İçeriğe Yönlendir

Focus III - Sedan Değişim Başladı :)

Alparslan Erdin

Recommended Posts

Mehmet Pınar

Emeğinize sağlık.Ben çok beğendim.Güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin

Maşallah

Maşallah güzel güzel yol alıyor :)

Emeğinize sağlık.Ben çok beğendim.Güle güle kullanın.

Teşekkürler Arkadaşlar 

bugün yazılımda araç daha sonra jant lastikler takılacak akşama resimler burda :)

Yorum bağlantısı
Semih Güney

Teşekkürler Arkadaşlar

bugün yazılımda araç daha sonra jant lastikler takılacak akşama resimler burda :)

Yazılımdan kasıt nedir? Sprintbooster tarzı gaz tepkisi artışı falan mı yoksa chip mi? Yada başka bir şey...

Chip'e ihtimal vermiyorum ama yazdım yinede

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Hayırlı olsun :) ilk sedan st sizinki mi oluyor simdi :)

Yorum bağlantısı
İlhan Karagül

Hayırlı olsun.Çok güzel çalışmalar olmuş. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Maşallah hep içimden geçiriyordum sedan focus 3 e sağlam bir uygulama ne zaman yapılacak diye bu makine çok can yakacak belli hem de beyaz :)

Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin

Yazılımdan kasıt nedir? Sprintbooster tarzı gaz tepkisi artışı falan mı yoksa chip mi? Yada başka bir şey...

Chip'e ihtimal vermiyorum ama yazdım yinede

Her ikisinde yaptık gaz tepkisi artışı ve Chip sonuç araç 136 ps oldu

Hayırlı olsun :) ilk sedan st sizinki mi oluyor simdi :)

Yok hayır İzmir'de bi arkadaş ta da var benim ki ikinci sanırım başka bildiğim yok çünkü

Bu arada OZ Racing jantlarımız ve F1 lastiklerimiz de takıldı

CAARMWU.jpg

veWBtRS.jpg

Benzemiş mi :)

7ysQxch.jpg

Hayırlı olsun.Çok güzel çalışmalar olmuş. :nazar:

Teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun inşallah

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin

Maşallah hep içimden geçiriyordum sedan focus 3 e sağlam bir uygulama ne zaman yapılacak diye bu makine çok can yakacak belli hem de beyaz :)

Teşekkürler çalışmalar devam şuan eksoz difüzör ve açık hava araştırmasındayız daha yapılacak çok iş var tabi ;)

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Jant dışında çok güzel olmuş: gündüz farı harika, fakat bu model OZ'u ve çoktan seçmeli bijonluları beğenemiyorum.

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Spoiler çok yakışmış st tampon ve farlar keza öyle maşallah emeğinize sağlık.

Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin

:nazar:  çok güzel biyere gidiyo araç

Teşekkürler devamı gelecek :)

Jant dışında çok güzel olmuş: gündüz farı harika, fakat bu model OZ'u ve çoktan seçmeli bijonluları beğenemiyorum.

Jantlar için çok düşündük ve buna karar verdik tabi zevk meselesi teşekkürler

Çok güzel :nazar:

Teşekkürler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin

Spoiler çok yakışmış st tampon ve farlar keza öyle maşallah emeğinize sağlık.

Teşekkürler arka tamponda da birşeyler yapabilirsek çok daha güzel olacaktır eminim fikirlere açığım arkadaşlar difüzör konusunda özellikle işte budur diyebileceğim bir difüzörü henüz bulamadım şuan HB tampon ekini ve eksozunu düşünüyorum sizce nasıl olur ?

Yorum bağlantısı
Semih Güney

Teşekkürler arka tamponda da birşeyler yapabilirsek çok daha güzel olacaktır eminim fikirlere açığım arkadaşlar difüzör konusunda özellikle işte budur diyebileceğim bir difüzörü henüz bulamadım şuan HB tampon ekini ve eksozunu düşünüyorum sizce nasıl olur ?

Hb tampon ekini takmaya çalışanlar oldu fakat başaramadılar çünkü bağlantı noktaları,oturma yerleri v.s gibi farklılıklar var sedana göre. Makyajlı Focus'ta yakında geliyor,mevcut kasa sedana pek ilgi kalmaz artık bu yüzdende difüzor arayışı çok daha sıkıntıya girer.

Ya paraya kıyıp özel olarak yaptıracaksınız yada çift çıkış egzoz sistemi yaptırıp onla bir nebze arka tarafı toparlayacaksınız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Arkaya çift ekzos ve led stoplar güzel giderdi. Yapan var mı bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Araciniz cok güzel olmus iyi günlerde kullanin. Yerli sitelerde sedan focus icin difüzör bulmaniz zor gibi, aliexpress, ebay gibi sitelerde güzel alternatifler var. bence bi göz atmaya değer

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Arabanın konusunu forumda yeni görüyorum Alparsalan abi :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin

Arabanın konusunu forumda yeni görüyorum Alparsalan abi :nazar:

Maaşallah emin :) foruma senin sayende üye olduk biliyosun bu hastalığı sen başlattın bende :)

Araciniz cok güzel olmus iyi günlerde kullanin. Yerli sitelerde sedan focus icin difüzör bulmaniz zor gibi, aliexpress, ebay gibi sitelerde güzel alternatifler var. bence bi göz atmaya değer

Teşekkürler hepsine bakıyoruz ama istediğimiz gibi bir difüzör halen bulamadık maalesef 

Arkaya çift ekzos ve led stoplar güzel giderdi. Yapan var mı bilmiyorum.

Led stopları düşünüyorum evet güzel örneklerde var sadece karar verme aşaması biraz uzun sürüyor olmuşken en güzeli en iyisi olsun istiyorum 

Hb tampon ekini takmaya çalışanlar oldu fakat başaramadılar çünkü bağlantı noktaları,oturma yerleri v.s gibi farklılıklar var sedana göre. Makyajlı Focus'ta yakında geliyor,mevcut kasa sedana pek ilgi kalmaz artık bu yüzdende difüzor arayışı çok daha sıkıntıya girer.

Ya paraya kıyıp özel olarak yaptıracaksınız yada çift çıkış egzoz sistemi yaptırıp onla bir nebze arka tarafı toparlayacaksınız.

Evet bağlantı yerleri ile ilgili sıkıntıları duydum bende ama sonuçta plastik olduğu için bu konuda auto king den yardım alabilirim diye düşünüyorum özel yaptırma konusuda plastik olarak yapacak bir yer yok zaten fiber de benim işime gelmiyo çok güzel olmuyor zaten bir-iki aya kadar olumlu bir sonuç alabileceğime eminim araştırmaya devam 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin

Son halimiz den bir görüntü

cGpRoiw.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Burak ilgin

Maşallah güzel olmuş ben çok beğendim. Renk çok güzel yapılan tüm detayları gösteriyor. Spoyler fiber mı yoksa orjinal bir parça mi? Arka tampon için birsey düşünüyor musunuz? Jantlar değişik olmuş, ben fifteen52 den yana kullandım e2060026a933c0ca32e4e825d5d9cf09.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...