2014 (düzenlendi) bu araç da sanırım 1,4 tdci modeli olsa hayır denmez ama ben daha cok alacak olacagım aracın hakkında yorum beklıyorum alınmalımı konfor dan beklentım yok ıcınde yatacak degılım zaten ayagımı yerden kessin fazla zahmet vermesin yeterli Alacağın aracın kötü yönleri, farlar tasarım hatalıdır, direk resimdeki yeni kasa farlarından takarsın hallolur, arka stoplarda direk olur, değişirsin, bunun dışında bildiğin fiestadır, 2014 yeni kasadan daha iyi yol tutar, daha sağlam ve daha sorunsuzdur. 11 Eylül 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erol Okcu 11 Eylül 2014 Yazar Paylaş 11 Eylül 2014 Alacağın aracın kötü yönleri, farlar tasarım hatalıdır, direk resimdeki yeni kasa farlarından takarsın hallolur, arka stoplarda direk olur, değişirsin, bunun dışında bildiğin fiestadır, 2014 yeni kasadan daha iyi yol tutar, daha sağlam ve daha sorunsuzdur. kafam fena karıştır şimdi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Eylül 2014 Paylaş 11 Eylül 2014 (düzenlendi) kafam fena karıştır şimdi Neden canım, sadece ön farları değiştir yeter, sonra birde teybi sony yaptınmı iş tamam, istersen kendin ses yalıtımıda yaparsın cillop olur 11 Eylül 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erol Okcu 11 Eylül 2014 Yazar Paylaş 11 Eylül 2014 Alacağın aracın kötü yönleri, farlar tasarım hatalıdır, direk resimdeki yeni kasa farlarından takarsın hallolur, arka stoplarda direk olur, değişirsin, bunun dışında bildiğin fiestadır, 2014 yeni kasadan daha iyi yol tutar, daha sağlam ve daha sorunsuzdur. ali abi ayrıca senin önerdiğin araç dizel modeli benim aracım benzinli model fark olacak tabi .. yani dizel mi al diyorsun Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Eylül 2014 Paylaş 11 Eylül 2014 ali abi ayrıca senin önerdiğin araç dizel modeli benim aracım benzinli model fark olacak tabi .. yani dizel mi al diyorsun Dizel forever derimde, sen bilirisin artık, çok yol= dieseel derler, bana göre hep dieseel ama neyse benzinlide iyidir canım, az kullanıcaksan benzin al ve gazla falan bozma arabayı, çok kullanacaksan dizel en güzeli. 1 Yorum bağlantısı
Erol Okcu 11 Eylül 2014 Yazar Paylaş 11 Eylül 2014 Dizel forever derimde, sen bilirisin artık, çok yol= dieseel derler, bana göre hep dieseel ama neyse benzinlide iyidir canım, az kullanıcaksan benzin al ve gazla falan bozma arabayı, çok kullanacaksan dizel en güzeli. evet dizel yakıt acısından daha iyi tabiki lpg de 1 yıl sonra taktırmayı düşünüyorum hayırlısı artık önce alalım bulaşalım da arkası gelir Yorum bağlantısı
Erol Okcu 12 Eylül 2014 Yazar Paylaş 12 Eylül 2014 arkadaşlar bahsettiğim aracı gittim aydın da gördüm bugün aldım sanayi ye götürdüm tanıdık vasıtası ile araçta ön takım dan yürüyenine kadar hersey dört dörtlük çıktı değişen yok boya yok usta hatta epey bır şaşırdı 2004 modele göre bu kadar temiz bakımlı olması ilginç dedi motor durumu cok ıyı dedı ömürlük tüp takmazsan dedi 85 binde zaten hiçbişey olmaz dedi bizde anlaştık 22.000 tl ye aldık geldik memlekete darısı olmayanların başına . ayrıca aydın dan kütahya ya 450 km cıvarı bir yol yaptım tam emin değilim ama tahminen 80-100 tl arası yaktı benzinli . 1 Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 12 Eylül 2014 Paylaş 12 Eylül 2014 10 yıldır benzinli fiestayı kullanıyorum.Benim aracım 110 binde,tüp taktırmadım.Şuana kadar abartılı hiç bir sıkıntı yaşatmadı bana.Hayırlı olsun güle güle kullanın. 2 Yorum bağlantısı
Erol Okcu 12 Eylül 2014 Yazar Paylaş 12 Eylül 2014 10 yıldır benzinli fiestayı kullanıyorum.Benim aracım 110 binde,tüp taktırmadım.Şuana kadar abartılı hiç bir sıkıntı yaşatmadı bana.Hayırlı olsun güle güle kullanın. aynı durumu usta da söyledi bana bakımı kacırma dedı uzun süreler kullan dedi tam ne kadar yaktıgını cözemedim benzinde standartı ne bunun abi bilgin var mı ? Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 12 Eylül 2014 Paylaş 12 Eylül 2014 Tam bir standart belirlemek zor.Mesala 3-4 km lik kısa mesafelerde ,düşük vitesli kullanımlarda ve soğuk Ankara kışında 10 litreyi buluyor.Ama yazın uzun yolda özenli kullanımla 5,3 Litreleri yakaladım. 1 Yorum bağlantısı
Erol Okcu 13 Eylül 2014 Yazar Paylaş 13 Eylül 2014 Tam bir standart belirlemek zor.Mesala 3-4 km lik kısa mesafelerde ,düşük vitesli kullanımlarda ve soğuk Ankara kışında 10 litreyi buluyor.Ama yazın uzun yolda özenli kullanımla 5,3 Litreleri yakaladım. maşalah kış aylarında benzine çalışcaz ozaman abi desene bizim kütahya da ankara dan farksız hava şartları acısından Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 13 Eylül 2014 Paylaş 13 Eylül 2014 Bütün benzinliler gibi güzel yakar 1 Yorum bağlantısı
kadir dedecan 14 Eylül 2014 Paylaş 14 Eylül 2014 Abim ben nisan ayında 2004 tdci comfort modelini 168500 km de 2 parça boyalıyı 18000 e verdim. Benzimliye bu kadar verinmez bence. Alacaksanızda 2006 ve üstünü alın. tavsiyem size 2004 e o kadar para verinmez. saygılar Yorum bağlantısı
Erol Okcu 15 Eylül 2014 Yazar Paylaş 15 Eylül 2014 Abim ben nisan ayında 2004 tdci comfort modelini 168500 km de 2 parça boyalıyı 18000 e verdim. Benzimliye bu kadar verinmez bence. Alacaksanızda 2006 ve üstünü alın. tavsiyem size 2004 e o kadar para verinmez. saygılar Araç alındı artık . dizel o model de km de boyalı ise parca da vardır degişen yanı normal cokda farklı degil gibi Yorum bağlantısı
kadir dedecan 15 Eylül 2014 Paylaş 15 Eylül 2014 Araç alındı artık . dizel o model de km de boyalı ise parca da vardır degişen yanı normal cokda farklı degil gibi Kardeşim yazdıgından bişe anlamadım. Ne yazmaya calışmışsın anlamadım Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 Eylül 2014 Paylaş 15 Eylül 2014 Alınmış arabanın davası olmaz diyor. 1 Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 15 Eylül 2014 Paylaş 15 Eylül 2014 Araba insanın içine sinsin iki yukarı alınsın önemli değil.Hele ki uzun süre binecekseniz hiç önemi yok bence.10 yıldır bana sıkıntı çıkaran tek şey fren disklerinin 1000 km yi geçmeden titreme yapmasıydı.3 takım disk değiştirdim sonunda benim ısrarımla arka kampanaları tornalatınca düzeldi 1 Yorum bağlantısı
Erol Okcu 16 Eylül 2014 Yazar Paylaş 16 Eylül 2014 Alınmış arabanın davası olmaz diyor. aynen öyle Araba insanın içine sinsin iki yukarı alınsın önemli değil.Hele ki uzun süre binecekseniz hiç önemi yok bence.10 yıldır bana sıkıntı çıkaran tek şey fren disklerinin 1000 km yi geçmeden titreme yapmasıydı.3 takım disk değiştirdim sonunda benim ısrarımla arka kampanaları tornalatınca düzeldi aracı içime sinerek aldım ve uzun süre kullanmayı düşünüyorum da insalah . yorum yapmak için erken ama sanki frenlerken hafif cızırtı sesleride yok deil sizin duruma bende düşecem sanırım ilerde Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 (düzenlendi) Hayırlı olsun, bende dün serviste modellere baktım, mondeo zaten yok artık, alayına bindim, istediğim genişliğe ve rahatlığa sadece bir araç yaklaşabildi, genişlik ve ferahlık olarak sadece bu kurtardı, fiesta dan sonra Fordun modelleri dar geliyor ona göre, cmax falan dar kardeşim, beni açan tek araç bu oldu 4x4 2.6 dieseeeel 200hp. cik (resimdeki 3.2 diesel, bu fazla gelir azıcık) Fiesta dan sonra seni sadece bu Ford keser ona göre 16 Eylül 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Araki park yeri bulasın.Yoksa fiestanın ardından ancak bu gider. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 (düzenlendi) Araki park yeri bulasın.Yoksa fiestanın ardından ancak bu gider. Park yeri açar, sıkıntı olmaz Bu arada Ford defteri benim için kapanmış durumda, adam gibi modeli yok, motorlar zaten güçsüz, sadece bir motor işe yarar o ada 1000 cc ecoboost, gerisi hikaye, volvodan arak 2.5 ecobosst bile o hacme göre çok güçsüz, mecburen marka değişeceğiz artık, fiesta zaten mk 6.5 la çoktan bitmişti, olay kapandı, tek umut yeni mondi ama ondada motor yine eski tas eski hamam olacak sanırım 16 Eylül 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erol Okcu 17 Eylül 2014 Yazar Paylaş 17 Eylül 2014 Hayırlı olsun, bende dün serviste modellere baktım, mondeo zaten yok artık, alayına bindim, istediğim genişliğe ve rahatlığa sadece bir araç yaklaşabildi, genişlik ve ferahlık olarak sadece bu kurtardı, fiesta dan sonra Fordun modelleri dar geliyor ona göre, cmax falan dar kardeşim, beni açan tek araç bu oldu 4x4 2.6 dieseeeel 200hp. cik (resimdeki 3.2 diesel, bu fazla gelir azıcık) Fiesta dan sonra seni sadece bu Ford keser ona göre naptın abi sen ya inşalah alabilirsin Yorum bağlantısı
Recommended Posts