Selçuk Keleş 5 Ekim Yazar Paylaş 5 Ekim Pikniğe gittik yine. Bir kaç ara giriş var sanırım bisikletçiler kullanıyor sonra bakacaz 😊 Çok dala takıldık bugün 😱 Atılganı da artık bi yıkamam lazım, nasılsa yine çıkacağım diye üşeniyorum 🫣 6 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ekim Paylaş 9 Ekim Her yeni iletde bir heyecan ile açıyorum bakam nasıl yuvarlandı diye. Tek olmadığımı bilmek hakkım 4 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 17 Ekim Yazar Paylaş 17 Ekim Rutin temizlik listesine deli'yi de ekledik 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ekim Paylaş 17 Ekim O kadar ağaca çarptı yine de sağlam kaldı bu. güzel aletmiş 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Salı 06:38 Yazar Paylaş Salı 06:38 aslında dronu daire yaptırmak istiyordum orda ama olmadı bi türlü 1 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Maşallah hızına da yetişilmiyor Ben de bu sabah gördüm. Teknik detay vermiyorlar, sadece ABD kanalında anons edilmesinden biraz huylandım, umarım sadece oraya özel üretilmesi gibi bir saçmalık yapmazlar. Beyaz renk ve özellikle ön far tasarımı çok güzel olmuş. Önde yüksek çamurluk olsaydı dehşet güzel görünürdü. Çok kaliteli malzeme kullanılacak gibi görünüyor. Buraya gelirse benim için okeydir 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Selçuk Keleş yazdı: Maşallah hızına da yetişilmiyor Görünce aklıma direkt sen geldin. Bence tam senlik 450cc - sıralı çift silindir - 45bg - 21-17 jantlar. Tam arazilik, hem de çok yakışıklı. Yola da gelir. Avrupa satışı için 2026 baharı deniyor. TR için, getirirlerse o da, en erken 1 senesi var. Selçuk Keleş yazdı: Önde yüksek çamurluk olsaydı dehşet güzel görünürdü Tenere'ye bile uyduruyorlar abi başka modellerden (wr-yz) araya braket yaparak ön yüksek çamurluk. 660'da orjinali bile var, belki bunda da olur. Olmasa bile buna da yapılabilir/uydurulabilir. 3 saat önce tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts