İçeriğe Yönlendir

Geçmişten Bugüne...

Fırat Toptaş

Recommended Posts

Fırat Toptaş
Fırat Toptaş
(düzenlendi)

Nedir durumu Fırat arabanın sorunsuz yürüyordur inşallah.

sorun yok abi gayet mermi gibi başladığım projeyi alnımın akıyla bitirdim uzun zaman oldu forumda aktifde değildim konuda acamadım hafta sonu basıncınıda yükseltip 1.2 bara projeyi noktalıyoruz. zetec profu olduk ayhan abi :)

ayar yaptıgımız videoya dikkat et abi 0.65 barda kafa sağa sola oynuyo :)

tarihinde Fırat Toptaş tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

sorun yok abi gayet mermi gibi başladığım projeyi alnımın akıyla bitirdim uzun zaman oldu forumda aktifde değildim konuda acamadım hafta sonu basıncınıda yükseltip 1.2 bara projeyi noktalıyoruz. zetec profu olduk ayhan abi :)

ayar yaptıgımız videoya dikkat et abi 0.65 barda kafa sağa sola oynuyo :)

Maşallah gideri olmuş görünüyor, dururda frende var mı birşeyler. Bu arada böyle bir projeyi bitirdiğin için seni ayrıca tebrik ederim. Vakit bulsak da bir köfte yemeye gelsek.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

Maşallah gideri olmuş görünüyor, dururda frende var mı birşeyler. Bu arada böyle bir projeyi bitirdiğin için seni ayrıca tebrik ederim. Vakit bulsak da bir köfte yemeye gelsek.

frenler hazır daha üzerine montajını yapmadım sen köfte yemeye istediğin zaman gel abi başımla beraber iyi dileğin için teşekkür ederim ayrıca inanmak başlamak bitirmenin yarısıdır abi biz biliyoduk uzun sürüceğini insanlar anlamak istemedi ve sonunda türkiyede olmayan bir aracı yapmanın gururunu taşıyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

Catara patara bir araba olmus. 

Masallah harika :)

teşekkür ederim ;=)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Fıratcım, hayırlı uğurlu olsun. C.tesi akşamı çitilerim ben bunu görüşürüz ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

Fıratcım, hayırlı uğurlu olsun. C.tesi akşamı çitilerim ben bunu görüşürüz ;)

eyvallah göksel abi sen süreci zaten iyi bir şekilde biliyosun çitileriz ayıpsın ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Maşallah çok tehlikeli :) gücü yere daha iyi aktarmak için önde bir şeyler yapilacak mı,? Kafa çok kayıyor, 2 kat basınç artinca iyice dağıtacak gibi

Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

Maşallah çok tehlikeli :) gücü yere daha iyi aktarmak için önde bir şeyler yapilacak mı,? Kafa çok kayıyor, 2 kat basınç artinca iyice dağıtacak gibi

sağol kardeşim güç yere güzel şekilde aktarılıyo süspansiyonlarla oynandı ama dahada oynanacak  sağa sola kaymasının nedeni araç tork geldiğinde ön tekerlerin sarması;) araştırıyoruz yurt dışındanda farklı bir yol izleyip yapılabilir türkiyedende

Yorum bağlantısı

:nazar: Çok güzel olmuş Fırat. Ellerinize, emeğinize sağlık. Face dende takip ediyorum. Burnumun dibindesin ama daha göremedim şu canavarı. Gerçi görsemde korkarım. Isırır mısırır.  :D  Yakın zamanda uğrayacağım yanına.   ;)

Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

:nazar: Çok güzel olmuş Fırat. Ellerinize, emeğinize sağlık. Face dende takip ediyorum. Burnumun dibindesin ama daha göremedim şu canavarı. Gerçi görsemde korkarım. Isırır mısırır.  :D  Yakın zamanda uğrayacağım yanına.   ;)

Abi teşekkürler güzel yorumların için yer belli abi istediğin zaman gelip görebilirsin aracı çay kahve ne istersen içeriz :)

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Süper bi film olur bütün aşamaları..

Allah hatasını, kazasını göstermesin :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

mükemmel  :bravo:  :nazar:

teşekkürler

Fırat hayırlı olsun..Çalışmalar çok başarılı. :nazar:

abi teşekkür ederim bitirdik Allahın izni ile

Süper bi film olur bütün aşamaları..

Allah hatasını, kazasını göstermesin :)

onuda yaparız bir yönetmen lazım teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

çok güzel olmuş emeğinize saglık :nazar: .güle güle kullanın

Teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya

Fırat bey, bu aralar Çorlu'ya gitme durumum var, müsait bir zamanda aracınızı görmek isterim.

Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

Fırat bey, bu aralar Çorlu'ya gitme durumum var, müsait bir zamanda aracınızı görmek isterim.

memnuniyetle özelden yazarsanız geleceğiniz günü bi mini buluşma yaparız :)

Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

allah kaza bela vermesin maşallahı var

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...