Selçuk Keleş 8 Mayıs Yazar Paylaş 8 Mayıs Selçuk Bakış yazdı: Girişte de var bozuk yolda giderken de manevralar da biraz vücudunu sıkıyorsun gibi geldi bana Armor yüzünden olabilir, sıkıyor, içinde de mont var. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 17 Mayıs Yazar Paylaş 17 Mayıs Evde bakım zamanı Gaz kolunun ve rölantinin ayarlanması, arka sinyalin düzenlenmesi, konjektör bağlantılarının kontrolü, bazı civataların değişimi, biraz yağ eklenmesi. Deli diğerlerinin pabucunu dama attı. Gidondaki ikinci kamerayı kullanmıyorum artık, onu sökünce ona takılı olan ayna da gitti, diğer aynam da sorunluydu o yüzden yenilerini taktım. 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Mayıs Yazar Paylaş 18 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Şarj sorunun yok artık değil mi? Sıkıntımız yok. Hepsi de bir civata yüzündenmiş Aydınlatmaları led'e çevirmenin ciddi faydası oldu, tüketimi 65W'dan 25W'a düşürdük. Akü 12.65'e kadar rahatça doluyor. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs Dron çekimleri çığır açmış. Çayı içerken manzaraya bakıp dron yokmuş gibi davranırsanız daha güzel bir çekim olabilir. soru: armor kullanışlı mı? Aynı sürüşlerde mont yeterli olmaz mı? Aynı türden makine almayı planlıyorum malum. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Mayıs Yazar Paylaş 18 Mayıs Emre Şimşek yazdı: Dron çekimleri çığır açmış. Çayı içerken manzaraya bakıp dron yokmuş gibi davranırsanız daha güzel bir çekim olabilir. soru: armor kullanışlı mı? Aynı sürüşlerde mont yeterli olmaz mı? Aynı türden makine almayı planlıyorum malum. "Haberim yokmuş gibi çek panpa" diyorsun Armor pek de kullanışlı değil, hareketini fazla kısıtlıyor. Sıcak havalarda ızdırap. Motor kullanmaya ilk başladığımızda birazcık hard enduro yapanların etkisinde kaldığımız için almıştık , o zamanların alışkanlığı. Mont yeterli olur diyemem çünkü göğüs ve sırt koruması yok. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazartesi 17:10 Paylaş Pazartesi 17:10 Nasıl paylaşacağız? İstiyoruz. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 16:31 Paylaş Salı 16:31 Selçuk Keleş yazdı: Gel diyince geliyor mu o 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Çarşamba 05:03 Yazar Paylaş Çarşamba 05:03 Mehmet Ozyurek yazdı: Gel diyince geliyor mu o Telefonla yönetiyorsan hayır. Kumandaya bağladıysan uçuşa başladığında GPS'i gördüğü ilk noktayı başlangıç olarak işaretler. Daha sonra bunu istediğin yere göre ayarlayabilirsin. Eve dön seçtiğin zaman o noktaya en kısa yoldan geri döner, dönüş rotasını ekranda gösterir. Ek olarak uçuş öncesi geri dönüş irtifası seçmek engellerle karşılaşmamak için önemli, o irtifaya çıkarak dönüyor çünkü. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts