İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta 1,4 Comfort Hakkında Tavsiye Ve Görüşler

Erol Okcu

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

naptın abi sen ya   :D inşalah alabilirsin :D

Yok almam, alacak duruma gelirim inşallah ama bu aile moduna uymaz, beni Skoda SüperB yada farklı sınıfta Nissan X-Trail gibileri keser artık :)

Bu gün diğer şantiyeden gelen bir şefimizin 1.6 tdci mondisiyle baya bir gezdim, sonuç net oldu, araba iyi güzel, geniş vs. ama istediğim kalite ve konfordan eser yok, tıka basada dolu olsa ı-ııhh beğenmedim, yeni kasasıda bunun gibi olacaksa Ford defterini tamamen kapatacağım artık.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erol Okcu

Yok almam, alacak duruma gelirim inşallah ama bu aile moduna uymaz, beni Skoda SüperB yada farklı sınıfta Nissan X-Trail gibileri keser artık :)

Bu gün diğer şantiyeden gelen bir şefimizin 1.6 tdci mondisiyle baya bir gezdim, sonuç net oldu, araba iyi güzel, geniş vs. ama istediğim kalite ve konfordan eser yok, tıka basada dolu olsa ı-ııhh beğenmedim, yeni kasasıda bunun gibi olacaksa Ford defterini tamamen kapatacağım artık.

ayağını yerden kessin yeter bence içinde yatmayacaksınız sonuçta :D

Yorum bağlantısı
kadir dedecan

ayağını yerden kessin yeter bence içinde yatmayacaksınız sonuçta :D

bence yanlış düşünüyorsun. Araba dediğin senin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak bence.

Yorum bağlantısı
Erol Okcu

bence yanlış düşünüyorsun. Araba dediğin senin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak bence.

insanda ihtiyaç bitmez ama biri bitse bile biri başlar bu nedenle olanla yetinmek bana yetiyor :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erol Okcu

bu model araçlar da sis farı varmı ben ön konsolda aradım bi düğme gördüm sis farı işaretine benzer ama açamadım :p var mı bilen kullanan bu aracı ?

Yorum bağlantısı
Erol Okcu

kendine doğru çekip çevir ..arka sisler yanacaktır.

ilk fırsatta hemen deneyeceğim teşekkür ederim  :bravo:

Yorum bağlantısı
Erol Okcu
(düzenlendi)

aracımdan epeyce bahsettik birde resmini ekleyeyim dedim  yorumları alayım :D

qqjirDY.jpg

3NKfHrA.jpg

hdCJy7O.jpg

tarihinde Erol Okcu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erol Okcu
(düzenlendi)

kaça mal oldu sana

alım satım ile toplamda plaka değişim vs hersey 22,750 tl ye mal oldu

tarihinde Erol Okcu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erol Okcu

kadir sende sanırım araç arıyorsun umarım kısa sürede bulursun dikkat et alırken mutlaka ekspertize göster tramer sorgulamasını yaptır ustaya da göster sıgortacınla da arastır hasarı rehini vs olmasın 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
kadir dedecan

erol abi bu aralar temizini bulmak zor. bulsanda aşırı fiyat istiyorlar. kısmet araştırıyorum. seninde aracın hayırlı olsun. Fiesta iyidir. Segmentine göre en iyilerinden birisi. fiyat konusunda biraz fazla geldi ama saglık olsun.  Rabbim kaza bela göstermesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erol Okcu

erol abi bu aralar temizini bulmak zor. bulsanda aşırı fiyat istiyorlar. kısmet araştırıyorum. seninde aracın hayırlı olsun. Fiesta iyidir. Segmentine göre en iyilerinden birisi. fiyat konusunda biraz fazla geldi ama saglık olsun.  Rabbim kaza bela göstermesin.

evet bulmak çok zor kendi alım satım yapan arkadaşlarıma bile soyledim bulursanız soyleyin diye ama hepsi sorunluydu almadım yaklaşık 7-8 ay oldu araç bakıyorum buda bir gerçek farklı şehirlerden begenirsen önce satıcısını ikna et herhangi bir masraf çıkarsa  arıza vs. gibi araçta benim yol masraflarımı karşılayacak mısınız dıye ondan sonra git ben öyle yaptım gel bak bir şey çıkarsa  her şeyini karşılayacağım dedi fiyat olarak da  sahibinden . com sitesine bir gir bak bakalım piyasaya ne olmuş ben çok iyi fiyata bile almışım hatta :D inşallah kısa sürede aradığını bulursun istediğin model araç varsa belirt karşımıza çıkarsa satan haberdar ederim seni .

Yorum bağlantısı
kadir dedecan

bi tane megane 2 dynamigue var 2004 model 91000 de boyasız yarın sabah kısmetse ona bakacagım. 25 istiyor. araç bilindik araç komşumun aracı. kime sorduysam alıcıysan kaçırma. eger pişman olursan getir parasını biz verecegiz diyorlar. Yarın ola hayrola. piyasasına bakıyrum aynı temizlikte aynı km de bulmak imkansız bulsanda fiyat olarak uçmuşlar. pazarlıga tutuşacam. kısmet 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erol Okcu

bi tane megane 2 dynamigue var 2004 model 91000 de boyasız yarın sabah kısmetse ona bakacagım. 25 istiyor. araç bilindik araç komşumun aracı. kime sorduysam alıcıysan kaçırma. eger pişman olursan getir parasını biz verecegiz diyorlar. Yarın ola hayrola. piyasasına bakıyrum aynı temizlikte aynı km de bulmak imkansız bulsanda fiyat olarak uçmuşlar. pazarlıga tutuşacam. kısmet 

yanlız o fiyata 2004 model de fiesta da alabilirsin diye düşünüyorum hemde iyisinden  dizel yada benzinli sahibinden sitesine bir bak derim sana link atayım oralardan incele ama yinede pazarlıkla aşağı çekebilirsen rakamı eğer bence almalısın kaçırma dost güvencesi varsa ... bende aracı alırken sans eserı tanıdık cıktı uzaktan tanıyan kısıye sordum gözün kapalı al dedi bende aldım tekrar derin araştırmalar yaptım araç 10 numara cıktı. Not : attığım link benzinli 1.4 comfort modellerdir bir araştır derim.

http://www.sahibinden.com/ford-fiesta-1.4-comfort/benzin?a5_min=2004&a5_max=2004

Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

yanlız o fiyata 2004 model de fiesta da alabilirsin diye düşünüyorum hemde iyisinden  dizel yada benzinli sahibinden sitesine bir bak derim sana link atayım oralardan incele ama yinede pazarlıkla aşağı çekebilirsen rakamı eğer bence almalısın kaçırma dost güvencesi varsa ... bende aracı alırken sans eserı tanıdık cıktı uzaktan tanıyan kısıye sordum gözün kapalı al dedi bende aldım tekrar derin araştırmalar yaptım araç 10 numara cıktı. Not : attığım link benzinli 1.4 comfort modellerdir bir araştır derim.

http://www.sahibinden.com/ford-fiesta-1.4-comfort/benzin?a5_min=2004&a5_max=2004

Ne 2004 ü o paraya makyajlı kasa alınır.Benim 2007 yi veriyim 24000 e  :)

Yorum bağlantısı
Erol Okcu

Ne 2004 ü o paraya makyajlı kasa alınır.Benim 2007 yi veriyim 24000 e  :)

yanı dahasını da alabilir ama önemli olan içine sinerek güvenerek alması  ;) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...