Selçuk Keleş 19 Temmuz Yazar Paylaş 19 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Değiştirmiyor musun motoru.. Çok bindin buna Motorumu seviyorum, memnunum, gittiği kadar gider. ben kawasaki'ciyim başka markaya geçmem için çok iyi bir alternatifinin olması lazım ki normal bir alternatifi bile yok. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Ağustos Yazar Paylaş 18 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah kıyafetin tam korumalı. Artık standardımız oldu, yazın tişört ve spor ayakkabı ile motor kullananları acayip kıskanıyorum Bu arada bende biraz simit oluşmuş Atılganla gezemiyoruz işte hep bu yüzden 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Abi ormana giriş yasak değil mi? Bizde ikametin orada değilse almıyorlar. Dolaşacağım diyorsun başka yerde dolaşın diyor. Bahsettiğim yer asfalt köy yolu. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Ağustos Yazar Paylaş 18 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Abi ormana giriş yasak değil mi? Bizde ikametin orada değilse almıyorlar. Dolaşacağım diyorsun başka yerde dolaşın diyor. Bahsettiğim yer asfalt köy yolu. Ben orman korucusuyum zaten kıyafetimden belli olmuyor mu ilk fotoğrafa bak 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Selçuk Keleş yazdı: Ben orman korucusuyum zaten kıyafetimden belli olmuyor mu ilk fotoğrafa bak Dünyayı kurtaran adam gibisin 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Selçuk Keleş yazdı: Ben orman korucusuyum zaten kıyafetimden belli olmuyor mu ilk fotoğrafa bak ormanda görsem "hayırlı görevler abi" derim 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Eylül Yazar Paylaş 9 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Kestaneler oldu mu Henüz değil az daha var Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Ne güzel yerler maşallah, o hayvan iyi gizlenmiş, nasıl da aniden çıktı öyle 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 23 Eylül Yazar Paylaş 23 Eylül Selçuk Bakış yazdı: Ne güzel yerler maşallah, o hayvan iyi gizlenmiş, nasıl da aniden çıktı öyle Arka taraf Darlık'ın virajları, motorcuların gözde yerlerinden gazlamaya gelirler. İlk anda köpek sandım ben de 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah kıyafetin tam korumalı. Hiç eğlenceli değil artık bu konu. Nerde o eski düşmeler manet kırmalar üst baş çal çamur . Şimdi aksiyon 0 yazıyla da Sıfır. Aynı Önder'in konuları gibi. Mb varken her hafta bi beyincik yanıyodu eğleniyorduk 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Perşembe 05:16 Yazar Paylaş Perşembe 05:16 Bence de, yaşlılıktan herhal. Foruma acil hart endurocular lazım. 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 17:43 Paylaş Perşembe 17:43 Nc ile araziye girip düşmeyen de ne bileyim 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Bugün kapalı ama yağış görünmüyor. Hem piknik yapalım hem de bir iki ara yol deneyelim dedik. Esenceli taraflarındayız. Göl çekilmiş olunca manzarası da pek iç açıcı olmuyor. İnşallah yağmurlar daha fazla bekletmez. Artık sonbahar kıyafetlerine geçme zamanı. Yağmurluğu da unutmamak lazım. Bunun tadı güzel değil, çocukken çok severdim, dörtlü paket olanları çok başarılı, marka aynı ama farklı firmalara yaptırıyorlar ne saçma işler. Vee videomuz (hızlı çekim) Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Dron ağaca mı takıldı orada Evet. çakıldı ve düştü, lensine bakmadım ama bişey olmadı. Biri test amacıyla bu dronun 120 metre irtifada motorlarını stop etti, toprağa serbest düşüşe bıraktı onda da bişey olmamıştı. Lens ve gimbal bunun en hassas yeri bence. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Her düşmede lens bir miktar bozuluyordur bence. Yorum bağlantısı
Recommended Posts