İçeriğe Yönlendir

Atılgan'ın Seyir Defteri

Selçuk Keleş

Recommended Posts

Selçuk Keleş
Selçuk Bakış yazdı:

Girişte de var bozuk yolda giderken de manevralar da biraz vücudunu sıkıyorsun gibi geldi bana

Armor yüzünden olabilir, sıkıyor, içinde de mont var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Dron sana cevap da verebilse iyi olurmuş :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Selçuk Keleş

Evde bakım zamanı :)

Gaz kolunun ve rölantinin ayarlanması, arka sinyalin düzenlenmesi, konjektör bağlantılarının kontrolü, bazı civataların değişimi, biraz yağ eklenmesi.

Deli diğerlerinin pabucunu dama attı. :)

Gidondaki ikinci kamerayı kullanmıyorum artık, onu sökünce ona takılı olan ayna da gitti, diğer aynam da sorunluydu o yüzden yenilerini taktım.

IMG_20250517_164008.jpg.447b830e8be9cf99d9b90837cb33eb24.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Şarj sorunun yok artık değil mi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Mehmet Ozyurek yazdı:

Şarj sorunun yok artık değil mi?

Sıkıntımız yok. Hepsi de bir civata yüzündenmiş :)

Aydınlatmaları led'e çevirmenin ciddi faydası oldu, tüketimi 65W'dan 25W'a düşürdük. Akü 12.65'e kadar rahatça doluyor. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Dron çekimleri çığır açmış. Çayı içerken manzaraya bakıp dron yokmuş gibi davranırsanız daha güzel bir çekim olabilir.

soru:

armor kullanışlı mı? Aynı sürüşlerde mont yeterli olmaz mı? Aynı türden makine almayı planlıyorum malum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Emre Şimşek yazdı:

Dron çekimleri çığır açmış. Çayı içerken manzaraya bakıp dron yokmuş gibi davranırsanız daha güzel bir çekim olabilir.

soru:

armor kullanışlı mı? Aynı sürüşlerde mont yeterli olmaz mı? Aynı türden makine almayı planlıyorum malum.

"Haberim yokmuş gibi çek panpa" diyorsun :) 

Armor pek de kullanışlı değil, hareketini fazla kısıtlıyor. Sıcak havalarda ızdırap.

Motor kullanmaya ilk başladığımızda birazcık hard enduro yapanların etkisinde kaldığımız için almıştık , o zamanların alışkanlığı. Mont yeterli olur diyemem çünkü göğüs ve sırt koruması yok. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mehmet Ozyurek
Selçuk Keleş yazdı:

Gel diyince geliyor mu o :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Mehmet Ozyurek yazdı:

Gel diyince geliyor mu o :)

Telefonla yönetiyorsan hayır. Kumandaya bağladıysan uçuşa başladığında GPS'i gördüğü ilk noktayı başlangıç olarak işaretler. Daha sonra bunu istediğin yere göre ayarlayabilirsin. 
Eve dön seçtiğin zaman o noktaya en kısa yoldan geri döner, dönüş rotasını ekranda gösterir. Ek olarak uçuş öncesi geri dönüş irtifası seçmek engellerle karşılaşmamak için önemli, o irtifaya çıkarak dönüyor çünkü. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...