Berkay Ekinci 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Şu aracı st tampon gerçekten çok değiştiriyor. Kazasız belasız binersiniz inşAllah. 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin 12 Ekim 2014 Yazar Paylaş 12 Ekim 2014 Maşallah güzel olmuş ben çok beğendim. Renk çok güzel yapılan tüm detayları gösteriyor. Spoyler fiber mı yoksa orjinal bir parça mi? Arka tampon için birsey düşünüyor musunuz? Jantlar değişik olmuş, ben fifteen52 den yana kullandım Teşekkürler sizin aracınız ve jantlarınız da gayet güzel 41 kere maaşallah spoyler plastik fiberler bagajın otomatik açılmasına engel oluyordu ağırlığından dolayı o Yüzden bunu tercih ettim arka tampon için evet difüzör arayışındayım henüz uygun birşey bulamadım maalesef jantlarıda araştırdık ağırlık ve görsellik bakımından bu oz larda karar verdik Şu aracı st tampon gerçekten çok değiştiriyor. Kazasız belasız binersiniz inşAllah. Teşekkürler Allah hepimize kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah Yorum bağlantısı
Burak ilgin 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Teşekkürler sizin aracınız ve jantlarınız da gayet güzel 41 kere maaşallah spoyler plastik fiberler bagajın otomatik açılmasına engel oluyordu ağırlığından dolayı o Yüzden bunu tercih ettim arka tampon için evet difüzör arayışındayım henüz uygun birşey bulamadım maalesef jantlarıda araştırdık ağırlık ve görsellik bakımından bu oz larda karar verdik Teşekkürler Allah hepimize kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah Yani sedan için plastik spoyler var mı? Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin 12 Ekim 2014 Yazar Paylaş 12 Ekim 2014 Evet İstanbul'da bir firma da buldum http://www.jeepandcar.com/UrunSayfa/4481/Ford-Focus-III-(S)--b--OEM-Stil-Bagaj-uzeri-Spoiler---ABS-Yapi-Astar-Boyali-Yuzey--b-.html 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin 12 Ekim 2014 Yazar Paylaş 12 Ekim 2014 Hayır onları Bostancı sanayide çıkmacıda buldum içini siyaha boyattım 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin 12 Ekim 2014 Yazar Paylaş 12 Ekim 2014 Sizin jantları kardeşimin aracında kullandık 1 Yorum bağlantısı
Burak ilgin 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Sizin jantları kardeşimin aracında kullandık Seviyorum bu Jantlari ben 1 Yorum bağlantısı
Emre Üstündağ 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 ALLAH kaza bela vermesin yapılanlar harika... Yorum bağlantısı
Bertan Çeviren 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 Her ikisinde yaptık gaz tepkisi artışı ve Chip sonuç araç 136 ps oldu Yok hayır İzmir'de bi arkadaş ta da var benim ki ikinci sanırım başka bildiğim yok çünkü Bu arada OZ Racing jantlarımız ve F1 lastiklerimiz de takıldı Benzemiş mi Teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun inşallah abi jant seçimini çok beğendim güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2014 Paylaş 19 Ekim 2014 Mükemmel olmuş .Dahada mükemmel olacak anlaşılan. İyi günlerde kazasız belasız sağlıcakla kullanın. Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin 19 Ekim 2014 Yazar Paylaş 19 Ekim 2014 ALLAH kaza bela vermesin yapılanlar harika... Allah Razı olsun sağolun Allah hepimize kaza bela ve ceza göstermesin inş. abi jant seçimini çok beğendim güle güle kullan. Eyvallah teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun inş. Mükemmel olmuş .Dahada mükemmel olacak anlaşılan. İyi günlerde kazasız belasız sağlıcakla kullanın. Yapılabilecek ne varsa en güzel şekilde yapmaya çalışıyorum fazla abartıya kaçmadan teşekkürler sizlere de kazasız belasız sürüşler Yorum bağlantısı
Yiğit AYDIN 29 Ekim 2014 Paylaş 29 Ekim 2014 Allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş. St tamponu nerden temin ettiniz ? Sedan arka difüzör spoiler ve çift egzoz şart olmuş bu araca Örnek olarak akşam fotoğraf eklerim. 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin 30 Ekim 2014 Yazar Paylaş 30 Ekim 2014 Araçta spoyler var difüzör ne yazık ki halen bulamadık eksoz da difüzörden sonra tabi Teşekkürler Yaza Sivas'ta görebilirsin belki İstasyon Caddesinde Allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş. St tamponu nerden temin ettiniz ? Sedan arka difüzör spoiler ve çift egzoz şart olmuş bu araca Örnek olarak akşam fotoğraf eklerim. 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 Eline sağlık Alparslan yapılanlar çok yerinde ve güzel olmuş... Yorum bağlantısı
Yiğit AYDIN 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 (düzenlendi) Inşallah alparslan bey difüzör konusunda yardımcı olabilirim elimizde olması lazım ) Şuan sivas görüyor bir ikinci kardeşi neden olmasın. Şu St tampon sorunu nu çözsem çok iyi olacak. 30 Ekim 2014 tarihinde Yiğit AYDIN tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Yiğit AYDIN 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 Özelden numaranızı yazarsanız difüzörün resimlerini atabilirim. Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin 31 Ekim 2014 Yazar Paylaş 31 Ekim 2014 Eline sağlık Alparslan yapılanlar çok yerinde ve güzel olmuş... Teşekkür ederim ince eleyip sık dokuyoruz sonuçta bir kere yapılıyor Özelden numaranızı yazarsanız difüzörün resimlerini atabilirim. Hemen atıyorum numaramı resimleri gönder bakayım aradığım gibi ise anlaşırız Manzaralı bir görüntü 1 Yorum bağlantısı
Faruk Tunç 21 Kasım 2014 Paylaş 21 Kasım 2014 Hocam güzel olmuş böyle ben de arıyorum nerden bulabilirim ? Yorum bağlantısı
Abdullah Ölmez 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 bende st ön tampon arıyorum tek olarak bulamadım nerden aldınız ve kaca aldınız Yorum bağlantısı
Furkan Yiğit Karakaya 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 (düzenlendi) Inşallah alparslan bey difüzör konusunda yardımcı olabilirim elimizde olması lazım ) Şuan sivas görüyor bir ikinci kardeşi neden olmasın. Şu St tampon sorunu nu çözsem çok iyi olacak. Abi difüzör için iletişime geçelim... 12 Nisan 2015 tarihinde Furkan Yiğit Karakaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts